ne hissettiğimi bilmiyorum şu an ...

çok haklısın canım malesef bazı insanlar hep o yôndn bakıyo olaylara oysa ölümü düşününce herşey daha bi boş geliyo ùzùlmeden edemiyosun işte insansın elınde olmuyo bazı şeyler ama hepsi boş işte bunu düşünerek bu gece daha bi rahat uyudum sanki düne nazaran bugün daha iyiyim mesela ümid ediyorum zamanla geçicek .

az önce ne oldu biliyomusunuz kızlar ortak arkadasımız aradı onu aramış düğüne çağırmış senı aradımı dedı bende hayır dedm çagırdysa beraber gidelm dicektm dedi bende saçmalamaması gerektiğini çağırsa bıle tabıki gıtmeyeceğımı söyledm oda tamam akşam konusalm yıne dedı başka ne dicek merak ediyorum ama accayıp sınırım bozuldu

canım sinirlerini hiç bozma ne yazık ki erkeklerin çoğu bu türden. rabbim bizleri sakınsın böyle erkeklerden. canım o erkek sanan kişinin sana yapmak istediği durum sadece senin onu sevdiğinden emin ve ne yaparsa yapsın senin sevginin değişmeyeceğini zaafını kulanarak sana yaklaşabileceğini düşünüyor. ister evli ister evli değil ister sevgilisi olsun ister olmasın.sen ona bir mesaj yazabilirsin seni allaha havale ettim. allahından bulmussun zaten.diye yazablirsin.

bozmıyım diyorum caım sanki üst üste geliyo herşey yaaa sabah da işyerinde moralim bozuldu bi tartışma yaşadım hayat bu aralar bana çok zalim davranıyo bouluyorum resmen (( bide haftasonunu düşündükçe iyice inrim bozuluyo takmıyım diyorum biyerlerden takıyorum giriyo aklıma

O da saçmalamış.. Ama boşver ya sen çok mutlu olacaksın ilerde ben eminim :)

şuan onunla evlenecek kişi olarak kendinizi düşünsenize bi ,evleneceksiniz ve müstakbel kocanız düğüne günler kala başka kızlara eski sevgilisine msj atıyor olacak bu bile düşününce Allah ın ne kadar sevgili bir kulu olduğunuzu gösteriyor bence. şuan hayatınızda güzel bir şey yada biri olmuyorsa Allah'ın karşınıza daha iyi bir insanı çıkaracağının bir göstergesidir bence. şuan üzülüyorsunuz ama ilerde çok mutlu olcağınıza inanıyorum. Şanssız bahtsız olan siz değil o adamın evleneceği kadın bence. duygularınıza kapılıp düğüne gitmek gibi bir hata sakın yapmayın haftasonunu içinize kapanarak değil ailenizle arkadaşlarınızla yaşamdan zevk alarak geçirin

sağolun canlarım ya inanın o kadar iyi geliyoki yazdklarınız bugün psikiyatriste gittm özellıkle bayandan randevu aldmkı rahat konuşım anlatım dıye şansıma erkek çıktı yine sorunumu rahat anlatamadım ilacıma devam etmemı söyledı inşallah daha ıyı olucm tabiki sizlerınde sayesınde çok sağolun kızlar.

Numaranızı değiştirin facenizden de onu engelleyin.
Madem o hatırlatmaya niyetli sizde yolları kapatın.
Hem artık evlenceğine göre evlendiği kıza da yazık..

eyy allahım ne şeref...zler var. Alklah böylle erkeklerin belasını versin. piskopat bunlar. normal adam bunları yapar mı. kafalarında çivisi eksik. kendi yolunu bak canım. artık onu öldü farzet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…