Ne kadar beceriksizsin

Ben de eşimin sacini kestim ama makinaya takilan aparatlari kaybetmişiz direk makas ve aparatsiz makinayla kestim. 🙄 Guzel olmadi bir de ustune işe gidecek. 😂
Aparatli yeni bir makina sipariş edecegiz. Keşke sipariş etmeden kesmeseydik. 😬😬😬

Ama eşim sacinin rezil olmasini goze almisti zaten cok asiri kotu olsaydi toptan hepsini keseriz diye giriştik işe baştan.
Kuafor degiliz sonuçta, kestiriyorsa göze almasi lazim bazi seyleri, cok becerikliyse kendi kessin sacini bazi erkekler kendileri kesiyor youtubeda👍👍👍👍👍
O aparatlar hiçbir işe yaramıyor benden söylemesi.

Selamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışım :KK43: Bana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım :KK43:
anlık bi sinir ile denilmiş şeyler ya
kendini üzme boş yere
kırgınlığını da oturup onunla konuşarak belli et
ne diye odaya kapatıp kendini hapseceksin

bu konular bi tek bana mi cok kirilgan geliyor? ben de bir seyi yapamadigimda sevgilimin “off cekil ya ne beceriksizsin” dedigi olmustur. ben genelde “cok biliyosan kendin yap lan” der cekilirim. hani kendimi odaya kapatip dizi izlemek falan bilmiyorum ya hangisi dogru.

Sikmayin caninizi bende esimin saclari yanlislikla biraz fazla goturdum bir kac gun zorlandik ama alistik yeni haline. Esinizde pisman olur zaten, insan gorunusu kotu olunca biraz fazla celalleniyor :)

41C9AE6E-532A-4410-B8C5-3D627E4B0035.webp
keşke böyle yapsaydınız. En azından içiniz soğurdu:KK48:

Eşinizin isteği saçma. kuafor değilsin kı duzgun yapabilesin. olmayınca beceriksizsin demesi ayrı olay. sen de ona laf söyleseydin kendini odaya kapatma yerine.

Selamlar
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışım :KK43: Bana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım :KK43:
eşim bana da söyledi onu çok iyi tanıdığım için kızacağını biliyordum oda kaç kere sordu bak güzel keseceksen yap diye dedim ben de her defasında tıraş yapmayı bilmiyorum eğer yaptığıma kızmayacaksan yapayım dedim sonuç olarak o bana güvenmedi benim de işime geldi. :halay:çünkü yine onu tanıyorum ki güzel yapsam hep isticek bu korona bitse bile bana yaptırcak ben zarar edicem yani :KK53: siz de eşinizin saçına hassas olduğunu biliyorsanız yapmasaydınız keşke :kahve:

ılk evlılıgımde ılk esımde sacımı kesermısın dedı beceremem kı dedım yaparasın dedı sonuc olmadı 0 ra vudum :D kople keel braktım gulduk gectık okadar kotu karakterde bırıydı ama yınede oyle kotu bı soz etmedı

Ufacık bir şey zaten. Eşiniz de gergin olduğu için öyle söylemiştir. Evlere kapandık kimse iyi değil. Aile içi geçim sıkıntısı baş gösterdi. Daha dün kavga gürültü koptu alt katımda. İçinizde tuttuğunuz kin size dert olur. Müsait bir zamanda kırıldığınız durumu eşinize anlatın. O da belki anlık fevri davrandı.

bu konular bi tek bana mi cok kirilgan geliyor? ben de bir seyi yapamadigimda sevgilimin “off cekil ya ne beceriksizsin” dedigi olmustur. ben genelde “cok biliyosan kendin yap lan” der cekilirim. hani kendimi odaya kapatip dizi izlemek falan bilmiyorum ya hangisi dogru.

Ben bağırılmasından hakaret edilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Sevgililik döneminde (3 sene) ve evliliğimizin ilk zamanlarindan bu korona dönemine kadar gayet nazik bir adamdı. Aslında hala öyle bazı kavgalar hariç:) ben de tartışmaları başlatan taraf olabiliyorum herkesin arasında olabilecek cinsten. Ama işte böyle bir adamın bana tuhaf davranmasını anlamıyorum kırılıyorum

Selamlar
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışım :( Bana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım :(
😅ya kusura bakmayın bizde böyle bir mevzu yaşadık bender tras makinasinin bunlar ml olduğu için takmayı unuttum dipden sıfıra vur o ara aynaya bakamıyor tabii görünce demediğini bırakmadı şuan kafasını sıfıra vurduk kesemeyince sonuna kadar haklısın saç uzar bi yanlislik oldu diye bu kadar da yuklenilmez bizde tartistik ama ben pek surat aşıp trip atamam yapım değil hemen konusurum çok da büyütülecek bi konu değil 3 hafta sonra kendine gelir saçı dert etmeyin 😊

Bunlar daha buyumemıs erkek cocukları.ama seks falan yapabılıyorlar diye sizi yanıltmasın. Bu tiplerin istedigi bir sey olmayınca kufur hakaret ve vurma itme kakma arkalarından gelir.
Peki ne yapmak lazım? Bence terketmek lazım ama olmuyorsa bi sekilde.kulaklarınızı tıkayın.kımse size ne oldugunuzu ne olamadogınızı falan soyleyemez.biri size soylesin deyınce oyle olabılır mısınız hayır.ama yuz kere soylerse oyle olmasanız bile oyle oldugunuzu dusunmeye baslarsınız ve zamanla bır bakmıssınız oyle olmusunuz.bunun adı manipuledir.
Bu medenıyetten yoksun az gelişmiş canlı türlerine bu forsatı tanımayın.

Back
X