Ne kadar zorlanırım?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Aslında pek dert sayılmaz.Sadece merak ettiğim ve aklımdaki soru işaretlerini kaldırmak için konuyu açıyorum.Şimdilik iyi giden bir ilişkim var.Kendisi uzman jandarma.Ben üniversite mezunuyum işe girme çabalarıyla zamanım geçiyor.Bilirsiniz herkes bir ilişkiye başlarken ciddi birşeyler olsun kafasında başlar.Ben de öyleyim.Ama ilerle ciddiyete binerse işler çok zorlukları var mıdır bu mesleğin?Sevgilime soruyorum ama tam tamına sorularım cevaplanmıyor üstelemiyor bende.Sizin düşünceleriniz neler?

Benimde esim astsubay,zorluğu olmazmi dolu..ama severseniz evliliginizde iyi giderse asilmayacak zorluk yoktur...allahıma şükürler olsunki dünya iyisi bir eşim ikide evladım var allah bagislarsa sırt sırta verdik gurbeti çekiyoruz işte...

meslekte zorluk olsa bile, adam gibi adamsa, sevgi saygi guven yerndeyse, hepsi aşilir Allah'in izniyle.. kisilik bozuklugu olmasin da..

Askerle evlilik zordur. Stresli sikintili meslektir rahatina ozgurlugune duskunsen isin zor. Ben olsam sivil birini bulurdum.

X