Hiç kiskanmam. Hatta evini gönüllü olarak turistlere açtığı bir site var (ben de kullanırım sık sık) orada kimse onda kalmak için davet gondermiyordu, ben de fake referAns yazmiştim bir kadın olarak evinde çok rahat ettiğim ve ne kadar güvenilir,eğlenceli biri olduğuna dair:)
Benim de yakın erkek arkadaslArim var birkaç tane, evlerine gidip kahvalti vs hazırlarım. Sevgilim de bunlara takılmaz.
İstediğiyle de gülsün,arkadaş olsun. Hiç rahatsız olmam,mutlu olurum.
Hatta KK'dan bir kızla tiyatroya gidecektim,biletler bendeydi. Son saat bir akrabam vefat etmiş,gidemedim. Hemen biletleri (o zamanki) sevgilime verdim gitsin kıza biletini versin,o da izlesin. Kiza ayıp olmasin diye. "İstemem ya,ne işim var elin kızıyla. Annemin anahtarı yok derim eve giderim" dedi. Kıza da soyledim, "yanmasın bilet,yalnız kalma. beraber izleyin. Annemin anahtarı falan derse yalan olduğunu bildigini söylersin. Hem oyun geç saatte bitecek metroya bırakır seni,o da metroya biniyor" falan dedim.
Birlikte izleyip ben mutlu olayım diye kafa kafaya resim gönderdiler bana
Ben de görünce mutlu oldum.
O yüzden kıskançlık bana çok ilginç geliyor.
Bu arada bu bahsi geçen kiz ben çocuktan ayrıldıktan sonra arada çocuğu yokladi, en son da yeni flortumle ilgili bilgileri verip çocuğu kışkırtmak için evine falan gitmiş. Sayesinde epey karnım ağrıdı. Ama yine olsa yine tanistiririm. Hatta referans yazdigim çocuk evine gelen bir kıza aşık olsa da, yeniden böyle olmaya devam ederim.
Çünkü bir fırsatı bulduğu anda gözü sağa sola kayacak insani engellemenin yolu kaşini gozunu kapatmak değildir.
Bugün benden başka kadın tanımasa on sene sonra elbet tanıyacak. Önemli olan içinde böyle şeyler olmaması, kendine hakim olmayı bilmesi. Eğer öyle biri değilse yol yakınken görüp totosuna tekmeyi basmak cooook daha iyidir