Ne idim Ne oldum arkadaslar

valla benim 2. haftada, yamuk, sisko ve sert :D

gercekmi ? ee peki yüzün nasil gözlerin, yanaklarin
benim gözlerdeki sislik indi ama sari lekelerim var
yanaklarim hala sis cok cirkin gözüküyorum armud gibi yüzüm oldu :(
gercekten asil mesela ameliyatdan önce degil sonra basliyor

gercekmi ? ee peki yüzün nasil gözlerin, yanaklarin
benim gözlerdeki sislik indi ama sari lekelerim var
yanaklarim hala sis cok cirkin gözüküyorum armud gibi yüzüm oldu :(
gercekten asil mesela ameliyatdan önce degil sonra basliyor

ya yuzunu birakip burnuna odaklanman lazim cunku tabii ki yuzunun morluk ve sislikleri gecicek kisa surede onemli olan burun o deismicek

o da iner herhalde böyle burun hic görmedim cünkü :D

canim ustune hafif bastir eger iniyosa sisliktir inicek onlarin hepsi... ama cogu kisi genis burundan sikayetci oluo ameliyat sonrasi onu da soyliym ve 1 sene sonunda bile genis olabilior yani doktoruna sorman lazim ve durust olmasini istemen lazim icinin tam rahatlamasi icin bence

tesekürler canim deniyecem insallah iner biran önce
senin tam olarak ne kadar sürdü inmesi burnunun?

her gün fotograf çekıyordum burnumu sürekli aynadan ıncelemek yerıne, fotograflardan anlıyordum şişliğin gitgide azaldıgını, benım burnumun 45. günden itibaren şişliği hızla indi, burnum bayağı daraldı, yüzümle bütünleşti vs. bünyeye göre değişir mi bilmem. ama 20 günde falan bayağı toparlamıştı zaten ama o yapaylığın gitmesi 45. günden itibaren olmuştu bende...

ya yuzunu birakip burnuna odaklanman lazim cunku tabii ki yuzunun morluk ve sislikleri gecicek kisa surede onemli olan burun o deismicek

ameliyat edilmeyen yanak, göz bile ameliyattan etkilenip şişip morarıyorsa, asıl ameliyat edilen, içinde dışında onca işlem yapılan burnun bundan etkilenmemesi mümkün mü sence? malzeme et,kemik sonuçta,tabi ki vücut zaman içinde kendini toparlayacak,değişime uğrayacak,tek fark yanak, göz eski halini alacak,ama burun yepyeni güzelliğiyle karşınıza çıkacak:1:

her gün fotograf çekıyordum burnumu sürekli aynadan ıncelemek yerıne, fotograflardan anlıyordum şişliğin gitgide azaldıgını, benım burnumun 45. günden itibaren şişliği hızla indi, burnum bayağı daraldı, yüzümle bütünleşti vs. bünyeye göre değişir mi bilmem. ama 20 günde falan bayağı toparlamıştı zaten ama o yapaylığın gitmesi 45. günden itibaren olmuştu bende...

ama asli senin burun ucun darlastirilmismiydi ? benim sadece kaldirdi o yuzden korkuyorum boyle buyuk kalmasi mantikli gelior.. cunku baska doktor darlastirmamiz da lazim kaldirinca demisti cunku sirf kaldirinca buyuyo demisti

ama asli senin burun ucun darlastirilmismiydi ? benim sadece kaldirdi o yuzden korkuyorum boyle buyuk kalmasi mantikli gelior.. cunku baska doktor darlastirmamiz da lazim kaldirinca demisti cunku sirf kaldirinca buyuyo demisti

benim burnum kaldırıldı sadece,bir de kemer alındı. büyük de değil. senin kaç gün oldu ameliyat olalı.

2 hafta oluyor suanda tam. Yani senin kaldirilinca kenarlari hafif daraltilmadi mi emin misin?

senin eski burnun gibi kuculdu mu ucu sonradan?

burun kanatlarımda ya da ucunda oynama olmadı ama eski burun ucum şimdikine göre daha sivri ve düşüktü,burun ucu kaldırılınca burun ucum biraz daha yuvarlaklaştı ama iyi oldu.

ama oncesine gore daha daha burun ucu buyudu yuvarlasti?

büyümedi, yuvarlaklaştı biraz, daha yuvarlak olması büyük olduğu anlamına gelmiyor, diğeri düşük ve sivriydi, şimdi daha dik ve yuvarlak. çok takıyorsun kafana, burnun güzel görünüyor.

büyümedi, yuvarlaklaştı biraz, daha yuvarlak olması büyük olduğu anlamına gelmiyor, diğeri düşük ve sivriydi, şimdi daha dik ve yuvarlak. çok takıyorsun kafana, burnun güzel görünüyor.

Canim suanda burnum o kadar yamuk ki anlatamam ama ve burun kemigi o kadar ince ki ustteki minnacik dokunsam kirilicak saglik problemi sorun ondan tedirginim burun ucum suan hadi neyse yuvarlak olmasi buyuttu ama bisi demiorum ama ustunu bi gorsen cok fena

Canim suanda burnum o kadar yamuk ki anlatamam ama ve burun kemigi o kadar ince ki ustteki minnacik dokunsam kirilicak saglik problemi sorun ondan tedirginim burun ucum suan hadi neyse yuvarlak olmasi buyuttu ama bisi demiorum ama ustunu bi gorsen cok fena

ya tatlım sen kontrole gitmiyor musun doktorun ne diyor? bak ben bu gün gittim doktor çok iyi değil. iyi olduğunu bende biliyorum. ben diğer başka bir konuya yorum yazdım. burnum şiş hırk hırk ses aynı domuza benziyordum bir evde çamura yatıp debelenmediğim kalmıştı :9::9::9::9: şimdi gayet iyiyim Allah'a şükür. geçer daha 2 hafta olmuş 1 aydan sonra tam anlamıyla anlayacaksın :34:

ya tatlım sen kontrole gitmiyor musun doktorun ne diyor? bak ben bu gün gittim doktor çok iyi değil. iyi olduğunu bende biliyorum. ben diğer başka bir konuya yorum yazdım. burnum şiş hırk hırk ses aynı domuza benziyordum bir evde çamura yatıp debelenmediğim kalmıştı :9::9::9::9: şimdi gayet iyiyim Allah'a şükür. geçer daha 2 hafta olmuş 1 aydan sonra tam anlamıyla anlayacaksın :34:

Aa sende yeni ameliyat olmuşssun :) Çok sevindim yakın olduğu iin sıkıntılardan falan da iyi anlarsın. Dr un iyi mi dedi burun için, peki sen beğeniyormusun burnunu? İlk çıktığında alçın burnun nasıldı peki? Profiline baktım fotoğrafında yok koysan çok makbule geçerdi.

Aa sende yeni ameliyat olmuşssun :) Çok sevindim yakın olduğu iin sıkıntılardan falan da iyi anlarsın. Dr un iyi mi dedi burun için, peki sen beğeniyormusun burnunu? İlk çıktığında alçın burnun nasıldı peki? Profiline baktım fotoğrafında yok koysan çok makbule geçerdi.

1 ay 5 gün oldu ben ameliyat olalı canım . iyiyim gayet ben daha hala şişliğim var burnumda ağrı var hafif burun üstümde morluğum var fakat iyiyim ne hallerimi gördüm çünkü sakin olun lütfen hepiniz :16::16::16: ben resim sevmiyim yahu :27::27::27:

Düzelir arkadşım şöyle bir yorumları oku bir çok kişi bunları soruyor.İlk ameliyat sonrası süper birşey beklemeyin aylar sonra şekil ortaya çıkıyor.Gerçi tamponlarım,alçım çıktığında sorun yaşamadım günler geçtikçe güzel oldu daha da güzel olacagına inanıyorum sadece zaman .

Back
X