Hafta da bit kitap bitiriyorum neredeyse daha fazla okuyamam sanırımBol bol kitap okuyup film izleyebilirsin.
Hayatın da gayet sosyal anlattığına göre ama hayal gücünü hareketlendirirsen kitap ve filmle,
en azından daha rahatlarsın bence. Şu durumda kendi hayatın için başka yapabileceğin bir şey yok gibi.
Napcan kocayı mı boşucan ? Maksat action olsun diye
Tabi ki hayır.
O yüzden bence kitap güzel çözüm. Bol bol polisiye mesela.
Hafta da bit kitap bitiriyorum neredeyse daha fazla okuyamam sanırımfilm izlemeyi sevmiyorum ben çok uzun geliyor sıkılıyorum film bitene kadar
Aynen vala napsak ki ya bu saat olmuş uyku Da yokValla ben de seninle aynı durumdayım. O yüzden benim de aklıma gelmedi bak.
Ben de aynen kitap okuyorum ama ı ıh.
Monotonluk sıktı beni.
Yaptığım hiç biseyi bırakamam ki yarım nasıl olacak kiBence kalabalıktan yorulmuşsun...
Biraz sadece kendinle zaman geçir.
Bilmem zihnin yorulmuş olabilir bu kadar hareketlilik.Yaptığım hiç biseyi bırakamam ki yarım nasıl olacak ki
Bilmiyorum bende inşallah bı çözüm bulabilirimBilmem zihnin yorulmuş olabilir bu kadar hareketlilik.
Bu saatte uykusuzsun ve sabah erken kalkıp işe gitme derdin yokAynen vala napsak ki ya bu saat olmuş uyku Da yok
Bebeğimi birakmiyorum her yerde benimle birlikteYoğunluk insanı yorar.. fakat anlamadığım 1 yaşında bebeği bırakıp nasıl bu kadar aktivite yapıyorsunuz? Onunla vakit geçirmek daha iyi gelmez mı size? Büyüyecek ve siz o süreci aktivite yaparak geçiriyorsunuz..
Tabi ki çok şükür diyorum hepBu saatte uykusuzsun ve sabah erken kalkıp işe gitme derdin yok
işe yetişme derdin yok
para kazanma derdin yok
bence otur şükret
biz günde 10 saat çalışıp bir de eve yetmeye çalışıyoruz
siz rahatlıktan bunalmıssınız
Bebeğimi birakmiyorum her yerde benimle birlikte
Dil kursu derken özel ders gibi aslında iki kişiyiz bizim grupta ve evet kızım uslu bı bebek çok şükür sıkıntı olmuyor yani ve onunla da her türlü etkinliği yapıyoruz evimizde onu ihmal etmiyorum yani.1 yaşında çocuğu dil kursuna nasıl götürüyorsunuz herkes orada ders dinlemeye çalışırken çocuğunuz uslu uslu hiç sesini çıkarmadan oturuyor mu yani ya da hobi kursuna gittiğinizde? öyle ki misafirliğe gidildiğinde bile çocuklar rahat vermiyor. Çocuğunuz varken onunda yapacak birçok faaliyet ve birebir ilgilenme imkanınız varken çalışmıyorken 1 gün evdesiniz diye sıkılmanızı anlayamadım evde olan anneler bile çocuktan zaman bulamıyorum diyorlar neyinden sıkılıyorsunuz ki uğraşınız var arkadaşlar var
Dil kursu derken özel ders gibi aslında iki kişiyiz bizim grupta ve evet kızım uslu bı bebek çok şükür sıkıntı olmuyor yani ve onunla da her türlü etkinliği yapıyoruz evimizde onu ihmal etmiyorum yani.1 yaşında çocuğu dil kursuna nasıl götürüyorsunuz herkes orada ders dinlemeye çalışırken çocuğunuz uslu uslu hiç sesini çıkarmadan oturuyor mu yani ya da hobi kursuna gittiğinizde? öyle ki misafirliğe gidildiğinde bile çocuklar rahat vermiyor. Çocuğunuz varken onunda yapacak birçok faaliyet ve birebir ilgilenme imkanınız varken çalışmıyorken 1 gün evdesiniz diye sıkılmanızı anlayamadım evde olan anneler bile çocuktan zaman bulamıyorum diyorlar neyinden sıkılıyorsunuz ki uğraşınız var arkadaşlar var
Allah size de kolaylık versin sadece bayanların olduğu bi spor salonu bulamadım yaşadığım yerde bende evde kendim yapıyorum sporumu çoğu zaman.Siz yine dil kursuna, hobi kursuna gidiyormuşsunuz.
Benim haftaiçi çalışıp akşam ve haftasonu sıkılmaya hiç vaktimin olmadığı çocuğum var ama benim de hayatım monoton.
Geçen ebru kursuna başlayacaktım son anda vazgeçtim. Spora gitmeyi düşünüyorum..
Belki çalışmak iyi gelir. Ya da spora gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?