- Konu Sahibi brokensmile7
O kadar güzel yazmışsınız ki umarım dediğiniz gibi olur...universite sinavina hazirlanan insanlarin tipik psikoljik problemleri ben ne icin yasiyorum neden surekli sinava girmek zorundayim insanlari neden beni ben oldugum icin kabullenmiyor neden birseyleri basarmak zorundayim neden sinavlar var vs. sonucta hepsini yasadim 33 yasindayim ve hayattan acaip zevk aliyorum mukemmel bi kocam var nazar degmesin.guzel bir işim var evet turkiyede boyle ama o sınavi basarisan guzel bir yere gelip kendi ayaklarinin ustunde kalirsan sole bir dusun. istedigin heryere kendi keyfin icin gidebilrsin kimseden izin almak zornda degilsin.haftasonu canın denizmi cekti kıs bile olsa gidersin dogadaki tum guzellikleri gorursun. derin derin havayi icine cekersin.bir ise yaradigini ayatta her inasanin dogma amaci oldugunu ve faydali oldugunu gorursun. snein bir yasama amacin var bunu belki sende bilmiyorsun ama belki bir gun birerde br insanin hayatini degistireceksin
Evet sanırım suan sınavlardan bunalmış bir vaziyette oldugum için böyle bir melankolık havaya büründüm. O kadar bunaldım okadar sıkıldımki sanki suana kadar hiç eğlenmemişim hiç mutlu olmamışım gibi hissediyorum çünkü 1 senedir bu sitresin sıkıntının içindeyim ve boğuluyorum artık. Değerli yorumunuz için teşekkür ederım
Sevgilerle