Bana da bir fikir verin Allah aşkına. Ben de bir görümceyim ama bugüne bugün yenge hanıma canımdan öte seslenmedim , şükür o da anlayışlı ve aramızda büyük saygı ve sevgi var. İnsanlar neden böyle anlayamıyorum.
Bir kaç sonra nişanım olacak ve çıldıracağım artık.
Benim eşim olacak adamda adamlık yok ki . Olmayan şeyler söyleyip bizim aramızı bozmak için çabalıyorlar , bizimki de onlara inanıp burnumdan getiriyor. İnanmıyorsan güvenmiyorsan ayrılalım diyorum. O da ayrılık alsa olmayacak diyor.Ben de gerçekten ayrılık olsun istemiyorum. Ailesi girene kadar aramıza olaya her şey öyle mükemmeldi ki anlatamam. 5 yıllık bir birliktelik ve hiç incinme kırılma problem olmadı. Sevgim öyle büyük ki , atlatırız geçer evlenince evimize çıkınca düzelir diyorum ama çok korkuyorum ya bu görümceler hep böyle yaparlarsa
Benim adam aradaki dengeyi kurmayı bilmiyor , ya annesi ablası 19 yaşındaki kardeşi bile ne dese ona inanıyor
Büyük eltimle konuşuyorlarmış , öyle çok kıskanıyorlar ki seni diyor , ondan böyle yapıyorlar , ama kayınım onlara niye inanıyor , sana sormuyor mu diyor , cevap bile veremiyorum utancımdan.
Siz söyleyin , ben düşünemez oldum. Son bir konuşma yapmak istiyorum , öyle yada böyle. Başka şehirlerdeyiz , haftaya pazar günü gelecek. Ciddi ciddi konuşacağım ama ne yada nasıl bilmiyorum.
Not : görümcelerin yalan haber kaynağı enişte beydir !