Ne kadar kıskanç)

fenci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
98
0
86
İstanbul
Sevgiliniz ya da eşiniz ne kadar kıskanç?Neler yapıyor ,nelerinizi kısıtlıyor mesela?Ben çok bunalıyorum bu kıskançlıklardan ama acaba bu her erkeğin normal davranışlarımı acaba merak ediyorum doğrusu...

Ya çalışıyorum ben ama kendi üstümle bile herhangi bir konuda konuşmamı bile kaldıramıyor.Biçok şey ona ters.Çalışmam,gezmem,dolaşmam vs vs o kadar çok kiii

Bence her erkekte olması gereken bir davranış,tabi dozunu ayarlaması şartıyla...
Zaten kıskanmassa onda vardır bir sorun... Seven kıskanır....Sakınır herşeyden,
sağ gözünden bile sakınır yeri gelir...Aşkın-sevginin getirisidir...
Ama dediğim gibi sınır iyi ayarlanmalı,bunaltmadan olmalı herşey...yerimseniben...
Benim eşimde beni çookk kıskanır,ama bu beni çook mutlu ediyor :asigim:

niye,neyi kıskanır bu erkekler bukadar güvensizlermi yahuu.
allahıma şükür kocamın öyle aptal saptal huyları yok.

kıskanclık ınsanın dogasında var tek erkekler degılkı bızde kıskancız ama erkeklerınkınde bıde ataerkıl durumundan kaynaklanan korumacılık gudusu var ıkısı bırlestımı vay halımıze bızım. benımde esım cok kıskanc evlılıkte ıkıye katlanıyo kıskanclık.cok kıskanclık ıyı degıl ılıskıyı zedelıyo sana guvenmesını saglıyacaksın ben oyle yaptım sabrla bekledım sımdı daha rahatım optum

Ya eşini sevgilisini elbette kıskanmayan yoktur bunu biliyorum da bazıları diyor ki evlendikten sonra biraz hafifler bu kıskançlıklar...Ben daha da artmasından korkuyorum da...

canım herhalde beni öldürecek kadar kıskançç sadece bunu diyorum anla artık ama bi yandan güzelde bi yandan sürekli huzursuz oluyorum :1shok:

hatta daha bugün seni kendimden de kıskanıyorum bunu farkettim dedi seni kristallerle kaplı bi camda mı yaşatsam dedi ben hönk artık tahmin edin suratımın halini ve bunu derken her zaman ki gibi ciddydi :1shok:

Hadi ya seninki de aşmış artık kendini...:1shok:

aştı ki ne aştıı 3 yaşında ki erkek çocuğunu sevsem içine otutur yok cnm o kadarda değildir :roflol: şaka maka çok kıskanıyo küçük bi çocuk için ne kadar tatlı demiştim kavga kıyamettt bir gün korkuyorum aşırı sevgiden ve onun gereği olan kıskançlıktn Allah korusun ölcekk diye :roflol:

kıskanır ama kıskandığını hiç belli etmez.
buda beni üzüyor.
kimi zaman ben hissederim kıskandığını

hatta daha bugün seni kendimden de kıskanıyorum bunu farkettim dedi seni kristallerle kaplı bi camda mı yaşatsam dedi ben hönk artık tahmin edin suratımın halini ve bunu derken her zaman ki gibi ciddydi :1shok:

senınkde fazlaymıs ama cok kıskanc erkekten kork ne yapacakları bellı olmaz takıntılı olma durumları olur

iş yerinde etek giydirmez makyaj yapmamı istemez şimdi askerde telefonda ojelerimle ilgili bişe sölüodum oje sürme dedi 8 yaşında kuzenim var öptürtmez daha neler neler bunlar kadrolu kıskançlıkları

senınkde fazlaymıs ama cok kıskanc erkekten kork ne yapacakları bellı olmaz takıntılı olma durumları olur

zar zor ikna ettim terapiste gitmek için haftaya pazartesi için randevu aldık bakalım kendine korkuyo öle sinirleniyo kıskanınca bişi yapmaz yaa kötü düşünmeyelim kıyamaz bana bilmiyorumkismile :1shok:

Benimkinin kıskanma huyları tersine dönmüş durumda...
Arkadaşlarla bara giderim kıskanmaz..
Ama restoranta giderim kıskanır kıyamet koparır...

hosteslik yapmama kızar
ama otelde iş için 4 gün kesintisiz kalmama kızmaz

arabada sabaha kadar gezmeme kızmaz
ama arabadan aşşağa inersem kızar

vs... vs....

Ya çalışıyorum ben ama kendi üstümle bile herhangi bir konuda konuşmamı bile kaldıramıyor.Biçok şey ona ters.Çalışmam,gezmem,dolaşmam vs vs o kadar çok kiii

üstümle astımla yanımla sağımla solumla kiminle konuşsam kıskanıyor. kendi içinde çok kızıyor. ( ben de ilerde beni iyice kısıtlarsa diye korkuyorum. normal değil bence bu. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…