Ne kadar da şanssız biriyim

Yürüyen gerilim hattısınız. Sizdeki gerilimle Moskova'nın elektrik ihtiyacı karşılanır. Hâlâ gelip bize tavırlanıyorsunuz. Milletle eşinizle, kayınvalidenizle eltinizle tatlı dil, güler yüzle konuşsanız kimse size gıcık falan olmaz. Başınıza gelenlerin çoğu dilinizden geliyor. Madem bu hayattan kurtulmak için çabanız yok bari tatlı dilli olun. Üstünüze negatif enerji çekmeyin. Memnun değilseniz de ayrılın üçüncü bir seçenek yok.

Merhaba!dün şuraya bir konu açtım birileri dalga geçti birileri alay etti.onun için mi içimi şuraya döktüm?!niye bir kere de olsun empati kurmazsınız?kendinizi benim yerime koyun.seni sinirlendiren,lafla sözle,hep yanında,onun gıcık yapan hareketlerine sinirlenmek.bu çok mu komik bir şey ?!bugun yeni evinin sayfasına baktım da.ilan yazılmış güya 2023 yılının sonunda evimizi verecekler .gerçi ben şuna da inanmıyorum o zaman da artık 28 yaşıma doğru gideceğim çok büyük hayal kırıklığına uğradım.çalışmak istiyorum kv ona karışır,ay bizim erkekler kadının çalışmasına hayatta izin vermezler falan.o yüzden de evime göçmeyi bekliyorum o da gerçekleşen bir şeye benzemiyor.eğer çalışsaydım şu evdekileri de takmazdım şu cadının gıcık hareketleri de sinirime dokunmazdı.oturup hep onun gıcık yaptığı şeylere sinirlenmekle günüm bitiyor.yazık şu hayatıma...boş geçip giden ömrüme 😢😢😢

Çözümü şiddet ile halletmeye çalışan kişilerle empati kurmam

Nilu bak ne dicem. Bütün kk yı konudan engelle, yine de seni kâle alıp konuna ciddi bir şeyler yazan olmayacak. Hep aynı sonucu alacaksın. Çünkü sen busun. Ayrıca inşallah o evden ayrılırsın da insanlar bi huzur bulur. İstenmeyen sevilmeyen sensin işte, neyini anlamıyorsun. Sen hele bi git o evden, o kaynanan eltine canını verecek canını. Gelin olan sensin o evde, eltin onların canının içi.

Çevremde beni sinir edecek kimseyi bulundurmayarak. Daha doğrusu insanlara bu kadar kin ve nefret beslemeyerek. Yapılan bir yanlışlarında dahi bunun hata olabileceğini düşünerek. Benimde hatam olmuştur diyerek. Tüm suçu başkalarına atmamaya çalışıp orta yolu bularak. Daha çok şey var sayabileceğim çok şükür beni bu denli çıldırtan kimse yok çünkü benim tutum ve davranışlarım belirler karşımda ki insanı.
Ama benim yanımda sürekli hareketleri davranışları ile sinirlendiren biri var tüm derdi benim zaten,laf sokmalar ve saire.niye hep suç bende oluyorki şu kadın beni delirtmek istiyor ya vallahi ömür sinirle geçiyor Kendi kendime söylüyorum o kimki bu kadar sinirleniyorsun ama şu duygular rahat vermiyor bana

Nilu bak ne dicem. Bütün kk yı konudan engelle, yine de seni kâle alıp konuna ciddi bir şeyler yazan olmayacak. Hep aynı sonucu alacaksın. Çünkü sen busun. Ayrıca inşallah o evden ayrılırsın da insanlar bi huzur bulur. İstenmeyen sevilmeyen sensin işte, neyini anlamıyorsun. Sen hele bi git o evden, o kaynanan eltine canını verecek canını. Gelin olan sensin o evde, eltin onların canının içi.
Nerden biliyorsun ki?kv onu katiyen sevmiyor çünkü görümcesinin torunu

Yürüyen gerilim hattısınız. Sizdeki gerilimle Moskova'nın elektrik ihtiyacı karşılanır. Hâlâ gelip bize tavırlanıyorsunuz. Milletle eşinizle, kayınvalidenizle eltinizle tatlı dil, güler yüzle konuşsanız kimse size gıcık falan olmaz. Başınıza gelenlerin çoğu dilinizden geliyor. Madem bu hayattan kurtulmak için çabanız yok bari tatlı dilli olun. Üstünüze negatif enerji çekmeyin. Memnun değilseniz de ayrılın üçüncü bir seçenek yok.
Ben son kavgada bişey yapmadım.o gicik benim sinirimi bozdu”hep ben yaparım”diyerek

Ama benim yanımda sürekli hareketleri davranışları ile sinirlendiren biri var tüm derdi benim zaten,laf sokmalar ve saire.niye hep suç bende oluyorki şu kadın beni delirtmek istiyor ya vallahi ömür sinirle geçiyor Kendi kendime söylüyorum o kimki bu kadar sinirleniyorsun ama şu duygular rahat vermiyor bana
Ne demek o kim ki? O senin güzeller güzeli el üstünde tutulan, kocası ve kayınvalidesi tarafından sevilen sayılan, GENÇ çıtır eltin. Üstelik kız bir de kendisine tokat atan seni koca şiddetinden kurtaracak kadar yüce gönüllü zarif bir kız. Ben sana bir şey dediğine de inanmıyorum sen abartıyorsun ben eltiyi çok sevdim. Melek gibi maşallah

Ne demek o kim ki? O senin güzeller güzeli el üstünde tutulan, kocası ve kayınvalidesi tarafından sevilen sayılan, GENÇ çıtır eltin. Üstelik kız bir de kendisine tokat atan seni koca şiddetinden kurtaracak kadar yüce gönüllü zarif bir kız. Ben sana bir şey dediğine de inanmıyorum sen abartıyorsun ben eltiyi çok sevdim. Melek gibi maşallah
Bir kere o beni kocanın elinden kurtarmadı,ben ona seslendim çünkü evde kimse yoktu bir o vardı o yüzden ,yoksa hayatta elini bile kıpırdatmazdı benim için.genç sözünü neden büyük harflerle yazıyorsunki?hani 26 yaşa yaşlı demiyordunuz noldu?!onun nesini seviyorsun?bak söyleyeyim mi ne yapıyor?beni çıldırtmak istiyor mesele görüyor ki ben içeri geçiyorum bu çıkıyor o odadan işığı kapatır benim ora girdiğimi görerek,benim yaptığım şeylere-şu böyle olmaz diye kvya diyor sanki bu çok biliyor,gıcık gıcık hareketler yapar kapıyı çırpar ve saire

Zorunlu alan bir sen iki bir tane daha vardı. Ev tutun bir arada yaşayın sen anlat o dinlesin diğeri anlatsın sen dinle inan herkes kurtulur

Back
X