Ne hayallerle, mitlerle mutlu olmakt dileimiz.....

Allah yardımcın olsun canım..sen kararını vermişsin ailende seni destekliyor..güçlü ol canım..seni dünyaya annen 1 defa getirdi..elin oglu eziyet etsin diye degil...güçlü ol....10 aylık evlilikte yaşanmaması gerekenler cicim ayları olması gerek.çok erken başlamış..hakkında hayırlısı olsun..

canım hakkınızda hayırlısı olsun ama keşke bir şaka buna neden olmasaydı.öncesi var demişsin ama ne bileyim ben kimse ayrılsın istemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun.ortada dayak varsa hakaret varsa,ayrılmak daha doğru .

:1shok:canım sen doğrusunu yapmışsın adam hasta daha 10 ay olmuş cicim aylarında böyle yapan daha sonra ne yapmaz .yaptığı affedilir değil ondan ne koca ne baba olur.

arkadaşlar iyi dilekeriniz için çok teşekkür ederim bazen öyle bi an gelirki sevgi bazı şeylerin üstünü örtemez buda öyle bir olaydı ne emeklerle evlendik ama aynı evde yaşayabilmek başka bir şey iki insan bunu beceremiyorsa taraflar gençken dahada yıpranmadan yoluna bakması daha mantıklı.6 yıldır tanıyorum hiç bi mantık ona olan sevgimin üstüne geçmemişti ama artık gözümü açmam gerekiyordu ikimiz içinde hayırlısı budur inşallah.

sadece bu sitede bile bu kadar boşanma haberi okuyorsak
gerçek oranı düşünmek bile istemiyorum
ama sırf boşanmamış olmak için hayatını mahvedemezsin
hakkında hayırlısı olsun canım

canım sana vuran bir adam bu bir kez yaptıysa mutlak ikincisi olur verdiğin karar en doğrusu sakın vazgeçme ne hali varsa görsün. Mutlu olmayı hakettiğinden eminim..

böyle şakalara o kadar gıcık kapıyorumki..

şaka da edebiyle yapılır..

ne demek, oho bulurum birilerini felan.. eşine saygı duyan erkek yada kadın bu lafı konuşmaz karşısındakine..

sizde sevgi değil saygı bitmiş.. zamanla sevgide biterdi emin olun..

hayatınız için en iyi kararı vereceğinize inanıyorum..

10 ayda bu hale gelebiliyorsanız, 10 yılda düşünemiyorum sizi..

çok üzüldüm canım yaa, ne umutlarla ne hayallerle evleniyoruz ama insanın başına ne geleceği belli olmuyor işte..Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..
Hakkında hayırlısı olur umarım inşallah canımm

düzelme umudu yoksa en doğru kararı vermişsin canım. bir ömür boyu çekilmez helede çocuk olduktan sonra daha zor. Mevlam hakkınızda hyırlısını versin

canım zaten bir kere affedersen devamı gelir ne demek dönsün biz kabul ederiz ay nasıl insanlar bunlar inanılmaz

canım sen güzel bir boşanma davası aç tazminat iste o raporla bir de hemen aile mahkemesinden sana yaklaşmaması için karar aldır bir de hakkında suç duyurusunda bulun görsün bakayım şaka nasıl oluyormuş

Hiç bir yorumu okumadan cevap yazıyorum. Seni daha 10 aylık evliliğinizde döven insanı asla ve asla affetme. Dayak evlilikte asla affedilmemesi gereken bir şey.
Bir insanın fiziksel gücünü, kendinden daha zayıf bir insan üzerinde denemesi bence insanlık değil hayvanlıktır (hayvanlar aleminden özür diliyorum) asla affetme, daha gençsin inan boşanınca daha mutlu olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…