Ne kadar da şanssız biriyim

Amaaan 😛 Barışır iki güne onlar. Senin kocan yapmıyor mu sanıyorsun? Senin arkanı kim tutacak? Kendi derdine yan sen.
Sen artık çok oldun sana pek fazla sabrettim hadi yalla bıktım senden benim kocam yapıyor bırak da ben çekeyim derdını sen değil,ha birde umrumda bile değil

Çaren varken oturup dayak yemenle empati kurulmadı diye mi bu sinir?
O günden beri bana el kaldırmamış ama ona söyledim bir kere de yaparsan bir daha asla bu evde durmam bir keresinde Azerbaycan’a gidecektik gitmeme nerdeyse 10 gün kalmış bu annesinin yanında beni tv kumandasıyla dövdü nasıl yaptıysa o an aklıma duman gibi geliyor ayağım morardı gittim Azerbaycan’a kimse bir şey yapmadı ki.bir keresinde Azerbaycan’da olarak beni pantolon tokkasıyla Rusçası “ремень» dövdi yine kimse söylemedi elim ayağım morardı,sebeb onu reddettiğim için ve “bu evde gelin bir ben miyim hep benim takımlarım kullanılıyor”dediğim için

O günden beri bana el kaldırmamış ama ona söyledim bir kere de yaparsan bir daha asla bu evde durmam bir keresinde Azerbaycan’a gidecektik gitmeme nerdeyse 10 gün kalmış bu annesinin yanında beni tv kumandasıyla dövdü nasıl yaptıysa o an aklıma duman gibi geliyor ayağım morardı gittim Azerbaycan’a kimse bir şey yapmadı ki.bir keresinde Azerbaycan’da olarak beni pantolon tokkasıyla Rusçası “ремень» dövdi yine kimse söylemedi elim ayağım morardı,sebeb onu reddettiğim için ve “bu evde gelin bir ben miyim hep benim takımlarım kullanılıyor”dediğim için
Bunları niye anlatıyorsun? Sizin oralardan yüzbinlerce kadın gelip yatılı yardımcı/bakıcı oluyor Türkiye'de. Oturup çekeceğine kaç kurtar kendini.

Sen varsın arkanda. Kendi kendine yetebilirsin. Kimseye ihtiyacin yok. Herkesin arkasında biri var mi saniyorsun?
Ben boşanırsam bana “neden boşandın sebep neydi?”diye sorular sorarlar,hem ondan sonrası nolacak 2 çocuğum var benim .abim bir keresinde “boşanmalara kötü bakıyorlar “ diye söyledi bana.bu günlerde kvyla kavgam oldu annemi aradım annem bana sitem etti”büyüktür yola ver”falan defi

Ben boşanırsam bana “neden boşandın sebep neydi?”diye sorular sorarlar,hem ondan sonrası nolacak 2 çocuğum var benim .abim bir keresinde “boşanmalara kötü bakıyorlar “ diye söyledi bana.bu günlerde kvyla kavgam oldu annemi aradım annem bana sitem etti”büyüktür yola ver”falan defi
E otur dayak ye o zaman. Komün halinde yaşamaya devam et. Doğurmaya da devam et. Kızın varsa seni örnek alsın. Bu ziyanlık hiç bitmesin, nesiller boyu sürsün.

Sana senden baska kimse yardim edemez. Bir sekilde duzelt memnun olmadigin seyleri

Sana senden baska kimse yardim edemez. Bir sekilde duzelt memnun olmadigin seyleri
Memnun olmadığım şey sevmediklerim etrafımda,beni gıcık eden biri hep başucumda sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyor bunı nasıl düzelteyim?

Yahu yürü git.
Her konunda kendini mağdur göstermeyi bırak artık.
Her konuda en mağdur en şanssız sensin ama ne hikmetse kurtulmak için kılını kıpırdatmayan da sensin.
Eltin konusunda da haksızsın. Kimseye öyle kafana göre vuramazsın.
Aa ne vurması daha neler eltiye bide pess

Yine nilu yine eltisi eşittir kaynana and Turkish drama 🥴

Merhaba!dün şuraya bir konu açtım birileri dalga geçti birileri alay etti.onun için mi içimi şuraya döktüm?!niye bir kere de olsun empati kurmazsınız?kendinizi benim yerime koyun.seni sinirlendiren,lafla sözle,hep yanında,onun gıcık yapan hareketlerine sinirlenmek.bu çok mu komik bir şey ?!bugun yeni evinin sayfasına baktım da.ilan yazılmış güya 2023 yılının sonunda evimizi verecekler .gerçi ben şuna da inanmıyorum o zaman da artık 28 yaşıma doğru gideceğim çok büyük hayal kırıklığına uğradım.çalışmak istiyorum kv ona karışır,ay bizim erkekler kadının çalışmasına hayatta izin vermezler falan.o yüzden de evime göçmeyi bekliyorum o da gerçekleşen bir şeye benzemiyor.eğer çalışsaydım şu evdekileri de takmazdım şu cadının gıcık hareketleri de sinirime dokunmazdı.oturup hep onun gıcık yaptığı şeylere sinirlenmekle günüm bitiyor.yazık şu hayatıma...boş geçip giden ömrüme 😢😢😢
Evlilikten sonra herkes bir mücadelenin içine giriyor hayat öngörülerek yaşanmıyor, herkes sınanıyor mücadele eden ,fes etmeyen ve yolun sonunda aydınlığa kavuşmuş oluyor

Evlilikten sonra herkes bir mücadelenin içine giriyor hayat öngörülerek yaşanmıyor, herkes sınanıyor mücadele eden ,fes etmeyen ve yolun sonunda aydınlığa kavuşmuş oluyor
6 yildir bu yol bitmez

Nasıl değiştireyim ?
Ayyy insanlar yazıyor yazıyor hala nasıl değiştireyim diyorsun. Ya kendinin arkasında dur kimseyi dinleme çocuklarınla kendine bir hayat kur işe gir. Çek kurtar kendini ama buna da yazacaksın ki olmaz çocuklarım var. O yüzden devam et bu hayatına zaten değişmez

Boşanırsam her kes der çocukların için sabretseydin ,çocuklar büyüyünce babasızlıkları için beni suçlarlar ama ,hem anne babam asla izin vermez asla,biz sizler gibi özgür değiliz
Benim özgürlüğüm hakkında en ufak bi bilginiz bile yokken sacmalamissiniz. Ben sizin gibi kolayı seçen biri olmadigin için ailemle aramı bozma uğruna paramı kazandığım an kendi evimi kurdum. Annemle babam ben çocukken bosanmadigi için aileme hep kızgın büyüdüm. Açık açık diyemiyosunuz tembelim çalışmam ya da kocasız yapamam diye milleti kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bu arada evliyim. Çocuğum henüz yok ama çocuğum olsa da olmasa da boktan bı evliligin içinde çocuğumun psikolojisinin içine etmektense gururlu bı kadın olarak boşanmak icin herşeyi yapardim

Back
X