- Konu Sahibi kaynanadelisi
Yazdim sildim gercekten sizin gibi bi eltim olmaz insallah bir tane kaynim var karisina degil arayip bana yalvarsa yok ev bakalim diye ustelese kimseye birakmam ben haddini bildiririm ona herkes yerini sınırını bilecek!!Bu ev güzelmiş dediğim hiçbir evi almadılar malesef. bunu beğenmedim bodrum kat abi üst kat alma akar alt kat alma kokar dedim. ısrarla bunu beğendiler. bodrum kat derkende aslında bunu ima etmek istedim. bu arada kötü yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum. bu ev almaya olayından bir kaç gün önce kaynımla eşim köye gittiler.eltim ben kaynanam aynı evde 2 gün kaldık. eşim sürekli beni arıyor mesaj atıyor. eltim kaynımı aradı.sen beni neden aramıyorsun senin çolugun cocugun yokmu diye bizim yanımızda adama bagırdı.eve baktıgımız günde tartışmışlardı. aramam aramam beni böyle kabulleneceksin diye. kaynımda bana illa gel diye yalvarıncaa onun zoruna giden buydu aslında. karısına değilde bana sorması. karısını aramayıp beni araması yalvarması. benim kimseyi kıskandıgım felan yok. kıskanan kendını bariz belli etti. börek göndermemdeki amaçta yüz yüze bakıyoruz. dünya bir günlük değil küsmenin manası yok büyüklük bende kalsındı amaç. kımseyi küçümsemek felan değil