• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kadar ayrı kalbilirsininz?

Eğitimlere gittiği zaman bir hafta ayrı kalıyoruz. senağlama
Sanki o bir hafta bir yıl gibi geliyor bana.

ben nişanlı iken askerliğini bekledim ama şu anda 24 yıllık evliyiz birbirimizden ayrı kalmaya tammülümüz yok en fazla 3 gün oda bize çok uzun geliyor

Flört dönemimizde ve nişanlıyken eşimin bir ayağı hep yurtdışındaydı..şutarafagitti
Bir geliyordu 2 gün görüşüyorduk,yine gidiyordu..
21 gün,23 gün,27 gün,45 gün,3,5 ay..:sm_confused:
Yanlışım yoksa 5 defa yurtdışına gitti ve geldi..
İlk günler çok zor oluyor,sonra alışıyordum..yerimseniben
Evlenince hiç gitmedi ama gitse de iş için olduktan sonra çok fazla dert etmem galiba.. Ekmek parası için sonuçta..:1rolleyes:

esımın ısı geregı bazen yurt dısına cıkması gerekıyor ve en son ben daha 1 haftalık logusayken gıtmıstı ve 23 gun kalmıstı..ızdıraptı benım ıcın..

lülülülülülü15 gün mü ben erkek arkadasımla ilk çıktığımız sene 3 ay ayrı kalmıştık.... içten içe kızmıştım ama cicim ayları olduğu için ses etmemiştim cadılığımı görmesin diye ama şimdi asla bırakmam... busenede 1 ay kardeşinin yanına gidecek ailesi ile fethiyeye göndermek istemiyorum ama oda gitmek zorundayım diyoooo:1rolleyes:

smile merhaba araştırma görevlisisin sanırım hangi üniversitedesin yüksek lisansın bitincemi girdin yoksa aynı zaman yüksek lisansmı yapıyorsun zor mu tavsiye edermisin, birde torpil gerektimi (özel olmadı umarım) cevaplarsan sevinirim sevgiler.fisfisfis

10 ay olduuuu görmeyeli senağlama ama kavuşmaya da en fazla 2 hafta kaldııı....

Arkadaşlar hepinizin mesajlarını tek tek okudum. En uzun ayrılık süresi 2 yılmış gerçekten uzun bir süre sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey( şaka şaka)
İnsan dan insana sevgiden sevgi koşullardan koşula sabırdan sabıra göre mutlaka değişiyor.
Ben de 7 yıldır birisi ile çıkıyorum ve 5 yıldır birbrimize hasret olarak yaşıyoruz hemde bir kez bile görmedik. Ağustosa 20 günlük için yada 10 günlük için türkiyeye gelecek o süre içinde nişanımız olacak. sonra gene 1 yıl daha hasretlik dönemi

ikimizdeçekiyoruz çünkü ikimizde ne olursa olsun başka bir hayat istemiyoruz ve ne olursa olsun birbrimizxden başkaları ile evlenmicez

Aşkım Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm seni canımdan çok seviyorum :1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz

kızlar gerekirse 7 yıl değil 70 yılda olsa bekleyebilirim hiç önemli değil yeter ki ne gelecek olursa ondan gelsin ve sonunda o benim olsun

şimdiye kadar en fazla 3-4 gün birbirimizden uzak kaldık.sevgililik döneminde normal bana göre.
ama askerliğini yapmadı daha benim dana seneye kısmetse özlem sınırlarımızı çizicezsenağlama

bende hiç ayrı kalmadım 2 sene boyunca ama yakında asker ozaman mecburi bi ayrılık olacaksenağlamasenağlama offfffffff offfffffff

ah ah bize kalsa hiç
ama canım sevgilim denizci mezun oldu ve eylül ekim gibi staja çıkacak ve 6 ay yok dinlenmeye gelecek 1 ay kadar sonra yine 6 ay ondan sonra işe biz evlenesiye kadar...
şimdiden düşününce içim daralıyor çok üzülüyorum ama birbirimizden asla vazgeçmeyiz bekleriz birbirimizi çok seviyorum birtanemi
onu özlemek bile çok güzel...

Fiziken hiç öyle uzun ayrı kalmadık.En fazla 4-5 gün görmedik birbirimizi.
''Ayrı kalmak''tan kasıt eğer küsüp barışmalar ile ilgili ise 3-5 saat bile duramayız :)

Ayrı kalamam ömrümden. En son ramazan ayında görüşemedik tam 40 gün :( Allah bir daha hasret bırakmasın ömrümle. Çalıştığı için zor görüşüyoruz ayda 1 veya 2 kere bazen de 1 . Her akşam kamerada görüşüyoruz yan yana görüşemesek te.

İşi yüzünden 4,5 ay ayrı kaldık. Ve bilgisayardan kameralı bile görüşemedik, internet bağlantısı çok zayıftı. zor zamanlardı, epey. 15 gün görmeyince inceden delirmeye başlayan ben için, çok uzundu.:43:

öğretmen olunca yazın ikimizde memleketimize gidiyoruz haliyle bu yüzden 2 ay ayrı kaldık ama o 2 ay nasıl geçti gelin bize sorun :((( berbat bişey allah kimseyi ayırmasın

eşimle sevgiliyken bile yazları kışları hep aynı şehirlerdeydik.en fazla 10 gün görmemişizdir birbirimizi
ama benim kocişim daha askerliğini yapmadı ve göndermeyede hiç niyetim yok ama lotodan totodan para çıkması lazım ufffff yaaa:44:
artık tecili bitene kadar birşeyler olur inşallaaahhh olmazsa bende onunla giderim askere kısa dönem yaparız birlikte:52:

Back
X