Ne hissettigimi bilmiyorum

yesilgri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
492
297
53
İyi geceler hanımlar

Çok karışık bı haleti ruhiye içerisindeyim. Hayatım hem çok aktif hem çok monoton. Şöyle ki aslında hiç boş vaktim yok evliyim bir yaşında kızım hafta da iki gün dil kursuna gidiyorum iki gün hobi kursum var hafta içi bir günüm boş sadece. Arkadaş çevrem geniş sürekli bı aktivite yapabiliyoruz onlarla yanı sikilabilecegim bir hayatım yok öyle boş değilim ama çok bunaldım gibi artık sıkıldım mutlu etmiyor artık yaptıklarım Ama salt mutsuzum da demiyorum tabi çok şükür bugunlerime yani velhasıl dediğim gibi ne hissettiğimi bilmiyorum.

Bana biraz akil verir misiniz derdim ne acaba baharda gelmedi ki bi coştu içim diyeyim.

Bol bol kitap okuyup film izleyebilirsin.
Hayatın da gayet sosyal anlattığına göre ama hayal gücünü hareketlendirirsen kitap ve filmle,
en azından daha rahatlarsın bence. Şu durumda kendi hayatın için başka yapabileceğin bir şey yok gibi.
Napcan kocayı mı boşucan ? Maksat action olsun diye
Tabi ki hayır.
O yüzden bence kitap güzel çözüm. Bol bol polisiye mesela.

Hafta da bit kitap bitiriyorum neredeyse daha fazla okuyamam sanırım film izlemeyi sevmiyorum ben çok uzun geliyor sıkılıyorum film bitene kadar

Hafta da bit kitap bitiriyorum neredeyse daha fazla okuyamam sanırım film izlemeyi sevmiyorum ben çok uzun geliyor sıkılıyorum film bitene kadar

Valla ben de seninle aynı durumdayım. O yüzden benim de aklıma gelmedi bak.
Ben de aynen kitap okuyorum ama ı ıh.
Monotonluk sıktı beni.

Uyu bol bol.duzenli masaja git.esinle yada yalniz zaman ayirabilirsen 2 gunluk bir tatil yap

Yoğunluk insanı yorar.. fakat anlamadığım 1 yaşında bebeği bırakıp nasıl bu kadar aktivite yapıyorsunuz? Onunla vakit geçirmek daha iyi gelmez mı size? Büyüyecek ve siz o süreci aktivite yaparak geçiriyorsunuz..

Aynen vala napsak ki ya bu saat olmuş uyku Da yok
Bu saatte uykusuzsun ve sabah erken kalkıp işe gitme derdin yok
işe yetişme derdin yok
para kazanma derdin yok
bence otur şükret

biz günde 10 saat çalışıp bir de eve yetmeye çalışıyoruz
siz rahatlıktan bunalmıssınız

Bebeğimi birakmiyorum her yerde benimle birlikte

Tabi ki çok şükür diyorum hep

Bebeğimi birakmiyorum her yerde benimle birlikte

1 yaşında çocuğu dil kursuna nasıl götürüyorsunuz herkes orada ders dinlemeye çalışırken çocuğunuz uslu uslu hiç sesini çıkarmadan oturuyor mu yani ya da hobi kursuna gittiğinizde? öyle ki misafirliğe gidildiğinde bile çocuklar rahat vermiyor. Çocuğunuz varken onunda yapacak birçok faaliyet ve birebir ilgilenme imkanınız varken çalışmıyorken 1 gün evdesiniz diye sıkılmanızı anlayamadım evde olan anneler bile çocuktan zaman bulamıyorum diyorlar neyinden sıkılıyorsunuz ki uğraşınız var arkadaşlar var

Siz yine dil kursuna, hobi kursuna gidiyormuşsunuz.
Benim haftaiçi çalışıp akşam ve haftasonu sıkılmaya hiç vaktimin olmadığı çocuğum var ama benim de hayatım monoton.
Geçen ebru kursuna başlayacaktım son anda vazgeçtim. Spora gitmeyi düşünüyorum..

Belki çalışmak iyi gelir. Ya da spora gidin..

Bacım bende imrensem mi imrenmesem mi bilemedim ne hissettiğimi bilmiyorum aman ya biraz yavaş yaşa yavaş hayatlar var bak ne kadar mutlu insanlar benim felsefemde bu

Dil kursu derken özel ders gibi aslında iki kişiyiz bizim grupta ve evet kızım uslu bı bebek çok şükür sıkıntı olmuyor yani ve onunla da her türlü etkinliği yapıyoruz evimizde onu ihmal etmiyorum yani.
Anlatmaya çalıştığım bu zaten neyden sıkıldığımi bilmiyorum boş durdugum için gelen bı sıkkinlik değil yaşadığım sadece nasıl tanımlayacagimi bilmiyorum

Dil kursu derken özel ders gibi aslında iki kişiyiz bizim grupta ve evet kızım uslu bı bebek çok şükür sıkıntı olmuyor yani ve onunla da her türlü etkinliği yapıyoruz evimizde onu ihmal etmiyorum yani.
Anlatmaya çalıştığım bu zaten neyden sıkıldığımi bilmiyorum boş durdugum için gelen bı sıkkinlik değil yaşadığım sadece nasıl tanımlayacagimi bilmiyorum

Allah size de kolaylık versin sadece bayanların olduğu bi spor salonu bulamadım yaşadığım yerde bende evde kendim yapıyorum sporumu çoğu zaman.
Size yazarken buldum sanırım sorunumu hayatımda heyecan yok benim yaptığım herşey farklı oranlarda zevk veriyor ama kızımın büyümesi dışında beni heyecanlandıracak hiç bişey yok herhalde hissettiğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…