Ne hayal etmiştim ne oldu

İki gün biyerlere kaçmak yeterli bi hediye bence.hediye almadı diye sinir krizi geçirmek ayıp yahu.abartmayın bu tavrı sürdürmeyin biran önce toparlamaya bakın bence

Ay ciddi misiniz siz ya? Zaten 2günlüğüne bi yerlere kaçmışsınız bu başlı başına bi kutlama. Hediye olmasa nolur. Hayatı kendine zehir etmekte 1 numarasınız. Çok kötüyüm çok yazmış bir de ahaha herif ağzıyla kuş tutsa kuşun kanadı niye yamuk dersiniz.:KK48:

Bugün de kendi ana dilinizi kullanamadığınız ve yazamadığınız için sinir krizi geçirseniz keşke. Keşkeee... En azından elle tutulur bir yanı olur saçma sapan bir sebepten ötürü olmaz krizin.

Bu arada bir hediye alamadığı için yaygara koparacak kadar görgüden yoksun olmayın. Bu kadar sığ yaşamayın hayatı yazık.

Bu kadar abartmayın sonuca hatırlıyor yarın alırız demis sinir krizi gecicek bir durum yok ortada

Bu arada düşündüm buldum

İlk evlilik yıldönümümüzde tatilde idik

Sonra oradan Bodrum'a geçtik dolaştık vs bir küpe gördüm almadım sıbea düşündüm tekrar oradan geçip aldım

Kendim aldım küpemi zira hiç senin benim param ayrımı olmadı aramızda

İlk evlilik yıldönümü hatırası oldu o da bize

Adam zaten almayacak olsa bile şu durumda mecbur alacak ve böyle bi hediyeye siz mutlu olacaksınız öylemi? Bu dayatma resmen ayrıca siz erken vermeyi istemişsiniz onun hediyesi için bekleyebilirdiniz bence bu özel günü kendiniz mahvetmişsiniz

Kızlar çok kötüyüm dertleşebileceğim tek yer burası . Evlilik yıldönümünü için 2 günlüğüne bi yerlere geldik . 1. Evlilik yıldönümleri bu kaç haftadır çok heyecanlıydım . Ne alayım diye haflarca düşündüm geçen hafta hediyemi aldım çok beğeneceğim düşündüğümden biran önce vermek istiyordum . Valiz hazırlarken eşim deri ne koyayım sadece şort mı koysam diye ben de dedim ki Yok akşam bi yerlere yemeğe gideriz ben elbise filan giyeceğim sen de ona göre bi şeyler koy dbir dim ile gitmek için çıktım evden o kendi eşyalarını hazırlayacaktı . Ver evet geldi geleceğimize yere daha yoldayken sordum bi şey unutmadın değil mi diye yön dedi pantolonlu n da koydun değil mi dedim kot ve tişört koydum dedi ben de gani şık bi şeyler de koy demiştim sana niye koymadın ben şık şık elbise koydum dedim . O da ya ben öyle yaparız diye düşünmedim tatile geldik dalaş takılır dedi ben de sana söylemiştim oysa ki dedim . Benim surat düştü tabi neyse toparlamaya çalışıyorum filan . Sonra ötele geldik ben de aldığım şey şık olduğundan en azından bunu giysin diye erken verdim hediyemi o almamakta ısrar etti yarın verirsin deri ya neden bari bu ü giyersin dedim ve evet bombaaa bebeğinde meğerse hediye almamış geldiğimiz yerden alırım diye düşünmüş . Tabi ben çok üzüldüm elimde olmadan sinir krizi geçirdim tabi bi insan bu kadar mı umursamaz diye yarın gezerken bir yere girip alacakmış bakar mısınz yaa ilk evlilik yıldönümümüzü. Ne umdum ne buldum zehir oldu şu an çıktım otelin lobisinde oturuyorum o da muhteşem beni arıyor çok kötüyüm çokkk
alışın buna bir süre sonra siz de almayı keseceksiniz rahat edeceksiniz:)))

Bence şımarık davranıyorsunuz şimdi sizin tepkinizi çekeceğim ama doğruya doğru.

Madem yıldonumu kutlamak için bir yere gittiniz hediyenin ne önemi var zaten alacakmış ha öncesinde alsa muhteşem erkek olacak değil mi?

Bence keyfini çıkarmaya bakın böyle hatırlamak istemezsiniz tahminim.

Maalesef erkekler bizim gibi her şeyi tam düşünmuyor sizde bunu beklemeyin yoksa üzülen siz olursunuz.

Kızlar çok kötüyüm dertleşebileceğim tek yer burası . Evlilik yıldönümünü için 2 günlüğüne bi yerlere geldik . 1. Evlilik yıldönümleri bu kaç haftadır çok heyecanlıydım . Ne alayım diye haflarca düşündüm geçen hafta hediyemi aldım çok beğeneceğim düşündüğümden biran önce vermek istiyordum . Valiz hazırlarken eşim deri ne koyayım sadece şort mı koysam diye ben de dedim ki Yok akşam bi yerlere yemeğe gideriz ben elbise filan giyeceğim sen de ona göre bi şeyler koy dbir dim ile gitmek için çıktım evden o kendi eşyalarını hazırlayacaktı . Ver evet geldi geleceğimize yere daha yoldayken sordum bi şey unutmadın değil mi diye yön dedi pantolonlu n da koydun değil mi dedim kot ve tişört koydum dedi ben de gani şık bi şeyler de koy demiştim sana niye koymadın ben şık şık elbise koydum dedim . O da ya ben öyle yaparız diye düşünmedim tatile geldik dalaş takılır dedi ben de sana söylemiştim oysa ki dedim . Benim surat düştü tabi neyse toparlamaya çalışıyorum filan . Sonra ötele geldik ben de aldığım şey şık olduğundan en azından bunu giysin diye erken verdim hediyemi o almamakta ısrar etti yarın verirsin deri ya neden bari bu ü giyersin dedim ve evet bombaaa bebeğinde meğerse hediye almamış geldiğimiz yerden alırım diye düşünmüş . Tabi ben çok üzüldüm elimde olmadan sinir krizi geçirdim tabi bi insan bu kadar mı umursamaz diye yarın gezerken bir yere girip alacakmış bakar mısınz yaa ilk evlilik yıldönümümüzü. Ne umdum ne buldum zehir oldu şu an çıktım otelin lobisinde oturuyorum o da muhteşem beni arıyor çok kötüyüm çokkk
malesef ki erkeklerin gerçek yüzü bu , bizi mutlu etmek icin en fazla 3 yıl dayanabilirler fikrimce, bayanlardan daha fazla buna değer veren erkekler yok mu tabi ki var , ama bizim şekillendirmek istediğimiz eşlerimiz bu kadar dayanabiliyor .
Benim eşim de beni kırmazdı hala da kırmamaya çalışıyor ama bir baktım ki beni kutlu etmek icin yapıyor hemen dur dedim beni değil bizi mutlu etmelisin , içinden geldiği gibi yap sen de kendine bir mutluluk payı çıkar öyle özel günleri kutlayalım , tabi bu demek değildir ki bu günleri unut :)) sadece bizim icin yapma ya çalışırlarsa işte böyle sekteye uğruyor ne yazık ki tatile götürdü ama bak hediyeyi es geçti .

Bu arada düşündüm buldum

İlk evlilik yıldönümümüzde tatilde idik

Sonra oradan Bodrum'a geçtik dolaştık vs bir küpe gördüm almadım sıbea düşündüm tekrar oradan geçip aldım

Kendim aldım küpemi zira hiç senin benim param ayrımı olmadı aramızda

İlk evlilik yıldönümü hatırası oldu o da bize

ilk evlilik yıldönümümüzde biz kavga etmiştik eşim işten izin alamadı diye olay çıkarmıştım
22 yaşındaydım henüz
ne çocukluk....
farklı şehirlerde çalışıyoduk
ben atlayıp gitmiştim yanına gece
sonrası çok güzel geçmişti
hediye falan almamıştık sanırım

dördüncü evlilik yıldönümüzde ise eşim iş değiştirme aşamasındaydı
unutmuş o yoğunlukta
ben de hatırlattım
özür diledi ama gerçekten kafası çok meşguldü
hiç önemsemedim

son yıldönümümüzde ise birbirimize ihtiyacımız olan birer hediye almışız

düşünüyorum da her biri ayrı ayrı çok güzelmiş
hediye falan olsa da oluyormuş olmasa da
önemli olan birlikte olmakmış

Yanlış anlamayın da abartmışsınız tatilin tadını çıkarın ilk yıldönümünüz üstelik

Çırağan'da kutlama yaptığımızda Bile Kot ve üstüne şık bir bluz giymiştim. Tişört de giysem sorun olmazdı bana göre. Şık olmak sadece takım elbiseden ya da elbiseden gecmiyor bence.

İnsan nasıl rahat edecekse öyle olmalı. Hediye için kriz geçirip anı yasayamamak, güzelim tatili mahvetmek de ayrı tuhafmış.

Back
X