• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne için yaşıyorsunuz?

Nefes alabiliyor olmak bile cok güzel.(dramatise etmek için sölemedim, cidden böle düşünüyorum) seviyorum ben hayatımı tüm zorluklara ragmen. Bugun hastaneden dönerken acan cicekleri gördüm, bayıldım =) sonra aldım kitabımı çimenlere yayıldım biraz. Ailemi cok önemsiyorum bende bazen ama hayatı sadecekendimiz için yasamalıyız.Çoğu zaman öyle yapıyorum.

Başlıkta da olduğu gibi ne için yaşıyorsunuz? Niye yaşıyoruz ölelim başlığı değil de bu üzüldüğünüzde tutunmanızı sağlayan şey ne? Keyif aldığınız şeyler ne? Yapmak istediğiniz şeyler ne? Yaşama isteğinizi sağlayan şey ne?
Hayatımın merkezine hep insanları alıyorum sanırım ve sonra böyle boşluğa düşüyorum. Güvenim eninde sonunda boşa çıkıyor. Artık birileri yerine sağlam şeylere tutunayım diyorum. O yüzden sizin tutunduğunuz şeyleri merak ediyorum. Kariyer, para gibi şeyler bana aşk ve arkadaşlık olunca güzelmiş gibi geliyor ancak son zamanlarda aşk ve arkadaşlık konusunda kazık yiye yiye hiçbir şeye hevesim kalmadı. Sanki yaşamak anlamsız geliyor.

Not: sanki ölmek istiyormuşum gibi yazmışım ama sadece bıktım öyle bir isteğim yok ve asla düşünmem.
Oglum için....

kendim için yaşıyorum ayol ötesi var mı?

onun dışında kariyer gelecek umutlarım ve gelecek güzel günler için yaşıyorum bu aralar ;)

Yani evlatlarım için yaşıyorum tabi de onlar olmasaydı diye düşündüm bir an. Ailem yok, kocam artık yok. Bilemedim ne için yaşardım.

İİyi ki varlar ya.
yaşayacak bişey yine bulunur da yine de forumdakilerin fikirlerini merak ettim
Biri için mi yaşamamız gerekiyor? Hayattayım yaşamayı seviyorum. Boş boş oturmayı, güzel bir film veya dizi izlemeyi, şahane bir kitap okumayı, öğrencilerimi, işimi, baharda açan mis gibi çiçekleri, her şey kötüye gitse de ülkemi, açan güneşi, ayaklarımı uzatıp güzel bir çay/ kahve içmeyi, yeni bir yemek tarifini denemeyi, haftasonu kahvaltı yapmayı ya da derse yetişmeye çalışırken hızlıca sandvic yemeyi, güzel bir şarkı dinlemeyi daha neler neler... Hayat bütünüyle güzel ve yaşamaya değer. Hayatımı anlamlı kılan çok insan var tabi ki ama öncelikle "ben" olmalı ve kendimi sevmeliyim diğerleri sonra.
güzel söylemişsiniz ben de bazen siz gibiyim bazen bu moddayım gidip gidip geliyorum
kendim için yaşıyorum tabi ki hatta var gücümle yaşamaya çalışıyorum. neden başkası için yaşayayım insan olduğum için, kendimi sevdiğim için yaşıyorum. onlar benim için yaşasınlar :p
keske herkes bizim için yaşasa :KK53:
Benim içind e herşey anlamını yitirdi ,amacsizim boşandım kimseye güvenemiyorum, zoraki yaşıyorum işime tutundum ben sadece iş düşünüyorum isim olmasa yaşamak zor olurdu.canima kıymazdım tabiki ama kafayı siyirirdim heralde çocuğum da yok bnde aynen bitse de gitsek modunda devam.
inşallah sevdiğimiz başka şeyler de buluruz
Kendim ve çocuklarım için ...
Çok teşekkür ederim emin olun sizinde kendi şansınız vardır ben bir amaç uğruna dünyaya geldiğini düşünenlerdenim o amacı bulmak yaratmak kişinin karakterine kaldığını düşünürüm sizde kendinize bir amaç edinin konumunuza bakın iş alanında olsun kişisel alanınızda olsun onlara bakın 🥰
teşekkür ederim ❤️❤️ Ben aslında genel olarak başarılı biriydim hala da öyle olduğum söylenebilir ama artık içimden bişey yapmak gelmiyor
Allah gecinden versin, biz de bizi hayata bağlayan ailelerimiz olduğu için şanslıyız 😉
evet şükürler olsun ki varlar ☺️
Bu kadar dramatize etme. Amaç senin sevdiğin ve peşinden gitmeye değer bulacağın şeydir. Üüü amaçsızım diye ağlarsan ne amaç edinirsin ne de hayatından zevk alırsın
sevdiğim ve peşinden gitmeye değer bulduğum bişey olsa böyle olmam zaten ama yok napayım
Aynen bugün bunu düşüne düşüne geldim eve

Bakıyorum bakıyorum belki diyorum göklerden gelen bir taş vardır gelir kafamı bulur, yok yok...
Ben de benzerini düşündüm inanır mısınız...o_O😄

Rabbim için yaşıyorum. Egerki intihar eden i affetse ilk ölmek isteyen ben olurdum . Ne yasatirsa yaşatsın şu kahrolasıca insanlar inancımdan ödün vermeden yaşamaya çalışıyorum.

Kendim için yaşıyorum, herkes kendi filminin başrolüdürya, ne tarz bi film çekmek istersen onu yaşarsın, romantik komedi tadında benim hayatım konumlandırmak gerekirse, çok şükür bir derdimiz yok aslında dert aramadığımız için, arasak çoktur çünkü, ama herşey insan için hayata pozitif bakmak gerek bu hayat bizim için var benim için var merkezde ben varım, sonra eş, aile, arkadaşlar, para. Merkezde olma sebebim de bencillik değil herkes kendi hayatının merkezidir çünkü kendi bedeninde yaşar, sadece kendi duygularını kendi beynine hükmedebilirsin, başkası senin hayatını yaşayamaz, ben var olmalıyım ki sevdiklerim yanımda olabilsin. Ne yazdım bu kadar hiç bilmiyorum, ama içimden gelmiş😄

Back
X