Ne istiyor bu adam benden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bir de mesela bir insanim 12 saat ders calisabilmesi icin rahat bir 18 saatini vermesi gerekiyor. Hani boyle oturdum 12 saat calistim kalktim diye bir sey yok. 18 saat ders basinda rahat geciriyordur o. E zaten 6 saat de uyuyordur.
Gercekten geriye zaman kalmiyordur emin olabilirsiniz.

Henuz aciklanmadi ama aksilik cikmazsa, istedigim gibi oldu, tesekkur ederim :KK200:
Bizim düğünümüz eşimin tusundan sonra 3. Haftadaydi.
Ne dugun yerimizi bakmaya gelebilmisti, ne benimle gelinlik provasina gelebilmisti, ne de kendine damatlik bakabilmisti yavrum. 1 guncuk sadece esya secmeye ayirabilmisti, onu da hemen 2 saatte alip cikmistik. Ben ona telefonla yayin yapardım aldigim seyleri :KK53:
Tus bitince yazacaktir tekrar.Hoppa

Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız

Ha bir de mesela bir insanim 12 saat ders calisabilmesi icin rahat bir 18 saatini vermesi gerekiyor. Hani boyle oturdum 12 saat calistim kalktim diye bir sey yok. 18 saat ders basinda rahat geciriyordur o. E zaten 6 saat de uyuyordur.
Gercekten geriye zaman kalmiyordur emin olabilirsiniz.

12 saate çıkardım deyince ben şok oldum zaten bir insanın bünyesi nasıl dayanır 12 saat derse masa başında uyuyakalırdım herhalde ben olsam. Eğer gerçekten 12 saat ciddi anlamda çalışıyorsa yazmamasını rahatlıkla anlayabilirim

Arkadaşlar gittiğim bir kampta biriyle tanıştım. İlk görüşte aşk dedikleri var ya öyle bir şey. Gördüğüm anda kalp ritmim değişmişti. Geldi yanıma oturdu üstüne. Sohbet biraz. İsimler meslekler o kadardı tanışmışlığımız. Kamp bitti ve ben 7 24 onu düşünür haldeydim. İnternetten buldum ama mesaj atmadım sadece bakıyordum sessizce. 1 hafta sonra da o beni internetten buldu. Üstelik beni on bin kişilik sayfadan kullanıcı adımı ve soy adımı bilmeden buldu nasıl buldu bilmiyorum. Ve mesaj attı. Konuşmaya başladık. Sürekli konuşur olduk. İmalar tanımaya çalışmalar falan... Ben aşık oldum. O ne hissediyor tam olarak bilmiyorum. şu anda tusa hazırlanıyor. İlk başlarda her dakka konuşurduk şimdi fazla konuşamıyoruz sürekli ders çalışıyor. Şubatta sınavı var. Görünen o ki ben şubata kadar bekleyeceğim. O da seviyorsa bile söylemeyecek o zamana kadar belli ki. Çünkü konuşmalarda şu an işsiz olduğundan işe başlayınca herşeyin farklı olacağı gibi imalarda bulundu. bir nevi gurur yapıyor diyebiliriz. Ara ara konuşuyordukn3-4 günde bir kısa kısa. Çocuk baya hırs yaptı yedi yirmidört ders çalışır oldu. Çalışıyor uyuyor çalışıyor uyuyor. Başta mümkün değil gün içinde hiç mi boş kalıp bana mesaj atamıyor diye düşünüyordum ancak bana geçen çalışma kağıtlarını atınca anlayabildim. Bu kadar yıpratma kendini falan dedim. Çok samimi bir arkadaşımın yanına gittim beraber fotoğraf falan attık. Bu arkadaşım erkek. Benimki onu resmen kıskandı. Açıkça belli etti. İşte Ben ordayken gelme tabii ben gidince git falan dedi ben de çağırdın mı dedim o çağırdı mı dedi iyice sinir oldu. Bu taraflara gelirsen haber ver mutlaka kalacağın yeri falan da ayarlarım dedi. Hatta tabii yapıcam gibi sanki zorundaymış gibi şeyler söyledi. Ancak ders çalıştığı için mi bilmiyorum doğru düzgün yazmaz oldu mesaj. Ben öğretmenim öğretmenler gününde dahi mesaj atmadı. Napmaya çalışıyor ben anlamadım. Nasıl tanıyacağım ben adamı doğru düzgün görüşmeden? Kafam çok karışık beklerken iyice tutulur sonra hayal kırıklığı yaşarım diye de korkuyorum... Napmalı sizce? Bir de onla konuşmaya başlayalı 2 farklı doktordan bana selam tarzında mesajlar geldi internetten. Dönmedim. Profile baktım bi tanesi benimki ile takipleşiyor. Beni mi deniyor napıyor anlayamadım ben bu çocuğu

Ben tıp okumadım ama okuduğum bölüm ve okulum ağırdı, çok yoğun çalışmam gereken zamanlar oldu. Şu anda da bi sınava hazırlanıyorum ve yoğun çalışıyorum. Şundan eminim ki gerçekten hoşlanan erkek ne olursa olsun boşluk bulur yazar, bu adam hiç mi ara vermiyor arada açıp 3-5 dk konuşmak neye engel olabilir ki? Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ki boş yere 3 ay falan bekleyeyim moduna girmeyin. Tamam sizinle netleşmek için şubatı beklemesi bi ihtimal ki ben ona da inanmıyorum, sizi gün içinde 3-5 dk arayıp sormaması için hiçbir sebep yok. Flört aşamasında bir erkek hoşlanıyorsa ne olursa olsun 5-6 gün aramamak diye bir şey olamaz, hiç olmadı 2 dk arar kapatır. Bence bu adam sizden hoşlanmıyor. Ben de yoğun çalışıyor ondan aramıyor vs vs diye kandırdım bazı insanlar için kendimi sonuçları hiç güzel olmadı :) Bence beklenti modundan çıkın, 3 ay çok uzun bi süre, biraz sallamıyor moduna geçin adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X