Ne istiyor bu adam benden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar gittiğim bir kampta biriyle tanıştım. İlk görüşte aşk dedikleri var ya öyle bir şey. Gördüğüm anda kalp ritmim değişmişti. Geldi yanıma oturdu üstüne. Sohbet biraz. İsimler meslekler o kadardı tanışmışlığımız. Kamp bitti ve ben 7 24 onu düşünür haldeydim. İnternetten buldum ama mesaj atmadım sadece bakıyordum sessizce. 1 hafta sonra da o beni internetten buldu. Üstelik beni on bin kişilik sayfadan kullanıcı adımı ve soy adımı bilmeden buldu nasıl buldu bilmiyorum. Ve mesaj attı. Konuşmaya başladık. Sürekli konuşur olduk. İmalar tanımaya çalışmalar falan... Ben aşık oldum. O ne hissediyor tam olarak bilmiyorum. şu anda tusa hazırlanıyor. İlk başlarda her dakka konuşurduk şimdi fazla konuşamıyoruz sürekli ders çalışıyor. Şubatta sınavı var. Görünen o ki ben şubata kadar bekleyeceğim. O da seviyorsa bile söylemeyecek o zamana kadar belli ki. Çünkü konuşmalarda şu an işsiz olduğundan işe başlayınca herşeyin farklı olacağı gibi imalarda bulundu. bir nevi gurur yapıyor diyebiliriz. Ara ara konuşuyordukn3-4 günde bir kısa kısa. Çocuk baya hırs yaptı yedi yirmidört ders çalışır oldu. Çalışıyor uyuyor çalışıyor uyuyor. Başta mümkün değil gün içinde hiç mi boş kalıp bana mesaj atamıyor diye düşünüyordum ancak bana geçen çalışma kağıtlarını atınca anlayabildim. Bu kadar yıpratma kendini falan dedim. Çok samimi bir arkadaşımın yanına gittim beraber fotoğraf falan attık. Bu arkadaşım erkek, resmen kıskandı. Açıkça belli etti. İşte Ben ordayken gelme tabii ben gidince git falan dedi ben de çağırdın mı dedim o çağırdı mı dedi iyice sinir oldu. Bu taraflara gelirsen haber ver mutlaka kalacağın yeri falan da ayarlarım dedi. Hatta tabii yapıcam gibi sanki zorundaymış gibi şeyler söyledi. Ancak ders çalıştığı için mi bilmiyorum doğru düzgün yazmaz oldu mesaj. Ben öğretmenim öğretmenler gününde dahi mesaj atmadı. Napmaya çalışıyor ben anlamadım. Nasıl tanıyacağım ben adamı doğru düzgün görüşmeden? Kafam çok karışık beklerken iyice tutulur sonra hayal kırıklığı yaşarım diye de korkuyorum... Napmalı sizce? Bir de onla konuşmaya başlayalı 2 farklı doktordan bana selam tarzında mesajlar geldi internetten. Dönmedim. Profile baktım bi tanesi benimki ile takipleşiyor. Beni mi deniyor napıyor anlayamadım ben bu çocuğu

Ben de hekimim ve geçtiğimiz agustos tusuna hazirlanmistim.
Tus boyle bir durum evet. Disaridan pek anlaşılmıyor ama ayni evde yasadigin insanla bile görüşemiyorsun. Tusa calisirken manita işlerine girme ihtimali de düşük.
Ogretmenler günü oldugunu da fark etmemistir, zaten hangi gun ve ayin kaci gibi kavramlar siliklesiyor.
Bence zaman taniyin. Subata surda 3 ay kaldi.

bence subata kadar sabret doktor abım var lafayı yemıs gıbı ders calksıyrdu bırde yurtta tıp okıyan kız vardı ansıklopedı gıbı kıtapların bırını bırakıp bırını alırdı dıs dunyayla bagı yoktu hayret ederdım valla cıvıl cıvıl havada kendını odaya kapatrdı ıste bence o da manyak gıbu calısıyr bu tempoda sana vakıt ayırmaması nrmal bence sevdıysen hslanıyrsan kır dızını bekle su an aklını mesgul etmek ıstememesı cok normal 6 yıllık emek soz konısu tus cok onemlı bır sınav

Selam yazanlara cevap vermeyin lütfen. Diyeceğim bu kadar. Gerisini zaman gösterecek.

Selam yazanlara cevap vermeyin lütfen. Diyeceğim bu kadar. Gerisini zaman gösterecek.

Cevap vermiyorum zaten. Onunla alakası olsun olmasın sosyal medyadan yazan tanımadığım insanlara asla cevap vermem. Sadece yazanların 2 si doktor olunca denemek için o mu yolladı diye düşündüm. Zaman gösterecek dediğiniz gibi bekleyelim bakalım.

Son düzenleme:
bence subata kadar sabret doktor abım var lafayı yemıs gıbı ders calksıyrdu bırde yurtta tıp okıyan kız vardı ansıklopedı gıbı kıtapların bırını bırakıp bırını alırdı dıs dunyayla bagı yoktu hayret ederdım valla cıvıl cıvıl havada kendını odaya kapatrdı ıste bence o da manyak gıbu calısıyr bu tempoda sana vakıt ayırmaması nrmal bence sevdıysen hslanıyrsan kır dızını bekle su an aklını mesgul etmek ıstememesı cok normal 6 yıllık emek soz konısu tus cok onemlı bır sınav

Evet seviyorum. Bekliyorum sabırla. Yaşamadığım için anlayamıyorum demek ki. Ne bileyim her dakka yazsın istemem zaten de 5-6 gün arayla yazınca tuhaf geldi. Teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için. Sabredeceğim sınav bitene kadar

Gireceği sınav ales olsa neyse :) Ama tus tam olarak da bu dış dünyadan soyutlanma durumunu gerektiriyor. Yılların emeği var. Adam hayatını yoluna koyunca tekrar kapınızı çalacak bence.

Ben de hekimim ve geçtiğimiz agustos tusuna hazirlanmistim.
Tus boyle bir durum evet. Disaridan pek anlaşılmıyor ama ayni evde yasadigin insanla bile görüşemiyorsun. Tusa calisirken manita işlerine girme ihtimali de düşük.
Ogretmenler günü oldugunu da fark etmemistir, zaten hangi gun ve ayin kaci gibi kavramlar siliklesiyor.
Bence zaman taniyin. Subata surda 3 ay kaldi.

Umarım kazanmışsınızdır Ben yaşamadığım için bu kadar olduğunu tahmin edemedim. Hani önce hoşlandı sonra vazgeçti uzak durmaya mı çalışıyor dedim. Şuan daha iyi anlıyorum sayenizde. Teşekkür ederim. Sabredeceğim. 3 ay ne ki geleceğini bilsem yıllarca da beklerim

Valla anlarım yogun ders calısıyordur da ogretmenler gununuzu bır mesaj ya da aramayla kutlayamacak kadsr aralıksız calısması ımkansız.. bence sız kendınızı kandırıyorsunuz. Ustune dusmeyın akısına bırakın ama ona da baglamayın kendınızı

Adamın sizden bir şey istediği yok. Karşılıklı bir ilgi olduğu kesin... Belli ki adam hayatını düzene koymadan sizinle birlikte olmak istemiyor.

O zaman bekleyeceğiz çok teşekkür ederim vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için

Çok bulutların üstüne çıkmadan, yüksek beklentilere girmeden bekleyin derim.

Valla anlarım yogun ders calısıyordur da ogretmenler gununuzu bır mesaj ya da aramayla kutlayamacak kadsr aralıksız calısması ımkansız.. bence sız kendınızı kandırıyorsunuz. Ustune dusmeyın akısına bırakın ama ona da baglamayın kendınızı

Ben de buna takıldım zaten. Yani öğretmenler günün kutlu olsun mesajı 1 dakikasını almaz insanın. Sonra yine devam eder çalışmaya. Yemek de mi yemiyor bu adam hep mi ders çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum.

Ben de buna takıldım zaten. Yani öğretmenler günün kutlu olsun mesajı 1 dakikasını almaz insanın. Sonra yine devam eder çalışmaya. Yemek de mi yemiyor bu adam hep mi ders çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum.
Belki benim gibi o tarz günleri saçma buluyordur. Şu günü bu günü bana manasız gelmiştir hep.

Aynen canım tuvalete de mı gıtmıyor :) yanı ben ısyerınde ınanılmaz yogunum, ınan sanıye bazen vakıt olmuyor ama tuvalete gıdecegım zaman ya da kahvemı ıcerken telefonu alıp anneme arkadaslarıma mesaj atarım :)

Aynen canım tuvalete de mı gıtmıyor :) yanı ben ısyerınde ınanılmaz yogunum, ınan sanıye bazen vakıt olmuyor ama tuvalete gıdecegım zaman ya da kahvemı ıcerken telefonu alıp anneme arkadaslarıma mesaj atarım :)

Ya başlarda her fırsatta yazardı bahane yaratırdı resmen. Son zamanlarda böyle oldu niye anlamadım. Ama arada açıklama yapıyor çok ders çalışıyorum günde 12 saate çıkardım diye. Bi nevi ima ediyor bekle diye

Umarım kazanmışsınızdır Ben yaşamadığım için bu kadar olduğunu tahmin edemedim. Hani önce hoşlandı sonra vazgeçti uzak durmaya mı çalışıyor dedim. Şuan daha iyi anlıyorum sayenizde. Teşekkür ederim. Sabredeceğim. 3 ay ne ki geleceğini bilsem yıllarca da beklerim

Henuz aciklanmadi ama aksilik cikmazsa, istedigim gibi oldu, tesekkur ederim :KK200:
Bizim düğünümüz eşimin tusundan sonra 3. Haftadaydi.
Ne dugun yerimizi bakmaya gelebilmisti, ne benimle gelinlik provasina gelebilmisti, ne de kendine damatlik bakabilmisti yavrum. 1 guncuk sadece esya secmeye ayirabilmisti, onu da hemen 2 saatte alip cikmistik. Ben ona telefonla yayin yapardım aldigim seyleri :KK53:
Tus bitince yazacaktir tekrar.Hoppa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X