Ne istiyorlar benden

Sirf sizi uzmek icin yapiyordur ,onun bu cirkin oyununa gelmeyin ,hic takmayin gulup gecin ki amacina ukasamadigi icin catlasin.Hatta "haticeye degil neticeye bakcan tatlim" deyiverin ,asla sinirlendiginizi belli etmeyin

görme duyma onu bi süre baktın olmuo dişe diş zayıf noktalarını yüzüne vur...

Ammaaaan benim elti de bu yaz yazlıkta, benim herife yazan kızlardan bahsedip durdu.

Neymiş efendim bir tanesinin gözleri cam maviymiş de, yanında annesi falan dememiş de, hep birlikte takılalım demiş.
Diğerinin gözleri yemyeşil Çimen yeşiliymiş de o ömründe böyle cilveli hatun görmemiş de. Diğerinin de koskocaman zeytin gözleri varmış da her hafta kahvaltıya gel diye çağırıp aile sofrasına oturtuyorlarmış benimkini.

Salla gitsin. Çok da tın
Yalnız şimdi aklıma geldi, galiba benim eltide göz takıntısı var. Yada benimalalede koyu kahve gözlerimi beğenmiyor :)

Sen de görümcenin kocasının eski manitalarını öğrenmeye çalış, onlardan bahset herkesin içinde.

Ammaaaan benim elti de bu yaz yazlıkta, benim herife yazan kızlardan bahsedip durdu.

Neymiş efendim bir tanesinin gözleri cam maviymiş de, yanında annesi falan dememiş de, hep birlikte takılalım demiş.
Diğerinin gözleri yemyeşil Çimen yeşiliymiş de o ömründe böyle cilveli hatun görmemiş de. Diğerinin de koskocaman zeytin gözleri varmış da her hafta kahvaltıya gel diye çağırıp aile sofrasına oturtuyorlarmış benimkini.

Salla gitsin. Çok da tın
Yalnız şimdi aklıma geldi, galiba benim eltide göz takıntısı var. Yada benimalalede koyu kahve gözlerimi beğenmiyor :)

Eltin saçmalayacak olursa bunu söyleyin "neymiş efendim ? demekki hiç biri benim kadar özel ve güzel değilmiş ...:KK14:

Ayy çok fenasıııııın

Ay kız ben mi fenayım yoksa beni yoksayıp benim olduğum yerde olmicak şeyler konuşanlarmı.Herkes böyle densizlere denk gelmiştir.Ömür boyu nasıl çekilirki.Bu yüzden herkes haddini bilicek.E ben millete dalamicağıma göre geriye bi tek sevgilimin vicdanına dokunmak kalıyor o dalsın diye. Napcan, mecbuuuuuurrr :D:D:D:D:D

Eltin saçmalayacak olursa bunu söyleyin "neymiş efendim ? demekki hiç biri benim kadar özel ve güzel değilmiş ...:KK14:

Her konuda saçmalamaya müsait olduğu için, he he deyip geçiyorum. Birde
Bu muhabbet olduğu gün sülale boyu sıradan geçirmiştim herhalde, burdan çıkarmaya çalıştı

Back
X