ne kadar görmeye hakklari var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kuzenimin cocuklarina sevmekten ote bir duygu hissediyorum yegenim olsa cildirirdim. Ama diyorsaniz bosanma surecinde boyle ilgilenmeye basladi ya kendilerini unutturmak istemiyorlardir ya da bosanma durumu onlari da uzdugunden hassasiyet gostermeye calisiyorlardir. Bilemedim.. Ne sebeple ayrildiginizi bilmiyorum ama gorusmek zorunda degilsiniz, ama mahkemenin izin verdigi zamanlarda asagiya siz degil baskasi indirmeli diyen bazi yorumlari cok garip karsiladim. Esler ayrilir ancak anne babaliktan ayrilmak gibi bir durum soz konusu olmamali. Cocuklar anne-baba kavramini ayri gayri degil zaman zaman butun olarak da gormeliler.

Bu iş nasıl başlarsa öyle gider genellikle. Sizdeki soğukluk karşılıklı anlaşılan

Bence bu soğukluk değil ki herkesin bağımsız hayatı olmalı

Zaten akşam ailecek 3-4 saat görüşülen günümüz şartlarında hergün birisi Bebek görmeye ya da sevmeye gelirse nasıl çekirdek aile ile vakit geçireceğiz ki

evdeyken aramıyorlardı diyorsunuz..

şimdi ayrılınca mı kıymete bindi?

ben çok iyi niyetli görmedim açıkçası...

Hiç aramamalarından daha iyidir görüştürün bence aile sevgisinden mahrum kalmasın bebeginiz..

Bence bu soğukluk değil ki herkesin bağımsız hayatı olmalı

Zaten akşam ailecek 3-4 saat görüşülen günümüz şartlarında hergün birisi Bebek görmeye ya da sevmeye gelirse nasıl çekirdek aile ile vakit geçireceğiz ki
Hergün gelinmiyor zaten, mesafeler uzak, telefon ediliyor veya whatsuptan resim paylaşılıyor yani ara ara değil sürekli bir iletişim hali var. Ama siz hergün arasalar asla telefona cevap vermem diyorsunuz sizdeki olay ev ziyareti falan değil yani.

Hergün gelinmiyor zaten, mesafeler uzak, telefon ediliyor veya whatsuptan resim paylaşılıyor yani ara ara değil sürekli bir iletişim hali var. Ama siz hergün arasalar asla telefona cevap vermem diyorsunuz sizdeki olay ev ziyareti falan değil yani.

Evet çünkü bizimkiler yakın aramayıp gelirler

Ama her gün arasalar cevap vermem

Bana yapmacık gelir zira başkasının çocuğunu her gün görmek istemek

Ben normalim demiyorum ama her gün aramak foto istemek de normal değil

Yılda bir kere görüşenler hasretinden ölmediğine göre daha son 5 yıllık geçmişi olan akıllı telefonların sosyal medya hesaplarının hayatımıza girmesinin dezavantajı bunlar

Ezbere hayat haline geliyor foto paylaştı beğenelim beğeniliyor foto paylaşalım vs vs

Merhaba

Baba evine geri döndüm bes aylik kizim var. Halasi amcasi her iki günde görüntülü arar evimdeyken aramazdi halasi sık sık. Simdi ne olduysa göreceği tutmus. Acmadim simdi acmak zorundamiyim?
Benim de yeğenim var gerçekten çok seviyorum, özlüyorum da ama böyle sık sık aramam. Bir de önceden aramiyorlarmis, şimdi arıyorlar saçma geldi bana.

Ben de teyzeyim, 8 aylık yeğenim. Her gün görüntülü aramaya çalışıyorum ya da fotoğraf göndersin istiyorum ablam. Normal geldi bana

Ben tek ve öz bir tanecik yeğenimi görmeye iki haftada bir gidiyorum ki aynı şehirdeyiz ve ablamla aram çok iyi.
O ne öyle ya? Hem de ayrıldığıniz halde
Bence açma kamerayı. Bebeğe çok meraklılarsa elbet babada da durduğu zamanlar olacak,o zaman gitsin görsünler.

Yılda bir kere görüşenler hasretinden ölmediğine göre daha son 5 yıllık geçmişi olan akıllı telefonların sosyal medya hesaplarının hayatımıza girmesinin dezavantajı bunlar

Ezbere hayat haline geliyor foto paylaştı beğenelim beğeniliyor foto paylaşalım vs vs
Damdan senin mesajlarını okuyunca aklıma kardeşim geldi.

Oğlum yeni doğduğunda kardeşim radyoaktif iyot tedavisi görmüştü. Hamilelere ve bebeklere yaklaşması yasaktı. Hergün evimin balkonunun altına gelirdi ben de oğlumu çıkarırdım oradan görürdü :)

Benim de henüz yeğenim yok ama sevgisinin çok başka olduğunu söylüyorlar.

Boşanma davası açarsınız. Mahkeme velayeti size verir, babasına da haftada bir gün veya iki haftada bir gün diye görüşme sıklığı belirler. Babası o sürede ister amcasina ister halasina götürür. Mahkemenin izin verdiği zamanlar haricinde gorusturme zorunlulugunuz yok hukuken

Sosyal medyaya konulan fotolardan bahsetmiyoruz beğenilir beğenilmez beni ilgilendirmez. yeğenlerimin büyümesi, kilo alıp boylarının uzadığını görmek, hediye olarak gönderdiğim kıyafetleri çok sevip giydiklerni görmek, hatta özellikle kreştekilere teyzem aldı halam aldı diye hava atmalarının haberlerini almaya bayılıyorum. Beni teyzemm halacımmm diye sevmeleri çok mutlu ediyor. Çünkü biliyorum ki gerçekten ve yürekten seviyorlar öyle yetişkinlerin yaptığı gibi yapmacık ve yalancıktan değil. Ayrıca kendi evladımı elalemin evladı olarak görmeyip bu kadar içten seven teyzesi ve halası olduğu için de çok mutluyum. Olay hasretten ölmek değil kalpten sevmek:super:

Sosyal medyaya konulan fotolardan bahsetmiyoruz beğenilir beğenilmez beni ilgilendirmez. yeğenlerimin büyümesi, kilo alıp boylarının uzadığını görmek, hediye olarak gönderdiğim kıyafetleri çok sevip giydiklerni görmek, hatta özellikle kreştekilere teyzem aldı halam aldı diye hava atmalarının haberlerini almaya bayılıyorum. Beni teyzemm halacımmm diye sevmeleri çok mutlu ediyor. Çünkü biliyorum ki gerçekten ve yürekten seviyorlar öyle yetişkinlerin yaptığı gibi yapmacık ve yalancıktan değil. Ayrıca kendi evladımı elalemin evladı olarak görmeyip bu kadar içten seven teyzesi ve halası olduğu için de çok mutluyum. Olay hasretten ölmek değil kalpten sevmek:super:

Haklısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X