ne hissettiğimi bilmiyorum şu an ...

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar bilenler bilir vakti zamanında bir ilişkim vardı karmakarışık olan hatta ilişki bile denmez aslında bana hiç değer vermemiş aslında umrunda bile olmadığm bir erkek arkadaşım vardı insan zaman geçtikçe bunları daha iyi anlıyo daha iyi farkına varıyo kendisi ilk önce bana açıklığı bahane edip ailesinin bulduğu kapalı bir kızla sôzlendi daha sonra ondan ayrılmak suretiyle yalvar yakar bana geri dôndù tabı bende ilk ilişkim olması dolayısıyle ve çok sevdiğimden affettm ve ikinci bir şok bu defa kendi mahallesindn gayet açık bir kızla nişanlandı benımle gôrüşürken ve inanırmısıniz ruhum bile duymadı nişana bir hafta kala öğrendim o durumda bile inkar etti kendisi bu arada baya psikolojim bozuldu psikiyatriste falan gittm.neyse tam bu duruma artık kendimi alıştırmaya başlamışken geçen haftasonu onların orada oturn bir arkadaşım var oradan dönerken beni durakta görmüş mesaj attı hiç değişmemişsin hala çok güzelsin diye bende ne saçmalıyosun sen dedm oda iştet durakta beni gördüğünü otobuse bınene kadar ızlediğini ùzùlmeyelim diye yanıma gelmediğini yazmış bende kesinlikle geçmişte kalan bir insanın benım ıcin hıcbırsey ifade etmedığini bana değer vermeyen bir insan için üzülmeyeceğimi belirttm oda sevindim o zaman demiş az öncede facede düğün davetiyesini gördüm bu pazar aksamı evlenıyo üzùlmekmi nedir içimde garip bir duygu ağlasam ağlayamıyorum hayatmda kimse yok coğu zaman kendimi boşlukta hissediyorum aslında alısığım kaybetmeye hayatımdakı en önemli şeyımi kardesımı kaybettım ben bunamı dayanamıcam dıyorum bı yandan o mesajı yazdığı gündn berı daha bi takip eder oldum kendinı hatırlatmayı başardı yıne ve onun ıstediği oldu çok karışığm kızlar pazar aksamı naparım şimdi ben kara kara düşùnüyorum o bir baskasıyla mutlu mutsuz eden o mutlu olan yine o sanırım bunu hazmedemiyorum tek dileğm inşallah ilahi adalet birgün banada tecelli eder

kalp acısının büyüğü küçüğü olmuyo malesef..durumunuza çok üzüldüm.gerçekten de insan bazen adaleti sorguluyo, ama ben o yapıdaki bi insanın da mutlu olabileceğini falan düşünmüyorum açıkçası.bence takip edip boşa üzmeyin kendinizi..istediğini ona vermeyin..insan kaybettiğinden emin olunca daha çabuk kabul edebilir, adam pazar günü evleniyomuş üzülecek ne kalmış ki..boşverin kendi hayatınıza bakın.

canım aslına bakarsan duruma baya alıştırmıstım kendimi onunla artık bidaha olamayacağını kaybettiğimi baya kabullenmistım yalnız hep bu soru kafamı kurcalayacak neden ben değlde başkaları benimle değl evlenmeyi düşünmejt dùzgün bi ılişki yasama zahmetınde bıle bulunmadı neden bu kadar değerszdm madem neden bırakmadı tamamen kopmadı ben soramadım bunların hesabını rabbım sorsun inşallah benım yerıme

Zaten var ya, tam alisirsin yoklugunu mutlu olmaya baslarsin unutursun onu.
Icine doguyor gibi bi msj atar yada mektup felan yazar biraz umut verirler.
Olan bize olur.
Hepsi boyle bunlarin arkadasim, vallahi uzuldugumuzle kaliyoruz.
Allah onlari pismanlikla sinasin ve bizi onlarin pismanligina sahit etsin.
Onlarida bizim mutlulugumuza sahit etsin.
Salaklar

bu soruları kendinize sormak sizin sadece daha fazla yıpranmanıza neden olur bunu sakın yapmayın.kendinizi suçlayıp durmayın.zaten bu soruların cevabını hiçbi zaman alamazsınız.kendinizi suçlayacağınıza onu suçlayın ben olsam manyağın tekiymiş derdim arkasından.ayrıca da önemli bi nokta söyleyim siz değersiz falan değilsiniz onun sizi seçmemiş olması sizi asla değersiz yapmaz.sakın kendinizi böyle küçümsemeyin, siz çok değerlisiniz.gün gelecek belki size prenses gibi bakacak bi kocanız olacak, karamsarlığa kapılmayın hayat çok uzun :)

Kendini böyle biri icin gercekten üzme.Su an sana imkansiz gibi gelsede,ilerde seni seven d
Eger veren biri karsina cikacak emin ol.Seninle ayni durumu yasayan yakin bir arkadasim vardi,yani sen bu dünyada tek degilsin,böyle bir seyi yasayan emin ol.Gercekten kurtulduguna sevin,cünkü emin ol evlenincede aynisini yapacak ve türlü türlü yalanlar söyleyecek.Eminim o kisi seni evlendikten sonrada arayacak,mesaj atacak,ama sen onun yalanlarina sakin kanma.Daha iyi anlaman icin anlatiyorum durumu;benim en yakin arkadasimin böyle bir sevgilisi vardi,insan asik olunca kendisi göremez ama ,yakinlari herseyi daha iyi görür ya,önce baska baska kizlarla flört ettigini gördük ,arkadasima ima ettiysekte kabul etmek istemedi,sevgilisinin söyledigi yalanlara inandi,sonraki asama kendide farketti ,ama gözümle görmeden inanmam dedi,neyse gözüylede gördü,bana söz verdi birdaha olmayacak,zaten kiz fingirdekmis,benimkinin sucu yokmus dedi,sonra aynen seninki gibi gitti bir baskasiyla nisanlandi sevgilisi,arkadasim üzüntüden hastanelik oldu,düsün nisan fotograflari facebook ta cocuk hala inkar ediyor,neyse aradan zaman gecti nisan bozuldu,o cocuk arkadasima geri döndü,bize de dedi arkadasim,lütfen bana kizmayin,onsuz yapamiyorum,yasayamam dedi.Bizde yakin arkadasimiz diye onaylamasakta ,karismadik,sen bilirsin dedik.O da dedi ki; herseye raziyim yeter ki o olsun ,onsuz nefes bile alamam.Arkadasimin sevgili ,arkadasimi yine terk edip ,nisani attigi kizla yeniden barisip evlendi.Arkadasim yine üzüntüden hastahanede,artik son asamaya gelindi.Aradan 1 yil falan gecmisti ,arkadasim unutamasada onu, biraz daha iyi olmaya baslamisti ki,bu defa oglan yine aramaya,mesaj atmaya basladi ve dedi ki cok büyük hata yaptim ,sensiz olamiyorum,hic mutlu degilim ,tipik erkek kandirmacasi iste,arkadasima yalvardiysakta dinletemedik,yine inandi ona bosanacagim diyordu oglan.Tabii ki bosanmadi arkadasimla yine gönlünü eglendirdi,arkadasimi iyice rezil etti ,karisi hamile o mutlu mesut yuvasinda yasamaya devam ediyor.Arkadasim intihara kalkisti,daha neler neler.Ne icin tüm bunlar ,koca bir hic icin.Daha yolun basindasin ,ilerde sana ne derse desin onunla asla muhattab olma,asla.Öldü kabul et.Kardesin icin cok üzüldüm,Allah sabir versin .

sen asla degersiz degilsin. iyiki senle nisanlanmamis evlenmiyeccek. emini evlenincede baska kizlarla gönül eglendirecek.
pisman oldum diye dönerse sakin kabul etme, affetme.
seni seven kiymetini bilen birisi mutlaka gelecek..

ah canım işte rabbim bôylelerine fırsat vermesin ya ne anlarlar ah almaktan g
unaha girmekten bu yerin ü stü varsa altı da var anlamıyolar rabbım korusun artik böylelerindn kimseye güvenemez olduw artk korkuyorum.

sen asla degersiz degilsin. iyiki senle nisanlanmamis evlenmiyeccek. emini evlenincede baska kizlarla gönül eglendirecek.
pisman oldum diye dönerse sakin kabul etme, affetme.
seni seven kiymetini bilen birisi mutlaka gelecek..
sağol canım güzel dileklerin için umarım dediğin gibi olur cünkı benım umudum tükeniy6 artk.

Tam ümidim tükendi, artık bittim dediğin an yeni bir kapı açılır önünde...

Böyle zamanlarımda hep güneşin doğuşunu izlerim. Her ne olursa olsun, hayatıma güneşin güzel şeyler getireceğini umut ederek.

Demek ki beraber olmaman gereken biri imiş, uzaklaşmışsınız.

Daha büyük aşklar yaşayacaksın eminim.

bide şu etraftaki boşboğz boş konuşan insanlar yokmu onlara sinir oluyorum yok daha evlenmiyomuun yok evde kaldın 25 den sonra çok zor bilmemne zaten benim derdim bana yetiyo başa sorunlarm da var ya aşırı sinirlerim bozuk tek umudum kpss keşke olsada gitsem buralardan psikiyatristten randevu aldım perşembe günü için sanırım tek başıma atlatamıcam kızlar

cnm benim çevremdede çok o insalardan çok sinir olrm bnde halada derler bnde 24 yaşındayım artık sizden geçmiş bu yşatan sonra sevip aşık olamazsınız diyolar ben önceden üzülürdüm ağlardım şimdi gülüp geçiyorum..sende takma çünkü çevreye göre kendimizi şekillendirirsek bi bakıyosunki kendini untmuşsun kendin ne istediğni hayattan ne beklediğni bilmiyosn seni çoook ii anlıyorum.o erkek arkadaşın konusundada bu erkeklerde hepmi var ya dengesizlik beni sade bulur sanırdım böyle dengesizlerle uğraşılmıyo hayırlısı olsn hakkında inş.

Onun hayatinda sadece siz yoksunuz. Sadece evlenecegi kadin da yok. Kim bilsin daha ne ayseler, fatmalarin hayatina dahil oldu bu adam. Yazik evlenecegi kiza uzuldum, daha evlenmeden adam onu aldatiyor. Kotu bi evlilik basliyor iste. Sizin duygularinizla oynamis, izin verseniz hala oynayacak. Boyle bir adamdan kurtuldugunuz icin sevinmelisiniz. Daha duzgun bir insan hayatiniza girse, bu kisinin adini bile unutursunuz emin olun. Beyin genelde kotu hatiralari siliyor ne de olsa..

Ve kardesiniz icin cok uzuldum. Basiniz sagolsun. Allah size ve ailenize sabir versin.

Yazını okuyunca facede gördüğüm şu söz aklıma geldi sanırım durumu özetliyor..

Eki Görüntüle 557384

çok güzelmiş söz canım geçekten öyle naıl olsa bu hayat fani ölmicezmi ne gerek var bür düyada hada lazım nede olsa kaç yıl daha yaşczki sanki bilmiyoruz o yüzden etraflıca düşününce değmiyo şte

o kadar doğru yazmışsın ki canım madem beni gördün evlilik aşamasındaın artk ne diye msj yazıyosun ki yüz bulsa görüşmeide alep ederdi eminim bende çok acıyorum evleneceği kıza aslında ama daha çok da kendime ((( rabbim bir an önce çıkarsa keşke o düzgün insanı bende unutsam artk daha fazla acı çekmesem(

Bazı insanlar sadece bu dünya varmis gibi düşünmeden hareket ediyorlar böyle işte :) Yani bu yazdıklarını yaptıda ne oldu? Eline birşey geçmedi aksine pişmanlığını yaşayacak. Sen önüne bak sevin kurtulduğuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…