az önce ne oldu biliyomusunuz kızlar ortak arkadasımız aradı onu aramış düğüne çağırmış senı aradımı dedı bende hayır dedm çagırdysa beraber gidelm dicektm dedi bende saçmalamaması gerektiğini çağırsa bıle tabıki gıtmeyeceğımı söyledm oda tamam akşam konusalm yıne dedı başka ne dicek merak ediyorum ama accayıp sınırım bozuldu
canım sinirlerini hiç bozma ne yazık ki erkeklerin çoğu bu türden. rabbim bizleri sakınsın böyle erkeklerden. canım o erkek sanan kişinin sana yapmak istediği durum sadece senin onu sevdiğinden emin ve ne yaparsa yapsın senin sevginin değişmeyeceğini zaafını kulanarak sana yaklaşabileceğini düşünüyor. ister evli ister evli değil ister sevgilisi olsun ister olmasın.sen ona bir mesaj yazabilirsin seni allaha havale ettim. allahından bulmussun zaten.diye yazablirsin.
az önce ne oldu biliyomusunuz kızlar ortak arkadasımız aradı onu aramış düğüne çağırmış senı aradımı dedı bende hayır dedm çagırdysa beraber gidelm dicektm dedi bende saçmalamaması gerektiğini çağırsa bıle tabıki gıtmeyeceğımı söyledm oda tamam akşam konusalm yıne dedı başka ne dicek merak ediyorum ama accayıp sınırım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?