Ne hayallerle, mitlerle mutlu olmakt dileimiz.....

canım çok üzüldüm çok zor bi durum.en doğru karar yine kendi içinde.boşanmış ve boşanmamış hayatını canlandır gözünde hangisinde daha mutlu ve huzurlu olabileceğini düşün ve dışarıya kapa kulaklarını bence.ama dayak ya bu ne diyimki Allah hakkında hayırlısını versin ve vereceğin kararda yanıltmasın inşallah

arkadaşım seni tebrik ediyorum susmadığın için ve kararlı olup bunun karşısında durduğun için
hakkında hayırlısı olsun bundan sonraki yaşamında mutluluklar hihoyyyt

çok doğru bir karar vermişsiniz. dayak, yüze tükürmek ,birde sizin çalışıp onun bir şey yapmaması ve dayağın ,sebebinin sizin hazmedemeyeceğiniz eşek şakasına ,tepki vermeniz ki,şaka öyle böyle değil. kim olsa o tepkiyi verirdi.
başka kadınlarda olur ne demek.... demek ki kafasında bu düşünceler varmışki şakayla karışık söylemiş.
rapor almanız çok iyi olmuş.
hayırlı olsun..

Allahıma şükürler olsun ailem sevdiklerim yanımda mesleğimdede iyi durumdayım hiç düzelme umudu olmayan biri için gençliğimi sağlımı tüketmeye değmez diye kendimi teselli ediyorum

Sen kendin için en doğru kararı vermişsin seninde dediğin gibi düzelmeyeceğine emin olduğun biri için gençliğini heba etme. Üzüleceksin, hayal kırıklıklarını kolay unutamıyacaksın ama geçecek canım emin ol. Hiç bir acı sonsuz değildir. Dilerim çabuk atlatırsın.

arkadaşlar tekrar saolun bugün duyduum bir şeyide anlatmak istedim size eski eşim olacak şahsiyetsiz daha 3 aylık evliyken beni aldatıyormuş kesin bi kaynaktan duydum arkadaşına anlatmış ve ne varki bunda gayet normal demiş bi bu pisliği eksikti onuda duydum bugün okadarmutuyumki demekki beni yıllarca böyle uyutup benim paramla beni aldatacaktı bununla geçmiş olsun diyorum ve hayatta herkesin başına her türlü şey gelebilirmiş bunu anladım sanki cehennemden sipariş etmişim ben bu adamı Allah hepimizin yardımcısı olsun

aman allahım ne bu ya adamda her türlü pislik var lmaz:
sakın cnm sakın geri dönme seni kandırmasına izin verme kaç kurtar kendini ondan ..
eskiden bu konularda tavrım daha yumuşaktı ama edindğim acı tecrübeler bana affetmenin okadarda büyüklük olmadığını gösterdi affettikçe daha fazlasını hakettiğini düşünüyor karşındaki insanlar
allah tez zamanda kurtarsın yolunu açık etsin :Saruboceq:

Amin canım affetmek diye bişey yok artık benim için emeklerimin karşılığını çok güzel verdi beni sızım sızım sızlattı Allah ona neyi layık görüyorsa onu yaşatsın ben herşeyimi değiştirmeye razıyım onun geçtiği yollardan bile geçmeyeceğim benim alın teriyle kazandıklarımı böle harcamış ya ciğerine yapışsın ya ben ne diyeyim başka

ALLAH yardım etsin. ama eğer nikahlandığınız günden itibaren 1 yıl geçmemişse boşanmanız biraz zor olabilir hatta boşanamayabilirsiniz. avukat tuttuğun zaman bu konu üzerinde iyice dur. dilerim çok mutlu olursun bundan sonraki hayatında.. sevgiyle kal

hakim ya 3 yıl ayrı yaşama kararı veriyomuş birleşmede ümit görürse yada direk boşuyormuş.Bende cana kast olduğu için elimde delillerde olduğu için hakim boşaması gerekli görücez bakalım

hele ki aldattığı veya şiddet gördüğüne dair 2 şahitin varsa tek celsede biter diye biliyorum ..
allah yardımcın olsun cnm :Saruboceq:

arkadaşa ye dayağını oturmu demek istiyorsun sen lmaz:
peki sen öyle yaptında noldu kocanı sevmemişsin bile
açtığın konuyu okudum ruhen aldatmak seninki lmaz:
bu şekilde bir evlilik yürüceğine bitsin daha iyi :umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
hakkında hayırlısı olsun canım gerçekten başında şiddet varsa yıllarca çekiyor insan
bazen ayrılıkta en hayırlısı olabiliyor..
sen güçlü bir kadınsın yazdıklarından bunu çıkarıyorum lütfen hiç üzülem sevgiler tatlım

hakkınızda hayırlısı inşallah canım bence erken davranman iyi olmuş önünüde kocaman bi hayat var sana bi kere el kaldıran adam affetsen yine tekrarlar önemli olan zararın başından dönmek bende 4 yıllık evliyim benimde evliliğim az daha kayınvalidem yüzünden yıkılıyordu şuan düşünme aşamasındayız Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

:bbo::1shok::1shok:hadi ya o zaman kurtulman çok iyi olmuş canım benim bak işinde iyiymiş böylelerinden Allah korusun hepimizi

Allahıma şükürler olsun ailem sevdiklerim yanımda mesleğimdede iyi durumdayım hiç düzelme umudu olmayan biri için gençliğimi sağlımı tüketmeye değmez diye kendimi teselli ediyorum

Tabiki şiddetin her türlüsü hakedilemez ve affedilemez senin için en doğru kararı yine sen veririsn aileninde yanında olması çok güzel bundan sonra seçimlerinde daha temkinli ol :teselli:

arkadaşım çok üzücü ama sen bu adamdan dayak yemişsin affettiğin takdirde bu dayaklar tekrarlıyacak bu beni affetti yine afeder diyecek çok iyi düşün bu hayat senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…