Ne Hayallerim Yıkılıyor , Görümcelerim Yüzünden ...

hayaller görümcelerden değil,nişanlıdan dolayı bitmiş:34:

Kimse zaten %100 kayınvalide, görümce hatalı diyemez ki egem ablacım ama su da var ki, 5 kisiden 3' ü genelde sorun cıkaran tipler oluyor. Yani her zaman sütten cıkma ak kasık degiller.
:27:
Allah merhametli, anlayıslı, kendi halinde, karısmayan kayınvalideler, görümceler, kayınpederlerle karsılatırsın tüm bekarlarımızı.. :34:

Bana da bir fikir verin Allah aşkına. Ben de bir görümceyim ama bugüne bugün yenge hanıma canımdan öte seslenmedim , şükür o da anlayışlı ve aramızda büyük saygı ve sevgi var. İnsanlar neden böyle anlayamıyorum.

Bir kaç sonra nişanım olacak ve çıldıracağım artık.

Benim eşim olacak adamda adamlık yok ki . Olmayan şeyler söyleyip bizim aramızı bozmak için çabalıyorlar , bizimki de onlara inanıp burnumdan getiriyor. İnanmıyorsan güvenmiyorsan ayrılalım diyorum. O da ayrılık alsa olmayacak diyor.Ben de gerçekten ayrılık olsun istemiyorum. Ailesi girene kadar aramıza olaya her şey öyle mükemmeldi ki anlatamam. 5 yıllık bir birliktelik ve hiç incinme kırılma problem olmadı. Sevgim öyle büyük ki , atlatırız geçer evlenince evimize çıkınca düzelir diyorum ama çok korkuyorum ya bu görümceler hep böyle yaparlarsa :(

Benim adam aradaki dengeyi kurmayı bilmiyor , ya annesi ablası 19 yaşındaki kardeşi bile ne dese ona inanıyor :(

Büyük eltimle konuşuyorlarmış , öyle çok kıskanıyorlar ki seni diyor , ondan böyle yapıyorlar , ama kayınım onlara niye inanıyor , sana sormuyor mu diyor , cevap bile veremiyorum utancımdan.

Siz söyleyin , ben düşünemez oldum. Son bir konuşma yapmak istiyorum , öyle yada böyle. Başka şehirlerdeyiz , haftaya pazar günü gelecek. Ciddi ciddi konuşacağım ama ne yada nasıl bilmiyorum.

Not : görümcelerin yalan haber kaynağı enişte beydir !

Konuşmanın içeriği ne olacak o kısmı anlamadım ben şimdi. Madem adam olmadığını düşünüyorsun nişanlının neden hayat geçirmek istiyorsun onunla? Annesinin her dediğine ne şekilde inanıyor; o kısım muamma??? Eğer ki kayıtsız şartsız annesinin dedikleri kanunsa kolay gelsin demekten başka iyi dilek sunmak zor olur. Ama daha ortada nişan yokken çok yersiz olur böyle bir konuşma bence.

Nişanlılık, flört dönemi eşinle yaşayacağın en güzel günlerdir . Bu günlerde bile sizi üzebiliyorsa evlenince işlerin değişmesi zor. Huylu huyundan vazgeçmez. Sorunlarınız evlenince daha da büyür eşin başkasının ağzına bakarsa. Blöf yap değişeceksen tamm ama değişmezsen ayrılıyorum seni ve aileni çekemem de napcak. Belkide değişir

ilk sayfayı okudum bunu yazmaya geldim inanır mısın? sınıf arkadaşıyken nasıl kesmiş incelemiş seni demek hoşlanıyormuş diyecektim. bitti yazmışsın 5 yılık ilişki pat diye bitmez. yani bir anda hayatına devam edemezsin anlamında. yoksa bitirme diye demiyorum. ayrıca üzgün olduğunu tahmin ediyorum yaz buraya harap etme kendini.

günlük derken sıradan bir konuşma demek istemiş olabilir. hem sınıf arkadaşlığı da var hem de ne bileyim bizim oğlana ulaşamadık nerde filan gibi bi görüşme olabilir yani o kadar da garip bi olay değil enişteyle konuşmak ay:) he ama günlükten kasıt hakkaten günlükse sıkıntı var.

Arkadaşlar günlük derken , tabi ki sıradan bir konuşma kastettim. Günü birlik enişteyle tabi ki konuşmuyorum. Yılların verdiği bir arkadaşlık sebebi ile çok önceden telefon numaramı biliyordu. aramaz sormaz öyle . o zaman aradı ve söyledi işte. yoksa tabi ki ne muhabbetim olacak benim onunla.

Sen de enişteye iftira at da görsün evleneceklerin arasına girmek neymiş boşboğaz.
Bir erkek nasıl böyle açık ağızlı olur, görümceni ara ve senin kocanın benden başka bir derdi yok mu bir daha benim hakkımda ağzını açarsa ağzını yırtarım benim namusun ortalık mı bir daha duymayacağım de. Nişanlına da restini çek, sen gelip gidiyordun beni tanıyordun bir yanlış hareketimi gördün mü de, o herife ne laf söyletiyorsun de, yani sende gözü varmış da ondan konuşuyormuş gibi bir ortamda yaratabilirsin, sonuçta o da ağzını tutsun dimi. Hepsini bir güzel azarla, kimse benim arkamdan konuşamaz de. Ayrılacak olsan bile cevaplarını ver ağızlarını kapat.

Gerekenleri söyledim . benimkine de açtım ağzımı yumdum gözümü. Nefsinden girdim , erkekliğinden çıktım. bitirdim.

Son düzenleme:
bende görümcezedeyim daha başlamadan..inş problem yaşamam YAŞAMAYIZ..
sana gelince sana tavsiyem sakın eltine güvenme!!! ne kadar iyi davransada sana cnm cicim desede aklında bi şüphen olsun hep..
problem kesinlikle nişanlında çünkü kızkardeşinin kocasına nasıl sana laf dedirttiriir yaa bu nasıl bi zihniyet..bence plan yap geldiğinde çok ciddi bir konuşma yap ama yok ayrılırım yok terkederim seni falan deme.. Allah yardımcımız olsun..amin

İnşaAllah sen yaşamazsın ve herşey senin için iyi olur.

aferin sana akıllık kızmışsın,
bitirmek senin için en iyisiydi,
keşke bir imkan olsa da eniştenin sana olan zaafından bunların olduğunu meydana çıkarabilsen,
yok mu bir yolu acep? yanına kalmasa ne iyi olur...

o benimkini mahvetti , ama bende açtım ağzımı yumdum gözümü. nişanlıma bana sahip çıkmadığı için bana güvenmeyip bana sormadan beni yargıladığı için , bütün bunlara sebebiyet verdiği için tepkimi koydum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar günlük derken , tabi ki sıradan bir konuşma kastettim. Günü birlik enişteyle tabi ki konuşmuyorum. Yılların verdiği bir arkadaşlık sebebi ile çok önceden telefon numaramı biliyordu. aramaz sormaz öyle . o zaman aradı ve söyledi işte. yoksa tabi ki ne muhabbetim olacak benim onunla.

ben demedim zaten onu ya ben demişim gibi benden alıntı yapmışsın:)

Konuşmanın içeriği ne olacak o kısmı anlamadım ben şimdi. Madem adam olmadığını düşünüyorsun nişanlının neden hayat geçirmek istiyorsun onunla? Annesinin her dediğine ne şekilde inanıyor; o kısım muamma??? Eğer ki kayıtsız şartsız annesinin dedikleri kanunsa kolay gelsin demekten başka iyi dilek sunmak zor olur. Ama daha ortada nişan yokken çok yersiz olur böyle bir konuşma bence.

İsteme merasimi oldu , ev bark hepsi kuruldu , söz verildi , nişan olacaktı. ama olmadan bitti. Aynen bende ailesi ile mutluluklar dileyip koyverdim.

aferin sana akıllık kızmışsın,
bitirmek senin için en iyisiydi,
keşke bir imkan olsa da eniştenin sana olan zaafından bunların olduğunu meydana çıkarabilsen,
yok mu bir yolu acep? yanına kalmasa ne iyi olur...

Yanına bırakır mıyım , soracam herşeyin hepsinin hesabını.

muhtemelen eltin olacak kadın arayı bozmuştur. nasılki onların dediklerini sana anlattıysa seninkileride onlara anlatmıştır. büyük eltiler çok kıskanç oluyor.

muhtemelen eltin olacak kadın arayı bozmuştur. nasılki onların dediklerini sana anlattıysa seninkileride onlara anlatmıştır. büyük eltiler çok kıskanç oluyor.

Bunu ben de düşünmedim değil ama ben eltime hiç bir şey anlatmadım ki . Eltimde bana sadece beni çok kıskandıklarını söyledi , başka birşey söylemedi zaten.

Bunu ben de düşünmedim değil ama ben eltime hiç bir şey anlatmadım ki . Eltimde bana sadece beni çok kıskandıklarını söyledi , başka birşey söylemedi zaten.

Canım eski sözlün oldu artık dimi? Affetmeyi düşünme ne olur, nasıl başlarsa öyle gider..

Ne tepki verdi peki sen ayrılınca? Enişte müsveddesinin sana olan ilgisini söyledin mi peki?

ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın canım seni daha nişanlıyken ezdiriyorsa evlenince daha kötü olurdu inan bana:19:

affınıza sığınarak önce bişeyler sorup sonra fikrimi söylemek istiyorum.
size ilgisi olduğunu enişte söyledi bana diyorsunuz da bunu nasıl söyledi "ben evlenmeden önce seni seviyordum onun için bu işin olmasını istemiyorum" demedi heralde. kusura bakmayın tekrar kafamda oturtatamadığım için soruyorum. yoksa üniversite döneminde size açılamyıp ancak sizin anladığınız bir ilgimiydi.
konuştuğunuz eltiniz eniştenin size ilgisini bilmiyor sanırım değil mi? yoksa bilip de ortalığı karıştırmak için yapmıyordur heralde
şimdi son durumda düşünüyorum. siz söz atmışsınız nedenini sözlünüze açıkça ve en doğru üslupla söylemişsiniz ama erkek tarafı tarafından eniştenin söyledikleri doğruşanmış olacak bu durumda.işte siz eniştenin dediği bir insanmış da ayrılma sebebiniz bundan dolayı olmuş gibi. hayatınızın ilerisini düşünüyorum. çevrenize sizin önceki yaşantınızdan dolayı söz attığınız yayılır sözlünüzün ailesi tarafından. malesef üzerinize yapışır.
yerinizde olsam sebepleri gün yüzüne çıkarır ve arkamı döneceksem öyle dönerdim. sözlünüz inanmadığıyla, laf çıkaranlar da kendi yaptıklarıyla kalırlardı.

Canım eski sözlün oldu artık dimi? Affetmeyi düşünme ne olur, nasıl başlarsa öyle gider..

Ne tepki verdi peki sen ayrılınca? Enişte müsveddesinin sana olan ilgisini söyledin mi peki?

Evet artık eski oldu :(

Yalvar yakar olsa da ne fayda , bana sahip çıkmadı :(

affınıza sığınarak önce bişeyler sorup sonra fikrimi söylemek istiyorum.
size ilgisi olduğunu enişte söyledi bana diyorsunuz da bunu nasıl söyledi "ben evlenmeden önce seni seviyordum onun için bu işin olmasını istemiyorum" demedi heralde. kusura bakmayın tekrar kafamda oturtatamadığım için soruyorum. yoksa üniversite döneminde size açılamyıp ancak sizin anladığınız bir ilgimiydi.
konuştuğunuz eltiniz eniştenin size ilgisini bilmiyor sanırım değil mi? yoksa bilip de ortalığı karıştırmak için yapmıyordur heralde
şimdi son durumda düşünüyorum. siz söz atmışsınız nedenini sözlünüze açıkça ve en doğru üslupla söylemişsiniz ama erkek tarafı tarafından eniştenin söyledikleri doğruşanmış olacak bu durumda.işte siz eniştenin dediği bir insanmış da ayrılma sebebiniz bundan dolayı olmuş gibi. hayatınızın ilerisini düşünüyorum. çevrenize sizin önceki yaşantınızdan dolayı söz attığınız yayılır sözlünüzün ailesi tarafından. malesef üzerinize yapışır.
yerinizde olsam sebepleri gün yüzüne çıkarır ve arkamı döneceksem öyle dönerdim. sözlünüz inanmadığıyla, laf çıkaranlar da kendi yaptıklarıyla kalırlardı.

Enişte bey , o kadar çok şey söylüyormuş ki beni kötülemek için, olmayan şeyleri ve karşı taraf inanıyordu , eş adayım bile. kavga gürültü tantana güvensizlik ...

Bana bunu kendi söyledi ve bizim için herşey tamamken ailemden istediler nişanım olacakken... tepkimi o zaman koyunca da kötülemeler çıktı meydana ve acı bir sonuç...

Kimse bilmiyor henüz onun bana olan ilgisini . Belki de söylesem inanmayacaklar bile. Allah benim yanımda sebepleri bir bir çıkaracağım ortaya , kimin ne olduğu meydana çıkarmadan bu dünyadan gitmeye bile niyetim yok . Hepsinden alacağım öcümü...

Back
X