Arkadaşlar ben ve eşim eskişehirde yaşıyoruz kamuda kadrolu olarak çalışıyoruz ikimizde fakat Kayseri'de yaşamak istiyoruz benim tayin hakkım olmadığı içinde gidemiyoruz
Kayseri'yi ailelerimizin tam orta noktası olduğu için istiyoruz benim aileme 1,5 saat eşimin ailesine 2 saat uzaklıkta.eskişehirde kimsemiz yok.
Bizim Kayseri'ye gitmemiz için benim kadromdan vazgeçip Kayseri'ye 4b li atanmam lazım ve bu konuda tereddütlüyüm gerçi maaş ta pek farkı yok ama
yani demem o ki kadro mu yoksa istediğim şehir mi
eskişehir mi Kayseri mi
Değişik bakış açılarına ihtiyacım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabi ki kadro derim ben. hem eskişehir ile kayseri arasınca yaşam standartı olarak ciddi fark var bence. sonuçta herkes ailesine yakın olmak ister ama sizin durumunuzda değme bence. şu an ailelerinize ne kadar uzaklıktasınız?
eskişehir bırakılıp da kayseriye gidilmez ya
Ben olsam kadrolu olarak Eskişehir'de yaşardım. :)
Kadrolu olmaktan ve Eskişehir gibi bir şehirden, sırf ailelerle haftada bir görüşmek için vazgeçilmez.
Çok uç şehirler değil ki 1 2 ayda bir gidersiniz.
Arkadaşlar ben ve eşim eskişehirde yaşıyoruz kamuda kadrolu olarak çalışıyoruz ikimizde fakat Kayseri'de yaşamak istiyoruz benim tayin hakkım olmadığı içinde gidemiyoruz
Kayseri'yi ailelerimizin tam orta noktası olduğu için istiyoruz benim aileme 1,5 saat eşimin ailesine 2 saat uzaklıkta.eskişehirde kimsemiz yok.
Bizim Kayseri'ye gitmemiz için benim kadromdan vazgeçip Kayseri'ye 4b li atanmam lazım ve bu konuda tereddütlüyüm gerçi maaş ta pek farkı yok ama
yani demem o ki kadro mu yoksa istediğim şehir mi
eskişehir mi Kayseri mi
Değişik bakış açılarına ihtiyacım var
Becayiş bulsam hiç düşünmeyeceğiz gideceğiz. Kadroyu bırakıp daha kötü biyere geçmiyorum maaş aynı olacak garantisi de var 4b ye gideceğim yani hem istifa sonrası geri dönüş kuraları var ona katılırım baktım hiç bi şekilde olmuyo istifa ettiğim yere geri dönerim çok mu kolay geliyo bana yoksa yalnızlıktan mı bunaldım bilmiyorumBecayiş diye bir şey vardı onu yapabiliyorsanız o şekilde geçin yoksa kadroluyu bırakmayın bence.
Becayiş bulsam hiç düşünmeyeceğiz gideceğiz. Kadroyu bırakıp daha kötü biyere geçmiyorum maaş aynı olacak garantisi de var 4b ye gideceğim yani hem istifa sonrası geri dönüş kuraları var ona katılırım baktım hiç bi şekilde olmuyo istifa ettiğim yere geri dönerim çok mu kolay geliyo bana yoksa yalnızlıktan mı bunaldım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?