Ne Hayallerim Yıkılıyor , Görümcelerim Yüzünden ...

Peki bunu kimden öğrendin ?

Kendisi mi söyledi enişte bey ?

Birebir evet. Ama henüz bu karalama olayları başlamamıştı. İsteme merasimi bitti , öyle söyledi. 4 yıllık sınıf arkadaşım ve enişte olması sebebi ile günlük bir telefon konuşması sırasında.

Kimseye birşey diyemedim. Acaba diyeceğimden korkup mu benim için böyle şeyleri karısına anlatıyor da görümcelerimde beni kötülemek için resmen iftiraya başvuruyorlar bilemediim.

valla ben bu enişteden korktum..yani şok oldum şu anda.ancak filimlerde olur sanıyorum böyle şeyler..

konu başlığında yanlış bence,bana aşık eniştenin yaptıkları olmalıydı!

bu adam sizi rahat bırakmaz..

Tayini çıktı gitti , başka memlekete senede görsem 10 gün annesi gile gelirler , ben zaten ayrı evimdeyim , belki görmem :( artık gittiği yerden el uzatır mı bilemem :(

Çok zor ya hep karşı tarafın akrabaları bir aksilik çıkartır zaten annemlerdede durum böyle oradan biliyorum. Sen yinede sabırlı olmaya çalış tatlım

Görümcemin kocası benim üniversite sınıf arkadaşımdı. O güya diyormuş ki okulda iki_yaprak böyleydi , şu davranışları vardı , arkadaş ortamı kötüydü gibilerden.Şuralara giderdi , böyle giyerdi ay daha karalamak için herşey. Halbuki benim ki yıllarca okuluma geldi gitti ,arkadaşlarımı da bilir , herşeyimi de. yani güvenmiyor demek ki bana hala :( Büyük görümce küçüğe anlatıyormuş , sanki o da yanımızdaymış gibi abisine anlatırlarken evet abi öyle , böyleymiş ve daha abartı şekilde tabi. Bizimki de inanıyor onlara.

Bütün bunları eş adayımdan duyuyorum. Gayet soğuk bir tavırla konuşmaya başlıyor , sebebini sorduğumda bana onun bunun böyle söylediğini söylüyor , sonra kavgalar , gürültüler....
Enişte bey zaten olmayan şeyleri anlatıyor , çünkü bu evliliği istemeyen kendisi gibi sankii. Çünkü ben enişte beyin henüz evlenmeden önceki sevdiği kızmışım meğer.Hatta nişanlıyken duyguları devam ediyormuş bana karşı. Ben bunları kendisinden duydum .Eğer evlenirsem anlatmamdan mı korkuyor ki beni kötü anlatıyor onu da bilemedim. tabi ben de bunu isteme merasiminden sonra öğrendim :( Eş adayıma anlatmaya da korkuyorum :( ne bileyim , çok sıkışık durumdayım.

Öncelikle eş adayının onlara inanıp sana inanmamasını sorgulaman gerek.
Yoksa o bunu dedi, şu şunu dedi bunlar boş.
Adam 5 yıldır tanıdıgı ve evlenmeyi düşündüğü insana inanmıyor, başkalarının lafına inanıyor...

Adam olan daha onların agzından tek bir kelime çıktıgında anında susturur.
Öyle bir cevap verir ki bir daha senin hakkında bırak kötüyü,
iyi konuşmaya bile cesaret edemezler...

Enişte bey size bunları söylerken görümce adayınızla evli degil mi?
Yani evliyken söyledi size bunları degil mi?

Klasik eski platonik aşkı unutamama ve başkasına yar etmeme sendromu yaşıyor...

Ama ben görümcenize üzüldüm inanın!

Sizin de yapmanız gereken daha nişan olmadan bu ilişkiye son vermek.

1.'si size güvenmeyen bir adam var ortada.
2.'si evlenince düzelmez , sorunlar katlanır çünkü adam kim ne tarafa çekerse o tarafa giden bir tip.
3.'sü enişte tehlikesi. Ola ki evlendiniz, böyle bir enişte önce sizin nabzınızı yoklar,
yüz bulmazsa da iftira atar...
4.'sü erkek arkadaşınız belki de bu ilişkiyi noktalamak istiyor, o nedenle onların agzından size bir şeyler söylüyor da olabilir...

Uzak durun lütfen!

Son düzenleme:
Öncelikle eş adayının onlara inanıp sana inanmamasını sorgulaman gerek.
Yoksa o bunu dedi, şu şunu dedi bunlar boş.
Adam 5 yıldır tanıdıgı ve evlenmeyi düşündüğü insana inanmıyor, başkalarının lafına inanıyor...

Adam olan daha onların agzından tek bir kelime çıktıgında anında susturur.
Öyle bir cevap verir ki bir daha senin hakkında bırak kötüyü,
iyi konuşmaya bile cesaret edemezler...

Enişte bey size bunları söylerken görümce adayınızla evli degil mi?
Yani evliyken söyledi size bunları degil mi?

Klasik eski platonik aşkı unutamama ve başkasına yar etmeme sendromu yaşıyor...

Ama ben görümcenize üzüldüm inanın!

Sizin de yapmanız gereken daha nişan olmadan bu ilişkiye son vermek.

1.'si size güvenmeyen bir adam var ortada.
2.'si evlenince düzelmez , sorunlar katlanır çünkü adam kim ne tarafa çekerse o tarafa giden bir tip.
3.'sü enişte tehlikesi. Ola ki evlendiniz, böyle bir enişte önce sizin nabzınızı yoklar,
yüz bulmazsa da iftira atar...
4.'sü erkek arkadaşınız belki de bu ilişkiyi noktalamak istiyor, o nedenle onların agzından size bir şeyler söylüyor da olabilir...

Uzak durun lütfen!

Şuanda görüşmeyi kestim. Bitti yani .

evlenince değişir diye düşünüyorsan vay haline......
ertele nişanını iyice düşün bence...

anaaa bende dolaylı yoldan ayrıl dedim görmeden sonucu...
çok iyi yapmışsın tebrik ederim..
kendine yazık etmeyecek kadar akıllı bi kızsın..

Birebir evet. Ama henüz bu karalama olayları başlamamıştı. İsteme merasimi bitti , öyle söyledi. 4 yıllık sınıf arkadaşım ve enişte olması sebebi ile günlük bir telefon konuşması sırasında.

Kimseye birşey diyemedim. Acaba diyeceğimden korkup mu benim için böyle şeyleri karısına anlatıyor da görümcelerimde beni kötülemek için resmen iftiraya başvuruyorlar bilemediim.

Enişteyle günlük bir telefon konuşması neden yapıyorsunuzki:26:
12 senelik evliyim,önceside 3 yıl,hiç görümcemin eşiyle günlük bir telefon görüşmem olmamıştır.:44:
Siz henüz evli bile değilsiniz.
Bu adam hiçmi korkmuyor evliliğinin bitmesinden?

Sen de enişteye iftira at da görsün evleneceklerin arasına girmek neymiş boşboğaz.
Bir erkek nasıl böyle açık ağızlı olur, görümceni ara ve senin kocanın benden başka bir derdi yok mu bir daha benim hakkımda ağzını açarsa ağzını yırtarım benim namusun ortalık mı bir daha duymayacağım de. Nişanlına da restini çek, sen gelip gidiyordun beni tanıyordun bir yanlış hareketimi gördün mü de, o herife ne laf söyletiyorsun de, yani sende gözü varmış da ondan konuşuyormuş gibi bir ortamda yaratabilirsin, sonuçta o da ağzını tutsun dimi. Hepsini bir güzel azarla, kimse benim arkamdan konuşamaz de. Ayrılacak olsan bile cevaplarını ver ağızlarını kapat.

Sen de enişteye iftira at da görsün evleneceklerin arasına girmek neymiş boşboğaz.
Bir erkek nasıl böyle açık ağızlı olur, görümceni ara ve senin kocanın benden başka bir derdi yok mu bir daha benim hakkımda ağzını açarsa ağzını yırtarım benim namusun ortalık mı bir daha duymayacağım de. Nişanlına da restini çek, sen gelip gidiyordun beni tanıyordun bir yanlış hareketimi gördün mü de, o herife ne laf söyletiyorsun de, yani sende gözü varmış da ondan konuşuyormuş gibi bir ortamda yaratabilirsin, sonuçta o da ağzını tutsun dimi. Hepsini bir güzel azarla, kimse benim arkamdan konuşamaz de. Ayrılacak olsan bile cevaplarını ver ağızlarını kapat.

bende görümcezedeyim daha başlamadan..inş problem yaşamam YAŞAMAYIZ..
sana gelince sana tavsiyem sakın eltine güvenme!!! ne kadar iyi davransada sana cnm cicim desede aklında bi şüphen olsun hep..
problem kesinlikle nişanlında çünkü kızkardeşinin kocasına nasıl sana laf dedirttiriir yaa bu nasıl bi zihniyet..bence plan yap geldiğinde çok ciddi bir konuşma yap ama yok ayrılırım yok terkederim seni falan deme.. Allah yardımcımız olsun..amin

Bunlar nasıl ilişkiler yumağı böyle.
5 yıldır seni tanıyan insan etrafın olur olmaz dolduruşuna geliyor.
Elti sana bunu yetiştiriyor.
Enişte sana aşık.
Oy oy oy:52:
Bu iş şimdiden çığrından çıkmış.
Allah sononuzu hayır etsin.
Ayrıldım demişsiniz gerçektende hayırlısı budur sizin için.

Bütün bunları eş adayımdan duyuyorum. Gayet soğuk bir tavırla konuşmaya başlıyor , sebebini sorduğumda bana onun bunun böyle söylediğini söylüyor , sonra kavgalar , gürültüler....
Enişte bey zaten olmayan şeyleri anlatıyor , çünkü bu evliliği istemeyen kendisi gibi sankii. Çünkü ben enişte beyin henüz evlenmeden önceki sevdiği kızmışım meğer.Hatta nişanlıyken duyguları devam ediyormuş bana karşı. Ben bunları kendisinden duydum .Eğer evlenirsem anlatmamdan mı korkuyor ki beni kötü anlatıyor onu da bilemedim. tabi ben de bunu isteme merasiminden sonra öğrendim :( Eş adayıma anlatmaya da korkuyorum :( ne bileyim , çok sıkışık durumdayım.
ilk sayfayı okudum bunu yazmaya geldim inanır mısın? sınıf arkadaşıyken nasıl kesmiş incelemiş seni demek hoşlanıyormuş diyecektim. bitti yazmışsın 5 yılık ilişki pat diye bitmez. yani bir anda hayatına devam edemezsin anlamında. yoksa bitirme diye demiyorum. ayrıca üzgün olduğunu tahmin ediyorum yaz buraya harap etme kendini.
Enişteyle günlük bir telefon konuşması neden yapıyorsunuzki:26:
12 senelik evliyim,önceside 3 yıl,hiç görümcemin eşiyle günlük bir telefon görüşmem olmamıştır.:44:
Siz henüz evli bile değilsiniz.
Bu adam hiçmi korkmuyor evliliğinin bitmesinden?

günlük derken sıradan bir konuşma demek istemiş olabilir. hem sınıf arkadaşlığı da var hem de ne bileyim bizim oğlana ulaşamadık nerde filan gibi bi görüşme olabilir yani o kadar da garip bi olay değil enişteyle konuşmak ay:) he ama günlükten kasıt hakkaten günlükse sıkıntı var.

Son düzenleme:
Sizle 5 yıldır çıkıyor ve hala sizi tanımıyorsa ne gereği var o adamın.Herkesin dediğini dinleyip inanmasıda garip ya insan sevdiği insanın hakkında başkalarını konuştururmu bu görümce enişte vs kim olursa olsun bence bu tarz insandan bi an önce kurtul evlenme kızzzzz evlenirsen bu gene bişiler duyar gelir evde senle kavga eder :))) gülüyorum çok saçma geldi ya adam sevdiğine bu tarz lafları söylettirirmi daha evlenmeden böyle evlenince düşünemiyorum bi daha size söylediğinde haddini bildir git evlenme benimle ben kötüyüm şimdiden sizinkiler başlamış bana takmaya sizin gibilerle sen gibilerlede uğraşamam arkamda dağ olmanı isterdim dağ yerine çöl varmış de lafı koy....

Bitti yazmışsın onu yazınca gördüm ben sizin yerinizde olsam nişanlanacağınız adaya direk derim enişten böyle böyle bana karşı beni sevmiş vs bu adamın yüzünden gelip beni üzdün de bitir zaten temelli asla bu tarzda olmaz görümcenizin kocası sonuçta olacaktı ya aşk nedir o gider başka aşk gelir ama lafıda de eniştenin seni sevdiğini okey....Bırak o enişte kazdığı kuyuya kendi düşsün hatta yerinde olsam eşinide arar benim hakkımda konuşacağına bana olan aşkı bitmişmi platonik aşkı bence bitmemiş ki hala beni anmadan duramamış de :))

hayaller görümcelerden değil,nişanlıdan dolayı bitmiş:34:

Bence nişanlılık evliliğin fragmanı gibidir..

Evlenince düzelir diye düşünmeyin..

Her denilene inanıyorsa size güvenmiyor demektir..

Eniştesine bile daha fazla güveniyor :53:

aferin sana akıllık kızmışsın,
bitirmek senin için en iyisiydi,
keşke bir imkan olsa da eniştenin sana olan zaafından bunların olduğunu meydana çıkarabilsen,
yok mu bir yolu acep? yanına kalmasa ne iyi olur...

Back
X