Allah sıkıntılarınızdan tez vakitte kurtulmayı, bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.
Yine beni yanlış anlamanızı istemem çünkü bir konuyu yorumlarken maksadım konu sahibesini incitmek rencide etmek değildir, 5 yıldır evlisiniz ve 5 yıldır kayınvalide ve eltiyle aleni veya gizli sürtüşmeleriniz var, bu sürtüşmeler sizden kaynaklı olmayabilir zaten mesele de bu değil ama biriyle karşılıklı anlaşmazlık yaşadığınızda iyi niyetle dahi olsa her türlü adım samimiyetsiz olur ve karşınızdakine de samimiyetsiz gelir.
Eltiniz ve siz birbirinizle anlaşamadığınız hatta belki hoşlanmadığınızın gayette farkındasınız, bu ister istemez hareketlere ve sözlere yansır, ki evi temizlemek için yardım etmek istediğinizi söylediğinizde etlinizin verdiği cevaptan belli bu, peşine börek yapıp yolluyorsunuz, benim beğendiğim evleri beğenmediler diyorsunuz, aranızda bir çekişme olduğu aşikar, ben olsam yalnızlıktan gerekirse ağlarım, dört duvarla konuşurum, derdimi dağa taşa anlatırım da anlaşamadığım eltime sorunlarımı anlatmam.
Kağıda kaleme sarılırım, suya kurda kuşa anlatırım, derdimle yastığı yorganı ıslatırım da yine de kayınvalide eltiye ne bir şey anlatırım ne istemediğim halde samimi olmaya çalışırım.
Yaptıklarınız aranızı düzeltmiyor daha da açıyor, azıcık tecrübem varsa bugüne kadar bazı şeyleri karşılıklı dile getirip kavga etmediyseniz bir sebeple kavga çıkacak ve siz suçlanacaksınız haberiniz olsun, bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur oldurmaya çalışmak nafile bir çaba.