• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne hissedecegimi bilmiyorum

Sizin yapacağınız bir şey yok ama eşinizin izin vermemesi lazımdı işte. O konuda hatalı bence. Madem dışarıda tuttun ki bana göre iyi yapmış o zaman daha neden karının yanında konuşturuyorsun ki. Saçma.. Evden uzak tutmalıydı.
Esim daha cok baskalarina anlatilmamasi gerektigini soyledi. Konuyu ayrintilariyla konusmadilar. Herkese her seyin soylenmesine gerek olmadigini soyledi. Ben de neden bunlari konusuyor diye anlamaya çalıştım butun aksam. Aslinda cok kizgindi herkese bunu anlattiklari icin.

Kan bağımın olduğu bir insanın böyle büyük bir hatasını ben de eşime söylemek istemezdim çünkü utanırdım. Eşiniz söyleseydi, o akşam olaya Fransız kalmasaydınız tabiki daha iyi olurdu ama ona da hak vermek lazım

Kan bağımın olduğu bir insanın böyle büyük bir hatasını ben de eşime söylemek istemezdim çünkü utanırdım. Eşiniz söyleseydi, o akşam olaya Fransız kalmasaydınız tabiki daha iyi olurdu ama ona da hak vermek lazım
Degil mi? Keske hic acilmasaydi bu konu.

Esim daha cok baskalarina anlatilmamasi gerektigini soyledi. Konuyu ayrintilariyla konusmadilar. Herkese her seyin soylenmesine gerek olmadigini soyledi. Ben de neden bunlari konusuyor diye anlamaya çalıştım butun aksam. Aslinda cok kizgindi herkese bunu anlattiklari icin.

Doğru söylemiş çok gevşekler yani. Bir insan eşini aldattığını, cinsel hayatını sakız etmemeli böyle. Boşan yani. İğrençleşmeye gerek yok ki.

Bu nasil bir aile yapisi ya kuzeni esiniz falan sizin evinizde ulu orta cinsellikle ilgili problemleri falanmi konustular yani?
Bi kere bu bile rahatsiz edici.
Ve evet esiniz haksiz.

Bu nasil bir aile yapisi ya kuzeni esiniz falan sizin evinizde ulu orta cinsellikle ilgili problemleri falanmi konustular yani?
Bi kere bu bile rahatsiz edici.
Ve evet esiniz haksiz.
Yok cinsellik problemleri konusulmadi. Kardesi neden 3 aydir olayin çözülmediğini, neden onu beklediklerini soyledi. Bana uzak Allaha yakin olsunlar falan dedi. Esim de olayin bu kadar yayilmasina kizdi, falan filan. detaya girmediler. O yuzden hicbir sey anlamadim zaten.

Bir sekilde o konunun icinde kaldim. Ne konusuldugunu anlamadim bile. Esime kesinlikle kinlenmedim. Hatta neden herkese anlattıklarını anlamadigimi soyledim. Bu konuyu da bir daha hiç acmadim

Size yazdiktan sonra aklima geldi, aynisini yeni yasadik, tam tersi sekilde.
Kizkardesime gittik gecenlerde, kardesim ailedeki bir sorundan bahsetti, eslerimiz falan var, ciddi de bir mesele, aynen bir tek benim esimin haberi yok. Esim oturdu kardesimle dedikodu yapti, ben de olabilir bosverin cay koyak da icek dedim. Hani esimden ozellikle gizlemem zaten de muhabbet benim tarzim degil. Esim de hic neden bana soylemedin demedi sonrasinda.

Size yazdiktan sonra aklima geldi, aynisini yeni yasadik, tam tersi sekilde.
Kizkardesime gittik gecenlerde, kardesim ailedeki bir sorundan bahsetti, eslerimiz falan var, ciddi de bir mesele, aynen bir tek benim esimin haberi yok. Esim oturdu kardesimle dedikodu yapti, ben de olabilir bosverin cay koyak da icek dedim. Hani esimden ozellikle gizlemem zaten de muhabbet benim tarzim degil. Esim de hic neden bana soylemedin demedi sonrasinda.
Ben bilsem daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yoksa anlatmadığı icin kizmadim. Konu aramizda kapandi ama benim kafamda dönüyor hala

Sonuçta hoş bir şey değil. Ayrıca dedikodu bu belki eşiniz sevmiyor. Benim eşim de sevmez. Bir de insanların günahlarını saklayın diye bir sey yok mu? Başkaları söylese bile eşiniz dillendirmek istememiş olabilir. Yani bana hiç de anormal gelmedi. Ben de şahsen insanların bir şeyini bilsem birilerine söylemek istemem. Dedikodu beynimizle alakalı sır tutmak konusunda iyi değiliz bunun için ama bence olması gereken bu. Hee o dayı da yani. Kadın baba yerine koymuş söylemiş ne ağzın cukurmus gibi herkere yayiyosun. Tövbe tövbe.

Sizin yanınızda konuşmasalar anlatmasın ne olacak ki derdim ama bu haliyle sevimsiz geldi bana durum.
Öte yandanda kime ne ki,herkesin diline sakız edilmiş mevzu bu kadar. Keşke hiç duyurmasalarmış zira ortada sadece iki kişiyi ilgilendiren bir konu var.
Bilemedim ama siz haklısınız.
Saklayacaklarsa oturup yanınızda konuşmamalılardı,hatta onları ilgilendiren birşey yokken bu denli konuşmamalılardı.

Eşiniz mantıklı bir insan demekki. Dedikodunun bir noktada kesilmesi gerektiğini farketmiş ve kimseye taşımamış. Çirkinlikler paylaştıkça çoğalıyor. Sizin de zihninizi böyle bir meseleyle yormak istememiş iyilik yapmış. Tebrik edin bence:)

Senin yanında anlattıkları için mi kızdı, yoksa bıdı bıdı herkese konuşup duyurdukları için mi?

Ikinci secenek katibim. Olayın boyle yayilmasina kizdi
O insanların sınırları pek yokmuş ama, eşinin var. Düşünüyorum da, benim taraftan birinin de böyle olayı olsa kalkıp eşime anlatmam. Yani, birgün elbet duyar, söylerim, ucundan çıtlatırım. Ama bu insanlar her yerde havadan sudan konuşur gibi vik vik bunu konuşuyor galiba.

Bizde tam tersi olmustu..
Eşimin ailesi herseyi eşimden gizler esim hakli tepkiler verdiği için. O yuzden herseyi bana anlatırlardı, en en en bilmemem gereken olayları bile bilirdim. (Bildiğim için onlardan hep uzaklastim, çoğu sey tasvip etmedigim olaylardı) Bi gün eşim ablasıyla tartışma yaşadı bir olaydan ve bu olayı benim bildiğimi eşim öğrendi. O kadar üzüldü o kadar kızdı ki sen en yakınımsın, eşimsin sende anlatmayacaksan kim anlatacak diye. O günden sonra 2 ablasıylada konuşup eşime soyleyemediginiz seyleri banada anlatmayın huzurumuz kaçıyor dedim. O gün bugündür hiçbirşey anlatmıyorlar.
Ayrıca evet bencede bazen herseyi bilmemek daha iyi oluyor. Bende eşime aile ici meseleleri artik anlatmıyorum. Yazik eşim bildiği kadarını bana anlatır ama aslında olaylar onun bildiğinden daha fenadır..
Bilmemek daha iyi boşverin

Dogrusu da bu zaten. Bekar olsa kimsenin konusmaya hakki yok ama evliyken bunu yasamasi, anlatmaya yuzu olmasi cidden sasilacak sey
İşte cevabı kendin verdin bunu normal biley gibi gelip anlatması acaba karım da bunu normal görüp beni aldatırmı diye düşünüp sana söylememiş olabilir

Back
X