Ne hastalığım olabilir

Angelina maria

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
37
7
1
Neyim var bilmiyom ama doktora da gidecem arkadaşlar ben 1 aydır şikayetlerim var midem bulanıyor belim ağrıyor akintim var yorgunluk var gobegimde goguslerimde sirtimda kasintim var mide gazi var karnimda ağrıyor dünden beri kalp çarpıntısı başladı dün kalktigimda tuvaletten geldim vajinamda yanma hissettim ondan sonra olmadı bugün kalktim gittim yine yanma oldu kisa süreli suanda yok sizde böyle sikayetiniz oldu mu sizce neyim var üst üste geliyo bütün bunlar önemli bi hastaligim olabilir mi

Burada kimse doktor değil. Bahsettiğiniz şikayetler o kadar çok ki bunlardan birini yaşayan birileri mutlaka çıkar.
Ama lütfen sağlık konusunda sağdan soldan duyma laflarla iş yapmayın. Bir doktora gidin.

Uzaktan kimse size tanı koyamaz koysa da hadi diyelim buradan birisi sizde olmayan ciddi bir hastalık söyledi, doktora gidene kadar bunun stresiyle baş edebilecek misiniz? Doktorunuzun yapacağı tetkik ve tahlillere göre tanı alırsınız, tedavinize başlanır. Geçmiş olsun.

ic hastaliklari ve jinekolojiye gitmelisin
dr bile tahlil yapmadan teshis koyamazken biz ne bilelim

1 aydir bu kadar sikayetle durabildiginize göre önemli birsey degil. Anlattiklarinizdan sadece tek bir hastalik cikmaz.
Karin agrisi kalp carpintisi vajinada yanma? Bunlar birlikte alakasi olan seyler degil mesela.

BÖBREKLERİNDE SORUN OLABİLİR ENFEKSİYON KAPMIŞ OLABİLİRSİN doktora git bence

birbiriyle alakasız belirtiler gibi duruyor.
en acil şikayetin hangisindense onunla ilgili dr.a giderek başla.
sırayla hepsine git.

Bi doktora gitsen o kadar cok sey yazmisdinki cok sey olabilir.Aman google yazma kanser cikarsin

Yanma ve akıntı idrar yolu enfeksiyonundan olur.Diğerlerini bilemiyciim.. Geçmiş olsun.

Bi kanda gebelik baktirsan fena olmaz tabi öyle bi ihtimal varsa. evli misin bekar mi bilemedim de

sistit ve vajinit. dokr. git.. gecmiş olsun
kaşıntı var demişsin mevzim degğişiyor hem bu etkiler hemde detarjan değiştirdiysen ondandır.

kombo yapmışsınız rahatsızlıklarda. Bazılarının bazılarını tetiklediğini bazılarının ise cidden psikolojik oldugunu düşündürdünüz bana.Yerinizde olsa buraya yazmak yerine hastaneye giderdim. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…