- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.354
- 23
- Konu Sahibi LarkeTanner
Teorikte kültürlü dışarıdan bakınca mevkili ama içi keko gibi sanki.Ay yok hiç alakası bile yok . Baya kültürlü ve yüksek mevkide birisi. Ama bana karşı davranışları acı![]()

Çabuk sinirlenmeler. En korktuğum şeylerin başında gelir. Çabuk sinirlenen o hiddetle her şeyi yapar (ha kültürlü belki ama ilk hakaretle başlar ki size akılsız demiş sonra küfürler devam eder. Bir tane de patlattı mı ben demiştim derim.) Bir de abuk subuk şeylere sinirleniyor.
Çabuk sinirlenen varsa koşarak uzaklaşın bence. Öyle her şeye sinirlenilmez. Tam geçimsiz hareketleri.
Ego da tavan gibi yok herkes bana aşık ama ben senin gibi "ezik" kızın peşindeyim söyle bana ben olmasam kim gelecek bu yolları.
Madem değersizim işte orada tüm sana aşık kızlar kollarını açtı seni bekliyor durma derler.
Ama siz de tam yapıştırmışsınız cevabı helal olsun. Soruya bak şaka yollu sizi küçük görme resmen ama hadi biz masumca güldük eğlendik diyelim. Siz de tam şaka yollu gibi bir cevap vermişsiniz aslında öyle algılanabilir. Ama adam ciddi almış, kendi de o kadar ciddiyse ne bu beni küçümsemeler derler. Madem şakaysa sen de şaka algıla benim dediklerimi. Ama yokkk işin ucu kendine dokununca hiç öyle olmamış. Biraz özgüvensiz bir beyefendi sanki gülüp geçememiş. "Hahhaha iyi ki gelmemişler yoksa bu güzel kızı kaçırırdım da onu görmeye bu cefayı bile çekme şerefine erişemezdim." deseydi oysa ne hoş olurdu. Biraz da insan kendinden emin olacak.
Kolay gelsin valla. İşiniz zor gibi ama adamı en iyi siz tanırsınız
Son düzenleyen: Moderatör: