Ne kadar beceriksizsin

Ben de eşimin ara ara ensesini alıyordum. Sonra geçenlerde yine saçlarımı kes dedi makine ile tamam dedim. Saçları kestim falan ama kötü oldu yani :KK45: Sinirler gerildi vs. Sonra enseye geldi enseyi sıfır almaya çalışırken baya bir fazladan gitti 2 cm kadar :KK53: Eşim de bana seni becerikli biri zannediyordum falan dedi. Sanki her gün saç kesiyorum ben :olamaz:Ya ben ama o an gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Eşim sinirleniyor ben gülüyorum. Hem tartıştık hem güldük 1 saat boyunca. Bize anı kaldı. Neyse ki uzadı ense kısmı. Yine ben keseceğim bu arada ama tecrübe sahibiyim artık:confused:

Ben de eşimin ara ara ensesini alıyordum. Sonra geçenlerde yine saçlarımı kes dedi makine ile tamam dedim. Saçları kestim falan ama kötü oldu yani :KK45: Sinirler gerildi vs. Sonra enseye geldi enseyi sıfır almaya çalışırken baya bir fazladan gitti 2 cm kadar :KK53: Eşim de bana seni becerikli biri zannediyordum falan dedi. Sanki her gün saç kesiyorum ben :olamaz:Ya ben ama o an gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Eşim sinirleniyor ben gülüyorum. Hem tartıştık hem güldük 1 saat boyunca. Bize anı kaldı. Neyse ki uzadı ense kısmı. Yine ben keseceğim bu arada ama tecrübe sahibiyim artık:confused:
Ben de o an kahkaha attım komik olmuştu çünkü :D

Ben de o an kahkaha attım komik olmuştu çünkü :KK70:
Bana eşim becerikli sanıyordum seni deyince ben de 40 yıllık berber değilim diye cevap verdim. Bi de sen de benimkini kes ödeşelim falan diyorum gülüyorum aynı zamanda. Ona da hak verdim. Berber değilim tabi de saç bir anda gidince insanın da canı sıkılıyor. Ben de üzüldüm öyle olmasına da oldu bi kere. Bıraktım hatta dokunmayım kalsın iyice saç kalmayacak dedim böyle mi bırakacaksın diyor :KK57: neyse biraz ikimizde sakinleşip saçını olduğu kadar toparlamaya çalıştım öylece geçti gitti.

Afersiniz ama eşiniz sizi sessiz sakin görüp tepenize çıkmış bence siz berber değilsiniz ya bir iki kez siz ona bağırın ortalığı yıkın bakın Nasıl geri püskürür alttan alır.

Bugun banada şakaklarındaki saclarimi kesebilirmisin dedi bilmiyorum dedim belki yanlis yaparim dedim denemedik ama yanlista kassem oyle laflar soylemez esim kesinlikle
Aynen benim ponçik tatlı eşim de asla bana öyle şeyler söylemez yazııık kadının kocası neler demiş çok şükür halimize allahım 😁

Saçı uzadığında bu defa sen teklif et ama kendine güveniyormuşsun gibi

images (1).webp
Ve böyle kes
Becerikli nasıl olurmuş görsün

Normalde iş falan yapar ama sanırım erkekler değişken varlıklar. Bazen bu tarafa doğru kayıyor sonra özür diliyor. Ben yoruldum ama ya sürekli aynı şeyleri yapıp özür dilemesi yorucu

Aynısını yaşadık eşimle güldüm okurken 😀 Bence şu günlerde fazla üzmeyin kendinizi zaten yeterince stresli zamanlardan geçiyoruz. Ben eşimin lafına güldüm geçtim. Doğrusu biraz beceriksizim kabul edyorum Makinayla nerdeyse boynunun derisini kazıyordum adamın 😁

Konuşmuyorum küsüm kendisi ile. Bir kez kardeşim de saçını kesmemi istemişti. Kesememiştim makineden dolayı. O an çok gülmüştük sonra kazıyalım demişti. Kazırken de aşırı eğlenmiştik. Ben ailemi annemi ,babamı,kardeşimi ozledim. Evlilik hic guzel değilmiş
Evlilik aslında çok güzel...
Doğru kişiyi bulduğunda 💕

Selamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışım :KK43: Bana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım :KK43:
14senedir berberle evliyim ben gram bilmiyorum kesmeyi kes dese kesmem geçen konu oldu saçıyla ilgili kel yap kendini dedim banane saçından🙄😁

Amaaan uzulme konu sahibi.Ben de kizimin sacini bir kestim,altin fiyat grafigi gibi:p
Her aksam makas tarak alip geliyor basima,en son bu gece bir el daha attim,duzeldigi kadar artik:)
Korona gecsin de kazitmaya da raziyiz,esin de saskinlikla bir anda soylemistir.Gecen gun mantikli bir konudan mantiksiz bir sekilde esimle tartisiyorduk neredeyse,sinirler gergin,oluyor oyle takilma...

Herkesin yapabileceği bi iş olsa millet berbere niye para versin .........(burayı kendin doldur)
deyip küsseydin bari. Ya kazıtacak ya da bi berberi açık alana götürsün ikisi de maskeleriyle kessinler. Gelir 50 ye falan

Ben de eşimin sacini kestim ama makinaya takilan aparatlari kaybetmişiz direk makas ve aparatsiz makinayla kestim. 🙄 Guzel olmadi bir de ustune işe gidecek. 😂
Aparatli yeni bir makina sipariş edecegiz. Keşke sipariş etmeden kesmeseydik. 😬😬😬

Ama eşim sacinin rezil olmasini goze almisti zaten cok asiri kotu olsaydi toptan hepsini keseriz diye giriştik işe baştan.
Kuafor degiliz sonuçta, kestiriyorsa göze almasi lazim bazi seyleri, cok becerikliyse kendi kessin sacini bazi erkekler kendileri kesiyor youtubeda👍👍👍👍👍

Boşuna uğraşmayın kesmeyin saçlarını kazisinlar kafayı kel yapsın kendilerini herkes bu gidişle ya asker trasli yada kel dolaşacak berbere ne iş yapiyonda bu parayı aliyon diyenler görsün günlerini 😊😆

Daha dün eşim de benim saçlarımı video izleyip kesti, bir de şekil vereyim mi dedi 😂😂

Ondan önce biz oğlumun saçlarını kestik, daha önce hiç olmadığı kadar kısa bir kesimdi.
Begenmedimmmm diye isyan modunda ağladı çocuk 🙊
Karantina zamanlarında insan saçmalıyor, geriliyor, özür dilesin siz de bosverin, bir daha da kesmeyin, kalsın öyle 😆😆

Back
X