Ne Kadar Zenginsiniz ?

E

EU1

Ziyaretçi
ZENGİN MİSİNİZ ?



Düşünün bir sabah birdenbire bedeniniz kayboluyor. Sabah bilinciniz uyanıyor. Gözlerinizi açamıyorsunuz çünkü yoklar sadece fiziksel olmayanları görüyorsunuz.İç gözünüz açık, ne görürdünüz?

Etrafınıza iyi bakın elbiseleriniz yok çünkü bedeniniz yok .Ayna gereksiz,yatak zaten gereksiz,mutfak anlamsız çünkü fiziksel olarak acıkmıyorsunuz peki ya ruhsal açlığınızı doyurmak için alışverişe mi çıkmanız gerekiyor?



Her zaman alışveriş yaptığınız yere gitseniz? Kıyafet dükkanlarını geçin ,yiyecek içecek satanları da , ev eşyası satanlarda da yok aradığınız, peki ruhunuzu nasıl doyuracaksınız?



O günü güzelleşmeye ayırdığınızı düşünün! Fiziksel güzellik işe yaramıyor. Kuaförler,berberler, solaryumlar,güzellik merkezleri, diyetisyenler hiç biri işinize yaramıyor peki ruhunuzu nasıl güzelleştireceksiniz?



Seyehat acentaları da yok çünkü siz bir enerjisiniz istediğiniz hızda hareket edebiliyorsunuz. Zaten alışveriş yapamadıktan sonra başka bir ülkeye gitmenin ne gereği var mı diyenlerden misiniz? O zaman siz zaten başkaları için de yaşıyorsunuzdur. Sadece görülmek için gittiğiniz o lüks restoranlar da işe yaramıyor artık.



Öylesine arkadaşlar da yok olmuş sadece gerçek dostlar kalmış geriye. Gerçekten sevdikleriniz ve sizi gerçekten sevenler... kaç kişi olurdu çevrenizde?



Bankada paranız,kredi kartlarınız,eviniz,arabanız yokken ne kadar zenginsiniz?



Peki ya işiniz ne kadar önemli bedeniniz olmayınca?



Sorunlarınız ,problemleriniz ne hale geldi?



Ya kafanıza çok taktığınız ilişkiniz, hala sorunlarınız çok mu önemli?



Yapacak hiç bir şey bulamayıp çok mu canınız sıkılırdı? Bir düşünün neler yapabilirsiniz?



İyi bir müziğin titreşimlerini duyabilirsiniz ,gerçek dostlarınızı ışıklarından tanıyabilir ve onlarla konuşmadan anlaşabilirsiniz veya bir manzara karşısında kendinizden geçebilirsiniz....



Deneyin, bir sabah uyanıp bedeninizi yok farzedin ve ruhunuzu besleyin, zenginleşeceksiniz.




Bug the Lady
 
X