Ne hissedecegimi bilmiyorum

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Arkadaslar zamaninda size cok kotuluk yapmis,annenizei gozleriniz onunde dovmeye kalkmis,hirpalamis dunya mali icin uvey kardeslerine eziyetler etmis,uvey annesini dovmeye kalkmis,oglu bile babnesne seni doverim demis,kizi ve esi beni (ailevi sorunlrmda annem babam ayri yasiyoken)sizi kapinin onune koydular ohh diyen,kizi ben hemsire olucam sen nesinki diyen,ve o kavgalarda caninizi zor kurtarsaniz mahkemelik olsaniz bu kisi yani dayi oldugunde ne hissederdiniz,bilemiyorum cok garip duygu ama hicbisey hissedemyrm annem abim memlekete gtti ama ben gitmedim,hata mi ettim bilmiyorum,

Hisleriniz zamanla netleşecektir. İlla ki şimdi bir tepki vermek zorunda değilsiniz.
Kötülük de etmiş olsa annenizin kardeşi, abinizin dayısı. Yani taziyeye gidip gitmemek onlara kalmış. Onlara cephe almayın.
Siz gitmemiş olduğunuz için de suçluluk hissetmeyin. Hazır olsaydınız giderdiniz.
Belki de dayınıza karşı hisleriniz asla soğumayacak, bilemeyiz.
Hepsi geride kalmış. Hayat devam ediyor.

Evet ,babam öldu onun ailesnden kimse bana bassagligi dilemedi,annemin acisina saygi duyuyorum,ama bi an ahh dayim helallikler isteyemeden gittin dedim,annem cok ters bakti,zaten bana dusman gibi,zamaninda bu dayim teyzemi oraya gelmeyin gelirseniz öldrurum sizi diye tehdit etmisti(,dayim daha oncelri babamla ayri diye anneme saldrmisti ve kafasni tutup duvara vurmaya kalkti,ittim filan)teyzem zorla beni kendne destek die yaninda oraya goturmek istedi,ben dayimin sinirini,kinini vs.gordum icin gtmek istemedim cok aglayip sizladim ve annemin baskilaryla kavga olucak ortama bile isteye gonderildim ve o olaylari yasadim,yasim 19 filandi,annemide affedemyrm teyzemide

Ölüm bile her şeyi affettirmeye yetmez. Mesele bireyin vicdanında bitiyor.
Fakat gücenmişliği taşımak zordur.
Toplum sizden üzülmenizi bekleyebilir. Üzülmek zorunda değilsiniz.
Yalnızca ölümü tazeyken, duygularınızı dayınız için üzülenlerin yanında dile getirmeyin.

Evet cok haklisiniz,yapmam boyle birsey,kendime yakistiramam

Dun gece hep dayim geldi aklima yaptiklari bugunde ölum haberini aldim.anneme nasihat ettim anne bizi dusun cok yipratma kendini (cunku psikiljsi bozulabilir,babami kaybettmde bozulmustu)ve dayimin ailesnden diger akrablrndan ileri geri konusanlar olucaktir,annem sen cok degistin dedi,bu evden gelinlignle telinle duvagnla cik ne halin varsa gor filan dedi,bizim baska sorunlarimiz var yazmistim,annem bana benim sana yaptigim anneligi fedakarligi hic bi anne yapmaz diyo surekli bugunde dedi,annem beni dertten öldurecek,yillrdr onun icin ezildim akrablrna cevresine artik dayanamyrm,

neden ölünce her şeyin unutulaagı dusunuluyor öyle olsaydı hesap gunu diye bir şey olmazdı.yani böyle hissetmeniz çaok normal iyi yapmışsınız içinizden
geldiği gibi davranın

Hadi bakalım şimdi yaptıklarının hesabını verme zamanı diye düşünürdüm..
Ailesine de gidip dünya kimse kalmıyor umarım size de ibret olur derdim taziye niyetine..

Hadi bakalım şimdi yaptıklarının hesabını verme zamanı diye düşünürdüm..
Ailesine de gidip dünya kimse kalmıyor umarım size de ibret olur derdim taziye niyetine..
Evet hesabini verme zamani ama ailesne oyle birsey demeye vicdanim el vermez,ama diger dayilarimi arayip teyzelrmi bassagligi dilicem,dayimin.ailesne dilemicem,bana yillrdr kotulugu yok ama zamannda ailevi sornlrm yetmzken bana yasattiklri kabustu,ve canimi en cok yakan kavga cikicak ortama aglaya sizlaya annem tarafndan gonderilmem,teyzem tarafndn goturulmem

neden ölünce her şeyin unutulaagı dusunuluyor öyle olsaydı hesap gunu diye bir şey olmazdı.yani böyle hissetmeniz çaok normal iyi yapmışsınız içinizden
geldiği gibi davranın
Babam da anneme bana cok cektirdi ama öldugunde kahroldumAllah babacimi affetsin bizi cennette kavustrsun isterim,ama diger insanlri affetmm

o da senin bileceğin iş bişey diyemem ama insanlık sende kalsın
kötü de olsa, ölmüş artık, ölüye saygı için okunabilir
EvEt,normalde bize cok kotulul yapan babanne dedi icin bile (babada ama o benim canim kanim ama cok cektrdi)dua etmistm.Allahim affet demistim cunku yalan dunya bigun bizde olucez kotulukler yapmasakta kirdimiz insanlar da bizi affeder gibi boyle yaparsak gibi bi dusunceyr sahiptm,bugunler cok kotu seyler yasattinailem bana ve ben ruhen cokontideyim ondan suan umursayamyo kalbim o insanj galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…