- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Namaz kılan koşulsuz durust kılmayan değil mi bu nasıl bir düşünce şeklidir ben anlamadımsevgilimle kavga edip ayrılmıştık başka birinden hoşlandığımı söylemiştim ona birden değişti güzel sözler söyledi beni sevdiğini sandım geri döndüm ertesi gün manyak manyak tepkiler vermye başladı yüzsüz herif anal ilişki diye tutturdu iki sene çıktım evlilik hayalleri kurdum o kadar sapık çıktı adam bundan sonra da erkeklere güvenmem namaz kılan adam bunu diyosa bi de gelmiş iki senedir bekliyorum herkes yapıyo kim senin nazını çekcek iki seneye seni dinlemez çoktan yapacaklarını yaparlardı diyo tövbe estağfurullah ya
sevgilimle kavga edip ayrılmıştık başka birinden hoşlandığımı söylemiştim ona birden değişti güzel sözler söyledi beni sevdiğini sandım geri döndüm ertesi gün manyak manyak tepkiler vermye başladı yüzsüz herif anal ilişki diye tutturdu iki sene çıktım evlilik hayalleri kurdum o kadar sapık çıktı adam bundan sonra da erkeklere güvenmem namaz kılan adam bunu diyosa bi de gelmiş iki senedir bekliyorum herkes yapıyo kim senin nazını çekcek iki seneye seni dinlemez çoktan yapacaklarını yaparlardı diyo tövbe estağfurullah ya
kurtulduğuna yat kat dua etsevgilimle kavga edip ayrılmıştık başka birinden hoşlandığımı söylemiştim ona birden değişti güzel sözler söyledi beni sevdiğini sandım geri döndüm ertesi gün manyak manyak tepkiler vermye başladı yüzsüz herif anal ilişki diye tutturdu iki sene çıktım evlilik hayalleri kurdum o kadar sapık çıktı adam bundan sonra da erkeklere güvenmem namaz kılan adam bunu diyosa bi de gelmiş iki senedir bekliyorum herkes yapıyo kim senin nazını çekcek iki seneye seni dinlemez çoktan yapacaklarını yaparlardı diyo tövbe estağfurullah ya
Ayrılmadan Öncesinde cinsel ilişkiniz var mıydı ki.hayvan herif kendisi doğuluymuş neymiş batılılar gözünün yaşına bakmaz istediğini yapar sonra da evlenmezmiş kendisi evlencekmiş benimle değerini bilcekmişim bi de duramıyorum duramıyorum diyip duruyo azgın köpek
Ay koptum gece gece allah iyiligini versin :)))Başlıkla konunun alakasını kuramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?