• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kadar bahtsızım ben?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
merhaba kızlar çok kötüyüm kendimi bi acayip hissediyorum 4 ay önce bırakıp giden ailesi için beni terk eden sevgilim dün gece mesajlar attı beni unutamadığını bi sürü şey ama hala ailesine rest cekemiyo napıcaağımı biliyorum

offf napiıcam ben bilmiyorum ben yapamıyorum sensiz çok kötüyüm sen benim yüreğime yazıldın affet beni gibi cümleler şimdi aradım bende dayanamadım o beni aramaya cekinio çünkü 3,5 yıl sonunda 4 ay önce ailesi sebebiyle kavga gürültü ayrıldık.ama hala tekrar başlıyalım diyemiyorum seni çok seviyorum nefes alamıyorum sensiz diyo ama aileme güvenemiyorum dedi bilmiyorum tam kendimi toparlamışken yine çıktı ortaya..

yeni bir yuva kurma asamasinda anne babadan vazgecemiyorsa ondan zaten hayir gelmez---bence vazge c ana kuzusundan....

yeni bir yuva kurma asamasinda anne babadan vazgecemiyorsa ondan zaten hayir gelmez---bence vazge c ana kuzusundan....

bende sizin gibi düşünüyorum ama gece 3 te gele 3 mesaj dayanamadım sabaha kadar ağladım....annesi en büyük sebeb ayrılığımıza beni tekrardan üzmekten korkuyorumuş yarın kontör alıp arıcam dedi dertleşiriz dedi ama o da ne yaptığını bilmiyor mesajlarda yalvarır gibi sonra yine bi kendini çekio..

bende ecrin74 le aynı fikirdeyim cnm.hiç tahammül edemem ana kuzusu erkeğe.erkek dediğin sevdiğine de sahip çıkar,gerektğinde ailesini de karşısına alır.bir şekilde ilişkiye yeniden başladığınızı ve evliliğe doğru ilerlediğinizi varsayalım.kadın veya erkek,eşi için ailesine rest çekebilmeli.hayatını seninle mi geçirecek yoksa ailesiyle mi?hem hakikaten ya,yani mi gelmişsin aklına! cık cık cık :olmaz:

actigin topiklere bi göz attimda ...ablasi sana zaten sevgilisi oldugunu söylemis..senin böyle bi kisiyle telefonda görüsmen bile hata...senin yerinde olsam agzima geleni söyler bi dahada telefonlarina cikmazdim ...

bırak gitsin güzelim
anladımki çok karışık ve kesinlikle üzülecek olan gene sensin malesef..
o yüzden bir an önce hayatında def et gitsin cnm

niye ailesiyle senin aranda bi seçim yapmasını istiyorsun ki. Aynı seçimi sana verseler sen aileni terk edip onu seçermiydin. Tam olarak ne yaşadığını bilmiyorum ama ailesine bağlı olması bence daha iyi. sonuçta hayattaki tek yakınımız onlar. Benimde yedi yıllık bi ilişkim var. Nişanlımı çok seviyorum ve kısmetse yaza düğnümüz var ve bu durumda bile ailem bi yana o bi yana annemi babamı hayatta kimse için değişmem.

offf napiıcam ben bilmiyorum ben yapamıyorum sensiz çok kötüyüm sen benim yüreğime yazıldın affet beni gibi cümleler şimdi aradım bende dayanamadım o beni aramaya cekinio çünkü 3,5 yıl sonunda 4 ay önce ailesi sebebiyle kavga gürültü ayrıldık.ama hala tekrar başlıyalım diyemiyorum seni çok seviyorum nefes alamıyorum sensiz diyo ama aileme güvenemiyorum dedi bilmiyorum tam kendimi toparlamışken yine çıktı ortaya..

yine terk edilirsin görüşmelerin sonunda senağlama

hala çözümlenememiş bi aile sorunu var. 3-5 gün konuşmaktan fazlasını bekleme bu adamdan buyrunnnnnnnnn

Back
X