Ne istiyor um

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Çok mutsuzum ne istediğimi bilemiyorum. İstediğim gibi olamıyorum. Kalabalık içinde yanlızım herkes var ama ben yanlız kalmak istiyorum gibi kimse yok Ken de kalabaliklasmak istiyorum. Yıldız Tilbe kafası yasiyorum ama onun gibi değilim.

Ne istediğini bilmeyen neye mücadele ettiğini bilmeden savrulup gidiyorum. Huzur istiyorum ama hiçbir yerde hiçbir şekilde bulamıyorum. Anlık mutluluk yaşıyorum çocuklar ile . Konuşmaları , hareketleri sonra yine aynı ben kurtulamadigim bir sendromum var

Köy gibi bir yerde yaşıyorum yanlızım. Arkadaş çevrem az denecek kadar , sosyal aktivite bulunduğum konumdan dolayı az denecek kadar. Bunalıyorum

Hmmm bence git gez biraz topluma alıştır kendini arkadaşlar edin benimde 1 arkadaşım var ve 2kuzen diğerleri akraba karıları çok sıkı değilim ama iyiyiz çok kafana takma kimsenin öylebçok arkadaşı yok az olması daha güzelll

Arkadaşımın azlığı yada sikligi değil ki problem . Mutsuz oluşum ,aktivitem olmayışı . Çölde ne yapabilirsin . Taş beton duvarlar arasında yanlız başına

tatile çıksanız şöyle yaz bitmeden akdenize inseniz?
kendinize bir kaç uğraş bulabilirsiniz. Bir de her gün spor yapın 1 saat. Serotonin salgılıyor vücut, mutlu olursunuz.

Arkadaşımın azlığı yada sikligi değil ki problem . Mutsuz oluşum ,aktivitem olmayışı . Çölde ne yapabilirsin . Taş beton duvarlar arasında yanlız başına
Bizimse öyle sosyal hayat yok günler monoton geçiyo herkesde öyle başim dün eşimle bi gezmeye çıkak dedik onuda isteğim gibi olmadı görmek istediğim yerleri göremedim Yani gittiğimiz halde bide onca saat .. evlenmeyen kadar evden çıkmazdım ben herşey normal takıntı yapma evlenince gezersin tozarsın eşinle yeni çiftlerle arkadaş olur çevrende genişler

Piskolojik olarak öyle hissediyorsunuz rabbim baska dert vermesin

Ben ikinci bir evlilik kaldiramam. Ki istemiyorum

Piskolojik olarak öyle hissediyorsunuz rabbim baska dert vermesin
Yani farkindayim ama kurtulamiyorum işte mutlu hissedemiyorum kendimi. Kafeye gidiyorum boş ,kitap okuyorum boş parklara ağaç altında yaprak seyrediyorum boş olmuyor yani misafirlige gidiyorum boş herşey anlamsız hayatıma anlam yükleyen bir şeyim yok .

Şükürler olsun sağım sagligim yerinde . Kendimden kötüleri düşünme felan hikaye olmuyor olamıyorum hayal kurayim diyorum kuramıyorum .

Mutsuzum yani hep sorun odaklı zevksiz

Hayattan gerçekten ne istediğinizi biraz düşünün. Eğer ne olsaydı, nasıl olsaydı kendimi iyi hissederim diye sorun. İşin içinden çıkamazsanız destek alın.
Rutinlerinizi değiştirmek ve konfor alanınızın dışına çıkmak iyi hissettirecektir.

En beklediğim cevap .

Ama nasıl. Sabah 6 akşam 7 eve giriyorum bütün gün iş yerinde ve saçma sapan insanlar kişilik gelişimini tamamlamamis , insani delirten tipler kendime zamanım kalmıyor haftasonu da depresyon modu evden cikasim gelmiyor yoruluyorum. Çarşı aracına bine bilmek için 10 dk yol yürüyorum

Ben ikinci bir evlilik kaldiramam. Ki istemiyorum
Ha sen evlendin önceden .. anladım şimdi teyzemde öyleydi boşanınca psikolojisi bozuldu hep kendisini yanlız hissediyordu senin gibi daha yapmam diyordu ama yapılıyor kısmetleri değerlendir

Ha sen evlendin önceden .. anladım şimdi teyzemde öyleydi boşanınca psikolojisi bozuldu hep kendisini yanlız hissediyordu senin gibi daha yapmam diyordu ama yapılıyor kısmetleri değerlendir
Dwgerlendirdim olmadı çok seven bir nişanlım oldu. Benim yüzümden umutları yıkıldı onunda ben evliliği istemiyorum hqzmedemiyorum sanırım ama yanlışlıkta çekilmiyor

İçi huzursuz olan insan hangı aktıvıteyı kiminle yaparsa yapsın, mutlu olamıyor. En azından ben öyleyim.
İçim mutsuz cunku.
İnançlı biriyseniz dua edebilirsiniz.
Hayatınızda yarım kalan, yuzleşemedıgınız seyler varsa onları halledin.
Ortam olsun diye sevmediğiniz kimseye 1 dk bile ayırmayın (ben bu hataya cok dustum)

Yanlız değil de “yalnız” kalmak isteyin lütfen. Yazım kurallarına harfiyen dikkat edelim demiyorum ama bazı kelimeler var ki yanlış yazılmasına tahammül edemiyorum :)
İnşallah sıkıntılarınızdan da bir an evvel kurtulur, Yıldız Tilbe kafasından Demet Akalın kafasına transfer olursunuz :) Şarkılarına bakarsak kadının hiçbir şeyi kafasına taktığı yok malum :))

Bende de ğ yerine y yazanları ciddiye alamama durumu var yalnız degılmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…