Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk hamileligimde ilk denemede hamile kaldım 2.de de ilk denemede hamile kaldım ama kalbi durdu. 3 denememde 2 ay hamile kalamadim sonra 3ay korundum ve korunmayi bıraktığımz ay hamile kaldım
Yani bilemezsiniz şanş kader kısmet.
Ilk hamileligimde ilk denemede hamile kaldım 2.de de ilk denemede hamile kaldım ama kalbi durdu. 3 denememde 2 ay hamile kalamadim sonra 3ay korundum ve korunmayi bıraktığımz ay hamile kaldım
Yani bilemezsiniz şanş kader kısmet.
Sağlıkla kucağınıza alın Benim adetim 3 gün gecikti kasık ağrım var ama Şubat ayında da aynı şeyler oldu doktora gidip kan ve idrar verdiğimde kum çıktı idrarda acaba o mu etkiledi adeti bilmiyorum ama 1 hafta gecikmisti 2 hafta sonra ağrım falan geçti zstende . şimdi yine aynisi seymi oluyo yoksa gebelikmi bilmiyorum
Ben ilk bebegimde ilk denememde hamile kalmistim canim. Bu bebegimde 5 ay surdu. Ama bu bence vucudunun hazir olmasiyla alakali bir durum. Hazir ise , tutuyor kendiliginden.