Ne kadar kıskançsınız?

Bu söylediklerine sen inanıyor musun canım gercekten bizim kadınlarımız koyuyor mu kocalarını kapının önüne aldatılınca. Ben koyarım donuna kadar da alırım orası ayrı. Ama bunu her kadın yapar mı yapamaz çünkü maddi manevi yalnız yaaşayamıyorlar. Gercekçi olmak lazım şartlar böyle şu anda. Bu benım fıkrım katılmayabılırsın.

İyi de kıskanıp takip edince aldatmıyor mu o koca müsveddesi? Yine aldatıyor, yakalıyorlar, kavga gürültü, arada saygı sevgi kalmıyor ama evlilik devam ediyor. Kıskanmaya ve aldatılmaya devam. Ne anladım ben bu işten? Kıskanmak önleyici bir yöntem olsa tamam, hepimiz kıskanalım. Ama değil.

İyi ki açmışım konuyu. Bir nebze rahatladım sayenizde, teşekkür ederim.

Benim problemim de şuydu. İş yerinde 10-12 kadın var. Ve 2-3 tanesi epey güzel kızlar. Sarışın renkli gözlü maşallah dediğimiz tiplerden:)) Nişanlımda hep onlarla iç içe.. kız güzel olmasa belki takmayacağım ama dert edindim kendime saçma saçma.

İyi de kıskanıp takip edince aldatmıyor mu o koca müsveddesi? Yine aldatıyor, yakalıyorlar, kavga gürültü, arada saygı sevgi kalmıyor ama evlilik devam ediyor. Kıskanmaya ve aldatılmaya devam. Ne anladım ben bu işten? Kıskanmak önleyici bir yöntem olsa tamam, hepimiz kıskanalım. Ama değil.
Canım şüphelenirsin takip edersin yakalarsın elinde delilin olur mahkemeye verir donuna kadar alırsın, bir de kocana sonsuz guvenırsın aklından hiç geçirmediğin anda hooop çıkar ortaya ama elinde delil yok. Mahkemelerde uğraş dur adam beni aldattı nasıl ispat ederim diye. Biz kadınlar uyanık olmalıyız her daim tetikte olmalıyız, het zaman herseye maddi manevi hazırlıklı olmalıyız bunları anlatmaya çalısıyorum.

Neden kıskanmıyorum diyen kadınlara laf atma gereği duyuyorsunuz kıskanıyorum diyenler? Çok merak ettim.
Size laf atılıyor mu? Herkes kendi gerekçesini açıklıyor, kıskanmıyorum filan diyor. Siz neden "Kocalarınız kesin çikindir, kıskanmıyorum diyen yalan söyler, o zaman forumdaki telefon karıştıran kadınlar kimler" filan şeklinde saldırgan yazma ihtiyacı hissediyorsunuz? Sonra diğer taraf da başlıyor laf atmaya tabi, buyur meydan muharebesine.

Çok ilginç ya. Eleştiri kültürü yok bizde yeminle. Herkes önüne gelene saldırsın anca.
Gerçekten kıskanmayanlar Zaten rahat olabilir. Herkes istediğini söyleyebilir bu forumda. Herhangi bir şeyi üzerinize alınmanıza gerek yok. Ama yorumları okurken bir kez daha hatırladım ki insan kendine bile dürüst olamıyor bazen. Sizi ya da belli bir üyeyi hedef alarak yazmıyorum düşüncelerimi. Kıskanmayanları kıskanıyormuşum, buna da çok güldüm ayrıca. İlk yorumumda da yazdım, çook eskiden kıskançlığı aklına bile getirmeyen fakat sonradan yaşadıklarım yüzünden çok kötü duygulara kapılmış ve haklı çıkmış, neticede artık kıskanacak kimsesi kalmamış olan her şeyi boşvermiş ve bu şekilde rahata ermiş bir kadınım. Ne diyeyim ki mevcut halinizle mutluysanız inşallah hep öyle kalırsınız. Sevgiler.

Son düzenleme:
Back
X