Ne kadar kıskançsınız?

berraa94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
11
4
1
31
Tekrar konu açmak istedim, böyle sorunca daha çok görüş gelir ve kendime pay çıkarabilirim diye.

Acaba siz eşinizi/nişanlınızı/sevgilinizi kadın iş arkadaşlarından kıskanıyor musunuz? Konuşmasını, gülmesini, samimi olmasını vs.. (Bir de epey güzel kadınlar olduğunu hesaba katarsak)

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Kıskanıyorsanız neden? Kıskanmıyorsanız neden? :)

Kıskanmıyorum neden kıskanayım oda bir birey bende bir bireyim işimmi yok :) kendi hayat görüşüme ters bir durum :)

Bende kıskançlık sıfırın altında. Çünkü niye kıskanayım? Birbirimizi sevmiş, evlenmişiz. Sevmesek ya da aklımız başkalarında kalacak olsa evlenmezdik. Hayatımı da aldatılma ihtimaline göre yaşamak çoksaçma geliyor bana. Aldatılırsam zaten karşıma bir şekilde çıkar ve gereğini yaparım.
İş arkadaşlarından kıskanmak çok komik geliyor bana. Adı üstünde iş arkadaşı. Birlikte 9-10 saat zaman geçiriliyor. Robot değiliz ya, tabi ki sosyalleşeceğiz.

Tekrar konu açmak istedim, böyle sorunca daha çok görüş gelir ve kendime pay çıkarabilirim diye.

Acaba siz eşinizi/nişanlınızı/sevgilinizi kadın iş arkadaşlarından kıskanıyor musunuz? Konuşmasını, gülmesini, samimi olmasını vs.. (Bir de epey güzel kadınlar olduğunu hesaba katarsak)

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Kıskanıyorsanız neden? Kıskanmıyorsanız neden? :)
Neden kıskanayım. Kimse benim kocamın peşinde koşmuyor. Sırf güzel diye hiçbir kadın potansiyel avcıda olmuyor. Herkesi tehlike olarak görenlerin sümüklü kocasına kalmadı kimse. Çalışan kadınların hayatı zaten zor birde milletin kıytırık kocası için tehlike saçıyorlarmış gibi modlara girmeyin Allah aşkına

nişanlım ekim gibi yeni işe geçti. bir odada 3 kadın ve tek erkek. kadınlardan biri yeni evlendi gerçi ama. kıskanmadım hiç. niye kıskanayım. ne olacak ki aynı odada olunca boş bulunup birbirlerine mi kerkinecekler?

Kıskanmıyorum ..

Eşimin ağzı çok iyi laf yapar . Kendının mesleğide satışçı ohoo günde kaç kadınla muhabbet ediyor .
Bende işim gereği erkeklerle içli dışlıyım ..

İkimizde birbirimize güvendiğimiz için problem etmiyoruz..

Bende kıskançlık duygusu var. Ancak eski esimi hic kıskanmazdım ki çok hoş bayanlarla birarada çalışıyordu. Belki aşık olmadiğim için diycem ama sonucta kocamdı ama ona cok guvenirdim. O da bana kendimi güzel hissettirdiği ve ilgili oldugu icin ben de kendime güvenirdim.

Ha ama boyle olmasaydı yani acaba beni aldatır mı diye süphelenseydim hem kıskanıp hem iliskide kalamazdım diye düsünuyorum. Güven olmadan sanirım çok yıpratıcı olur. Ama işin başı kendine güvenmek bence bi de kıskanmak olmasindan korktugunuz seyleri engellemez ki hatta insanin korktugu basina gelir. Allah korusun.

Kıskanmam da eşimi de, kadınları da garip tavırları var mı diye incelerim. Eğer yoksa, sıkıntında yok.
Ama bir kere tanımadığım bir arkadaşının bizimkine aleni asıldığı, ama bizim salağın anlamadığı mesajları gördüm. O zaman delirmiştim. Kadın latin amerikalı, bizimkine sorsan latin sıcaklığı bu, ama bana sorarsan kaşınıyordu. Kadının telefonunu alıp kaşıdım ben de :) aynı şehirdeyiz, ben yokken 3 kere karşılaşmışlar, ben geldim daha 1 yılda 1 kere karşılaşamadık nedense... :)

kıskanmam ondan gördüğüm herseyı kendımede yapabilir,başarabilirim,örnek alabilirim. Hatta bazı konularda biraz fazla diretsem üstün bile gelebilirim. Savaşa girecek bişey yok benım açımdan.Demek istediğim başkasını agzı açık izlerken zman geçiyor kendine bi el atman. sevgiler

Zeki Muren'in de dediği gibi hayatta kıskanacak kimseyi bulamadım sonra da boynuzladım iste:deli:

Siz kıskandığınızda neler hissediyorsunuz? Sizi kıskanmaya iten nedir? Kıskanmak eşi, sevgiliyi, nişanlıyı değil de özenmek anlamında bir mesleği, kariyeri kıskanmak tabii bu duygularla karşındakine zarar vermeden özenmek insanı meslek, kariyer babında başarıya götürebilir ama karşı cinsi kıskanmak insanı yer bitirir, sizden başkasına zararı olmaz, dışa vurulacak kadar yoğun hissedilirse de ilişkiye zarar verir bence.

Hiç kıskanmam.
Güzel kadınlar sonradan türemiyor.
Her dönemde bir yerde hep varlar.
Oysaki ben seçilmişim.
Neden diğerlerini kıskanayım?
Çok mantıksız bence..

Konuya şöyle yaklaşayım. Bence bu karşınızdaki insana bağlı bi şey. Adam seni sevdiğini hissettirir, sıcaktır samimidir. Herhangi bir falsosu yoktur. Yalanlarını yakalamazsın veya kadınlara bakışlarını o zaman ona güvenirsin. Adam adam değilse zaten iş arkadaşı olmasına gerek yok seni aldatması için.

Şimdi bir de şu kısım var bir araştırmaya göre erkeklerin yüzde 40ı eşini işyerinde tanıştığı yeni bir kadınla aldatıyormuş. Baktığın zaman adam işyerinde o kdınlarla 8-9 saat geçiriyor. Bu hafife alınmayacak bir süre. İşte geçirilen süre bizler için resmen yaşamın kendisi. Ve bu adam onlarla dertleşiyor sorunlarını paylaşıyor. İşle ilgili şeyler paylaşıyor ister istemez.

Bunun sonucunda evet gidip onlarla sizi aldatabilir veya aldatmaz. Bu da ilk paragrafta yazdığım kısma bağlı. Sevgiliniz güven veren biriyse yalancı değilse sizi sevdiğini hissettiriyorsa ( ki her zaman diyorumki biz kadınlar erkeklerdeki en ufak bir detayı bile hemencik anlayıveririz) o zaman ona güvenin.

Şunu da söylemek isterim sizin huzursuzluğunuz emin olun ona da geçecek o da hissedecek. İster istemez ilişkinizde sorunlar çıkaracaksınız bu konu yüzünden. Yani hiiiiç yoktan. Bence buna gerek yok.

Siz işvenize cilvenize devam edin kendinize güvenin, bu arada aldatmayı güzellikle de bağdaştırmayın aldatanların çoğunun karısı diğer kadına göre daha güzel oluyor, yavaş yavaş da bu kıskançlığı aşarsınız.

Hiç kiskanmam. Hatta evini gönüllü olarak turistlere açtığı bir site var (ben de kullanırım sık sık) orada kimse onda kalmak için davet gondermiyordu, ben de fake referAns yazmiştim bir kadın olarak evinde çok rahat ettiğim ve ne kadar güvenilir,eğlenceli biri olduğuna dair:)
Benim de yakın erkek arkadaslArim var birkaç tane, evlerine gidip kahvalti vs hazırlarım. Sevgilim de bunlara takılmaz.
İstediğiyle de gülsün,arkadaş olsun. Hiç rahatsız olmam,mutlu olurum.
Hatta KK'dan bir kızla tiyatroya gidecektim,biletler bendeydi. Son saat bir akrabam vefat etmiş,gidemedim. Hemen biletleri (o zamanki) sevgilime verdim gitsin kıza biletini versin,o da izlesin. Kiza ayıp olmasin diye. "İstemem ya,ne işim var elin kızıyla. Annemin anahtarı yok derim eve giderim" dedi. Kıza da soyledim, "yanmasın bilet,yalnız kalma. beraber izleyin. Annemin anahtarı falan derse yalan olduğunu bildigini söylersin. Hem oyun geç saatte bitecek metroya bırakır seni,o da metroya biniyor" falan dedim.
Birlikte izleyip ben mutlu olayım diye kafa kafaya resim gönderdiler bana
Ben de görünce mutlu oldum.
O yüzden kıskançlık bana çok ilginç geliyor.
Bu arada bu bahsi geçen kiz ben çocuktan ayrıldıktan sonra arada çocuğu yokladi, en son da yeni flortumle ilgili bilgileri verip çocuğu kışkırtmak için evine falan gitmiş. Sayesinde epey karnım ağrıdı. Ama yine olsa yine tanistiririm. Hatta referans yazdigim çocuk evine gelen bir kıza aşık olsa da, yeniden böyle olmaya devam ederim.
Çünkü bir fırsatı bulduğu anda gözü sağa sola kayacak insani engellemenin yolu kaşini gozunu kapatmak değildir.
Bugün benden başka kadın tanımasa on sene sonra elbet tanıyacak. Önemli olan içinde böyle şeyler olmaması, kendine hakim olmayı bilmesi. Eğer öyle biri değilse yol yakınken görüp totosuna tekmeyi basmak cooook daha iyidir

Kimse kıskanıyorum dememiş .Bdv de kıskançlık temalı konuları kim aciyorsa çıksın ortaya :) :)

Bana gelince minimal düzeyde kiskandigim doğrudur ama ne kendime ne ona zarar verici boyutta olmadı hiç bir zaman hatta çoğu zaman belli etmem ama kıskanırım :)

Eşimin is ortamında kadın olmadığı için hic düşünmedim açıkçası. :deli:
Ama ben kendime güveniyorum ya neyime guveniyorsam:KK53:

Kimsede kıskanmıyor mübarek! yersen tabi :/
Ben kıskanırım arkadaş. Kıskanmak sevginin aşkın doğal sonucudur. Asıl kıskanmıyorsanız bir sor var demektir.
Birde herkesin dilinde bir kendime güveniyorum lafı var, sanki kıskananlar güvensiz ezik oluyor... Kendine güvensen ne olur birlikte olduğun kişi aldatacak tiynette bir karaktersiz ise.. Sen kendine istediğin kadar güven, aldatacak kişi zaten etrafında güzel kız/erkek olmasada gider evdeki dolabın kapağının kolu ile dahi aldatır.

Back
X