- 16 Aralık 2008
- 506
- 97
- 623
- Konu Sahibi sakadegilinangidiyorum
-
Allahıma şükürler olsun ailem sevdiklerim yanımda mesleğimdede iyi durumdayım hiç düzelme umudu olmayan biri için gençliğimi sağlımı tüketmeye değmez diye kendimi teselli ediyorum
hakim ya 3 yıl ayrı yaşama kararı veriyomuş birleşmede ümit görürse yada direk boşuyormuş.Bende cana kast olduğu için elimde delillerde olduğu için hakim boşaması gerekli görücez bakalım
Ben Evliligimin ilk 2 3. ayinda ve 7 aylarinda hep dayak yedim esimden..
Hatta sokakta bile tekme attigi oldu bana, herkesin icinde bagirdi cagirdi elinde ne varsa o an firlatti..
Ama ben hep SUSTUM..
Kimselere diyemedim
Cok direndim,konusarak iyi niyetle,insanca sorunlari cozelim dedim.
saatlerce,gunlerce aylarca konustum
Bana vurmamasi gerektigini acikladim..
En ufak bir seyde aninda sinirlenen bir insandir kendisi.
Ama ben bosanmayi hic dusunmedim
Hep direndim..
simdi 10 yillik evliyiz ve kesinlikle bana el kaldiramiyor..Kaldirmiyor
Ogrendi artik sabretmeyi
sinirini yenmeyi..
Simdi esimde bana zamaninda yaptiklari icin cok pisman..
Gerci kalbimde cok kirginliklar kaldi ona karsi ama yinede sabrettim..
Sevgiyle...
arkadaşlar tekrar saolun bugün duyduum bir şeyide anlatmak istedim size eski eşim olacak şahsiyetsiz daha 3 aylık evliyken beni aldatıyormuş kesin bi kaynaktan duydum arkadaşına anlatmış ve ne varki bunda gayet normal demiş bi bu pisliği eksikti onuda duydum bugün okadarmutuyumki demekki beni yıllarca böyle uyutup benim paramla beni aldatacaktı bununla geçmiş olsun diyorum ve hayatta herkesin başına her türlü şey gelebilirmiş bunu anladım sanki cehennemden sipariş etmişim ben bu adamı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allahıma şükürler olsun ailem sevdiklerim yanımda mesleğimdede iyi durumdayım hiç düzelme umudu olmayan biri için gençliğimi sağlımı tüketmeye değmez diye kendimi teselli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?