Ne istiyorlar benden

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
98
O kadar doluyum ki bunlar ne istiyor bndn anlamıyorum görümcem izmirde n geldi tabi bende o geliyr die kalktım ankarada n geldim keşke gelmez olaydm ben evleneli 8sene olmuş hala bnm eşimin eski çıktığı kişiyle ilgili sanki ben duymuyormuşm anlamıyorum gibi koridorda eltime eşimn eski çıktığıyla ilgili şeyleri konuşuyor facede ekli hatta bide diyorki arada konuşuyom diyo eltme o kadının çocuğunu fln anlatıyor nasıl sinirliym hala ne yapmaya çalışıyo anlamıyor m ki başka konu yok gibi

böyle densiz insanlardan nefret ediyorum yaaa. onun kocasınınyediği haltları da biri anlatsa keşke. eşinizle paylaşın muhakkak

Densiz işte neden takılıyorsunuz ki 8 senedir evlisiniz bunları kafaya takarsanız çok üzülürsünüz.

Boşandığım kişinin anneside aynısını
Bana yapıyordu. Benden önceki eşinden
Sevgililerinden bahsediyordu çoğu kez uyarıp tavır yapmama rağmen

Eşim olacak kişiye anlatıyordum umursama diyordu

Tabi boşandım 3 yıl oldu ama iş eşinde biter
O kapattırsın görümcenin çenesini

Anlamıyorum ben bu insanları anlamakta
İstemiyorum

Çok sinir bozucu Allah sabır versin

Vaalla şu fesatları anlamakda zor ya acıyrum onlara sekız sene olmus ne ayp ya amaaaan hıc takma valla kendını uzme ezık ezık vıdırdansın dursunlar

böyle densiz insanlardan nefret ediyorum yaaa. onun kocasınınyediği haltları da biri anlatsa keşke. eşinizle paylaşın muhakkak
Eşime dedim hep senn yüzünden zamanında böle millete anlattn şimdi bunlar böle yapıyo bnm yerimde sen olsan ne yapardı dedim

Eşime dedim hep senn yüzünden zamanında böle millete anlattn şimdi bunlar böle yapıyo bnm yerimde sen olsan ne yapardı dedim
yok tepkiniz bu değil bence onlara söyle hadlerini bilip artık sussunlar olmalıydı. adam ne yaşadıysa yaşadı. şuan 8 yıllık evli sırası mı fitnenin. onları susturmayı bilsin bir zahmet

Anlamdım konuyu ikisi karşılıklı mı konuşuyor. Yoksa elti mi konuyu anlatıyor.
Görümce facede hem resim gösteriyor Görümce eltiye hemde onun hakkında konuşuyo bende bu arada odadaym yani ama guya gizli konuşuyorlar ya bende salağım ya seslenmiyorum ya her zamn aynısı eşimle kaç sene olmuş konusu bile açılmaz anlamıyorum ki neyin peşindeler amaaan

Görümce facede hem resim gösteriyor Görümce eltiye hemde onun hakkında konuşuyo bende bu arada odadaym yani ama guya gizli konuşuyorlar ya bende salağım ya seslenmiyorum ya her zamn aynısı eşimle kaç sene olmuş konusu bile açılmaz anlamıyorum ki neyin peşindeler amaaan
Heee tamam ozman. Koca masum koca cici:)

Boşver ya takma. Belli bir çekememezlik var. Sen kocanla nasıl mutlu geliyorsan gözlerine

yok tepkiniz bu değil bence onlara söyle hadlerini bilip artık sussunlar olmalıydı. adam ne yaşadıysa yaşadı. şuan 8 yıllık evli sırası mı fitnenin. onları susturmayı bilsin bir zahmet[/QUOTE
Tepki bu şekilde verebildim çünki onlar içerdeykn ben balkonda eşimi bulunca yeter artık bu ne böle diye girdim konuşmaya evde olsak tabi farkli ve çok sert olurdu konuşmm

Ne dedi ne yaptı sen öyle diyince. Benimde görünce ile eşimin eski kız arkadaşı arkadaş konusu çok geçer. Bazen öylesine bazen nispet. Ama hiç unursamadım açıkçası. Kız da evli. Hata bikere gorumce deyiz. Onları da çağırmak istedi ben olur dedim eşim hayır dedi. Ben hayır demesine bozuldum. Oda görünce için ya bu dengesiz dengesiz konuşur şimdi hiç gerek yok hem ne alaka dedi. Gerci adam ok dese de aklıma kurt düşerdi istemedi yine kurt düştü. Iki ucu sey li değnek

Ne dedi ne yaptı sen öyle diyince. Benimde görünce ile eşimin eski kız arkadaşı arkadaş konusu çok geçer. Bazen öylesine bazen nispet. Ama hiç unursamadım açıkçası. Kız da evli. Hata bikere gorumce deyiz. Onları da çağırmak istedi ben olur dedim eşim hayır dedi. Ben hayır demesine bozuldum. Oda görünce için ya bu dengesiz dengesiz konuşur şimdi hiç gerek yok hem ne alaka dedi. Gerci adam ok dese de aklıma kurt düşerdi istemedi yine kurt düştü. Iki ucu sey li değnek
Ben ne yapaym dedi git konuş bana ne diyosun dedi

Böyle konular hep kendimi sorgulatıyor bana. Kendimi sessiz sakin sanıyorum ama böyle bir konuda vereceğim tepkiyi düşününce çok agresifim galiba bak insanlar o anda hiç tepki vermeyebiliyor diyorum.

İşin kısası rahatsız oluyorsanız net olun tepkinizi koyun. Ne münasebet siz varken bunu konuşmak. Adam sizinle evlenmiş 8 yıl geçmiş. Ha görüşüyorlarsa da bunu size duyurmak zorundalar mı?

Böyle konular hep kendimi sorgulatıyor bana. Kendimi sessiz sakin sanıyorum ama böyle bir konuda vereceğim tepkiyi düşününce çok agresifim galiba bak insanlar o anda hiç tepki vermeyebiliyor diyorum.

İşin kısası rahatsız oluyorsanız net olun tepkinizi koyun. Ne münasebet siz varken bunu konuşmak. Adam sizinle evlenmiş 8 yıl geçmiş. Ha görüşüyorlarsa da bunu size duyurmak zorundalar mı?
Sıkıntı orda başlıyor zaten ben haklı olayım kendimi savunamıyorm sadece eşim hariç tavrımı koyamıyorum elim titriyor kalbim daha hızlı atıyo sanırım bu yüzden hep eziliyorm bu konuda beni çok üzüyor keşke dediğinz gibi olabilsem

Back
X