- 25 Mart 2022
- 393
- 893
- 53
- Konu Sahibi lavinharper
-
Bence seninle alakası yok. Bazen olmuyor. Oluncada hepsi bir oluyor. 3 - 5 yere basvuru yapardım. Bi hafta ses çıkmazdı umudumu kaybederdim. Nie allahım nie derdim. Sonra hepsi arardı seçmekte zorlanırdım. KısmetGünaydın hanımlar.
Muhasebeciyim bayadır iş arıyorum ama sağlıklı dönüşler alamıyorum.Aslında bu kadar canlı ve sirkülasyonun hızlı olduğu bir sektörde iş bulmakta zorlanmam kendimden kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım. Çok bunaldığım için açtım bu konuyu nerelerde yanlış yapıyor olabilirim kestiremiyorum.
Sizlerin iş arama süreci maksimum ortalama vesaire ne kadar zamandı?
Günaydın hanımlar.
Muhasebeciyim bayadır iş arıyorum ama sağlıklı dönüşler alamıyorum.Aslında bu kadar canlı ve sirkülasyonun hızlı olduğu bir sektörde iş bulmakta zorlanmam kendimden kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım. Çok bunaldığım için açtım bu konuyu nerelerde yanlış yapıyor olabilirim kestiremiyorum.
Bursa da yaşıyorum,sizde mi muhasebecisiniz?Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ben iş arama sürecinde haftada 3 yere iş görüşmesine gidiyordum. Belki 50 yere gittim görüşmeye sonunda şu anki işime girdim 3 yıldır buradayım. Yani sirkülasyon fazla ama şartları uygun yer çok fazla yok. O yüzden hemen sonuç beklemeyin
Ben çalışırken yıl sonlarında 11 de çıktığımız oluyordu. Resmî tatil yok. Cumartesi tam gün. Mali müşavirler öyle malesef. Bir de az maaşEsnek çalışma saatleri oldugu için ve kadın olduguunuz için belki o yüzden dönüş yapmıyorlardır şartları değişebiliyor 8,30 da işten çıkanlar var muhasebede ben duydugumda biraz şaşırmıştım
Evet ben de muhasebeciyim. Siz yine de kendinize en uygun olanını seçmeye çalışın artık bir işe gireyim diye girmeyin. Sonu pek mutlu bitmiyorBursa da yaşıyorum,sizde mi muhasebecisiniz?
Evet öyle yoğunlukla ön muhasebe yaptığım için ön muhasebe de genellikle kadın istihdamı daha yoğun gördüğüm kadarıyla.Esnek çalışma saatleri oldugu için ve kadın olduguunuz için belki o yüzden dönüş yapmıyorlardır şartları değişebiliyor 8,30 da işten çıkanlar var muhasebede ben duydugumda biraz şaşırmıştım
Haklısınız ama hayat şartları bir yandan o kadar zorluyor ki. Acaba iş görüşmelerinde yanlış özgüvensiz bir tavır mı sergiliyorum diye düşünmeden edemiyorum çok bunaldım.Evet ben de muhasebeciyim. Siz yine de kendinize en uygun olanını seçmeye çalışın artık bir işe gireyim diye girmeyin. Sonu pek mutlu bitmiyor
Haklısınız ama hayat şartları bir yandan o kadar zorluyor ki. Acaba iş görüşmelerinde yanlış özgüvensiz bir tavır mı sergiliyorum diye düşünmeden edemiyorum çok bunaldım.
meslektaşız. İlk işten ayrıldığımda 15 gün sonra iş bulmuştum orada pandemi döneminde kapandığı için ardından bir 8 Ay işsiz kalıp tekrar başka bir yerde başlamıştım. Şu an çalışıyorum ancak tekrar iş arama sürecindeyim ilan var kaliteli ilan başvuruyorum ancak dönüş olmuyor maalesefGünaydın hanımlar.
Hem İşkurdan hem Kariyer.netten hem de bulunduğun ilin facebook iş ilanları sayfalarına baksan bulursun aslında. Ben de 2 hafta kadar iş arayıp bir yer buldum, başladıktan sonra nerdeyse 10 firma aradı tekrar.Günaydın hanımlar.
Arıyoruz bakalım ama çokta seçici olma şansım yok şuan malesef içinde bulunduğum şartlarda o yüzden çoğu ilana başvuruyorum ama sektör bitik hep öldürmek istiyorlar nasıl olacak bilemedim.meslektaşız. İlk işten ayrıldığımda 15 gün sonra iş bulmuştum orada pandemi döneminde kapandığı için ardından bir 8 Ay işsiz kalıp tekrar başka bir yerde başlamıştım. Şu an çalışıyorum ancak tekrar iş arama sürecindeyim ilan var kaliteli ilan başvuruyorum ancak dönüş olmuyor maalesef
Aynen öyle yapıyorum i..dan bulsam ordan başvuracağım artıkHem İşkurdan hem Kariyer.netten hem de bulunduğun ilin facebook iş ilanları sayfalarına baksan bulursun aslında. Ben de 2 hafta kadar iş arayıp bir yer buldum, başladıktan sonra nerdeyse 10 firma aradı tekrar.
Aynı ilde olsak organize bölgede onlarca tanıdığım fabrikalar şirketler ve onlara çalışan mali müşavirler vs vardı yardımcı olabilirdim sana.Aynen öyle yapıyorum i..dan bulsam ordan başvuracağım artık
Çok teşekkür ederim,keşke..Aynı ilde olsak organize bölgede onlarca tanıdığım fabrikalar şirketler ve onlara çalışan mali müşavirler vs vardı yardımcı olabilirdim sana.
diğer şehirleri bilmiyorum ama yaşadığım şehir cidden ölü meselaArıyoruz bakalım ama çokta seçici olma şansım yok şuan malesef içinde bulunduğum şartlarda o yüzden çoğu ilana başvuruyorum ama sektör bitik hep öldürmek istiyorlar nasıl olacak bilemedim.
hangi şehirdesin?diğer şehirleri bilmiyorum ama yaşadığım şehir cidden ölü mesela
Günaydın hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?