• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne istedik ne bulduk ?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
herkesin hayali vardır :Saruboceq: ulaşılmazlar ulaşılabilecekler. nedir bunlar hangilerine ulaştık hangileri hayal olarak kalmaya devam etti? ve durumumuzdan memnunmuyuz?
ben sanat dalıyla uğraşmak istiyordum mesleğim sanat olsun isterdim ama hep hayal olarak kalmaya devam edecek. şu anki durumumdan memnunum ama .........

yurt disinda egitim almak istiyorum calismalarim suruyo bakalim olcak mi:)

bizim tek istegimiz bir melegimiz olsun yavrumuz olsun.insallah en yakin zamanda dilegimiz kabul olur:Saruboceq:

istediğim hayallerime hiç ulaşamadım benim yolumu hep başkaları çizdi.
ama seneler sonra biri çıktı ki karşıma bütün hayatımı düzene soktu,hepsini olmasam bile çoğunu gerçekleştirmemi sağladı :asigim: okul okumamı sağladı :utangac:

istediğim hayallerime hiç ulaşamadım benim yolumu hep başkaları çizdi.
ama seneler sonra biri çıktı ki karşıma bütün hayatımı düzene soktu,hepsini olmasam bile çoğunu gerçekleştirmemi sağladı :asigim: okul okumamı sağladı :utangac:

karşına çıkan kişiye bir alkisalkisalkis kendini çok şanslı biri sayabilirsin a.s.

psikolog ya da ing. öğretmeni olmak çok istemiştim-işletme mezunu oldum
uzun boylu,kariyer sahibi romantik bir sevgilim olsun isterdim-aynı boyda göründüğüm ama çok sevdiğim bir aşkım var
şimdi 2 dileğim var
istediğim yerden iş için çağırılmak ve aşkımın ailesiyle ve ailemle sorunsuz bir tanışma günü geçirmek

inşallah bunlarda aksi olmaz

ben hiç bitmeyecek gözüyle baktığım aöf bitti zemuszemus y.lisansa bile başlıyorum benim için hayaldi bir zamanlar birdr amerika seyahati hayalim vardı oda gerçekleşecek galiba :Saruboceq:

derincim çok güzel konular açıyorsun benimde nerdeyse hiçbir hayalim gerçek olmadı hayalimde olmadı belkide,hayat neyi getirdiyse onu yaşadım, yaptığım seçimlerin sonucunu yaşadım ama şimdi düşündümde herşeye rağmen hala bir hayalim var çok sevdiğim beni çok seven dürüst bir insanla yuvamı kurmak gelinlik giymek bütün yaşadığım olumsuzluklara rağmen hala bunu hayal edebiliyorum ama şimdilik gerçekleşmesi biraz uzak görünüyor

tek hayalim aşktı yalan oldu
sonra üniversite,yalan olmaması için elimden geleni yapıyorum
bide snowbort yapmayı çooooooooooooook istiyorum
kocamı razı edersem bu sene inş yapmak istiyorum
en azından minik bi hayalim gerçekleşsin:sinifsinif:

tek hayalim aşktı yalan oldu
sonra üniversite,yalan olmaması için elimden geleni yapıyorum
bide snowbort yapmayı çooooooooooooook istiyorum
kocamı razı edersem bu sene inş yapmak istiyorum
en azından minik bi hayalim gerçekleşsin:sinifsinif:

yaparsın canım bende hayatta yapmak istediğim şeylerden biride bungee jumpingti YAPTIM çok zevkliydi

ben hiç bitmeyecek gözüyle baktığım aöf bitti zemuszemus y.lisansa bile başlıyorum benim için hayaldi bir zamanlar birdr amerika seyahati hayalim vardı oda gerçekleşecek galiba :Saruboceq:

canım tebrik ederim a.s bende aöflüyüm darısı bu sene benim başıma inşallah :Saruboceq:

karşına çıkan kişiye bir alkisalkisalkis kendini çok şanslı biri sayabilirsin a.s.

hayatımdaki insan sayesinde başladım aöfe inşallah şimdiki hedefim 4 seneliğe geçmek oda olur kısmetse yerimseniben

Ben artık sevgilime kavuşup onla bir ömür elele bir hayat kurmak istiyorum 1 sene içinde!
Nolur artık olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok istediğim şeylerden biride yurtdışında eğitim almaktı halen vaktim var maddiyatını sağlamam gerek :)
tabii şimdilik bide iş bulmaam gerek

2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum.dikey geçişle bilgisayar mühendisliğine geçmek kariyer yapmak istiyodum :hulya:
ama rabbim bana bir kız evladı uygun görmüş.opuyorumnanaktan ama olsun hala vaktim var sayılır. bebeğim biraz büyüsün hele. bide çocukluğumdan beri dubai ye gitmek istiyorum. keşke yapabilsem bunuşutarafagitti

derincim çok güzel konular açıyorsun benimde nerdeyse hiçbir hayalim gerçek olmadı hayalimde olmadı belkide,hayat neyi getirdiyse onu yaşadım, yaptığım seçimlerin sonucunu yaşadım ama şimdi düşündümde herşeye rağmen hala bir hayalim var çok sevdiğim beni çok seven dürüst bir insanla yuvamı kurmak gelinlik giymek bütün yaşadığım olumsuzluklara rağmen hala bunu hayal edebiliyorum ama şimdilik gerçekleşmesi biraz uzak görünüyor

canım çok teşekkür ederim Şeniz olumsuzluklardan biraz uzaklaşıp iyi şeyleride görelim istiyorum ben kaydirigubbakcemile2 insan hayalsiz yaşayamaz hani bir laf vardır ya insan birşeyi çok istiyorsa olur diye benim çok istediğim şeyler beni çok zorlasada pes ettiğim anlar olsada mutlaka oldu. zaferi elde edene kadar pes etmemek lazım yılmamak gerek. o dediğin insan mutlaka bir yerlerdedir doğru yer doğru zaman gerek yerimseniben bir tek hayale para vermiyoruz kur kurabildiğin kadar denemesi bedava hayal ettiğin şeyleri düşünmek bile insanı mutlu ediyor

Back
X