- 8 Şubat 2015
- 2.106
- 1.299
- 133
Abartmayin ya.ne guzel tatile gelmissiniz deri deri dediginiz ne bilmiyorum ama tatil yerinde pantolon giymek bana iskemce gibi geliyor.esiniz de ne guzel kirmadan konusuyor sizle.Allah korusun tersleyedebilirdi.Kızlar çok kötüyüm dertleşebileceğim tek yer burası . Evlilik yıldönümünü için 2 günlüğüne bi yerlere geldik . 1. Evlilik yıldönümleri bu kaç haftadır çok heyecanlıydım . Ne alayım diye haflarca düşündüm geçen hafta hediyemi aldım çok beğeneceğim düşündüğümden biran önce vermek istiyordum . Valiz hazırlarken eşim deri ne koyayım sadece şort mı koysam diye ben de dedim ki Yok akşam bi yerlere yemeğe gideriz ben elbise filan giyeceğim sen de ona göre bi şeyler koy dbir dim ile gitmek için çıktım evden o kendi eşyalarını hazırlayacaktı . Ver evet geldi geleceğimize yere daha yoldayken sordum bi şey unutmadın değil mi diye yön dedi pantolonlu n da koydun değil mi dedim kot ve tişört koydum dedi ben de gani şık bi şeyler de koy demiştim sana niye koymadın ben şık şık elbise koydum dedim . O da ya ben öyle yaparız diye düşünmedim tatile geldik dalaş takılır dedi ben de sana söylemiştim oysa ki dedim . Benim surat düştü tabi neyse toparlamaya çalışıyorum filan . Sonra ötele geldik ben de aldığım şey şık olduğundan en azından bunu giysin diye erken verdim hediyemi o almamakta ısrar etti yarın verirsin deri ya neden bari bu ü giyersin dedim ve evet bombaaa bebeğinde meğerse hediye almamış geldiğimiz yerden alırım diye düşünmüş . Tabi ben çok üzüldüm elimde olmadan sinir krizi geçirdim tabi bi insan bu kadar mı umursamaz diye yarın gezerken bir yere girip alacakmış bakar mısınz yaa ilk evlilik yıldönümümüzü. Ne umdum ne buldum zehir oldu şu an çıktım otelin lobisinde oturuyorum o da muhteşem beni arıyor çok kötüyüm çokkk
Insanlar hediye icin ne gerek vardi beraber olmak yeter vs derler.ama sizin icin hediye bunlardan dahaa mi onemli ?
Bir de boyle yapinca karsidakini de geriyorsunuz.
Benim sevgilim yk ama arkadaslarimdan boyleleri var.dogum gunleri yaklasirken bos yere stres oluyoruz.bu sene bi aksilio cikmazsa para verelim diyecegim hediye ceki gibi algilasin.en azindan istedigini alir.
Bos yere hediye altimda esyalar donuyor ortalikta.