ne konuşulur

• Konu Sahibi Konu Sahibi rss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
2
0
86
arkadaşlar merhaba.
ben erkek arkadaşımla hiç konuşamıyorum.normalde de çok konuşkan bir hatun değilim zaten ama onunla konuşurken dahada kasılıyorum.telefon konuşmalarımız susup kalmaktan kısacık sürüyor. sadece bana sorduğu soruları cevaplandırıyorum.oda bir süre sonra birşey sormamaya başladı.onu seviyorum.onunla çok şey paylaşmak istiyorum.ama karşımda o olduğu zaman resmen kafam duruyor.insanın aklına hiçmi birşey gelmez.

tavsiyeleriniz,fikirleriniz varmı.
özel değilse siz neler konuşuyorsunuz.yardımcı olurmusunuz.

geçerrr :1: bende başlarda öyleydim 2 dk önce konuştuğumuzu unutuyordum :61::69: şimdi patır patır konuşuyoruz sen ne yaptın ben ne yaptım gibi günlük yaşadıklarımızdan başlıyoruz zaten laf lafı açıyor ordan anılara dalıyoruz falan filan:68: bugünlerde de kavga modundayız pek konuşmuyoruz :59: sanırım son safha bu oluyor:43:

arkadaşlar merhaba.
ben erkek arkadaşımla hiç konuşamıyorum.normalde de çok konuşkan bir hatun değilim zaten ama onunla konuşurken dahada kasılıyorum.telefon konuşmalarımız susup kalmaktan kısacık sürüyor. sadece bana sorduğu soruları cevaplandırıyorum.oda bir süre sonra birşey sormamaya başladı.onu seviyorum.onunla çok şey paylaşmak istiyorum.ama karşımda o olduğu zaman resmen kafam duruyor.insanın aklına hiçmi birşey gelmez.

tavsiyeleriniz,fikirleriniz varmı.
özel değilse siz neler konuşuyorsunuz.yardımcı olurmusunuz.

canım siz ne kadardır birliktesiniz.?eğer yenisseniz bu çok normal yaşanmışlıklar oldukça konuşacak şeylerde olur.

NzL,umarım kısa zamanda aranız eskisinde daha iyi olur..
ya aslında evet günlük meseleler tabi anlatılıyor ama,işte bir süre sonra tıkanıyor insan öyle aptal gibi susup kalıyorum.

gecikmeliyim,evet yeni baya iki üç hafta oldu.ben hep böyle gidecek diye,hatta böyle olduğu için hiç gidemeyecek diye korkuyorum.hayır kötü yanı konuşamadıkça ezikleşiyorum sesim falan çıkmıyor,kendimi tanıyamaz oldum.çevremdekiler o halimi görse tanıyamazlar beni.

ben ilk bir ay pek konuşamadığım zamanlar şöyle bişey söylerdim ; aslında konuşmak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor :26: en azından bilsin

Günün nasıl geçti diyebilirsin mesela,kapalı uçlu bir cevap verirse iyi/kötü gibi mesela açarsın, neler yaptın bugün dersin bişeyler anlatır o konuya girersin şuu şöyle bu böyle derken konuşma uzaarr giderr:69:

çok telefonla konuşmamanız daha iyi bak benden sana uyarı. telefon konuşmalarında çoğu şey yanlış anlaşılıyor, sıkıntı sorun çok oluyor, yüzyüze iletişim daha iyidir her zaman.

hem radyasyon hem cebine yazık hem de iletişim sorunu.

haa farklı şehirlerdesiniz çok buluşamıyorsunuz, kamera en iyisi, ama telefon olmaz, sıkıcı da.

Son düzenleme:
daha çok yenisiniz bence zamanla düzelir.konuşamıyorum diye düşündükçe bunun üstünde odaklandığın için konu bulman zorlaşır.mesela ben küçükken yaptıklarım komik olayları falan anlatırım konuşcak konu bulamadığımda

NzL,umarım kısa zamanda aranız eskisinde daha iyi olur..
ya aslında evet günlük meseleler tabi anlatılıyor ama,işte bir süre sonra tıkanıyor insan öyle aptal gibi susup kalıyorum.

gecikmeliyim,evet yeni baya iki üç hafta oldu.ben hep böyle gidecek diye,hatta böyle olduğu için hiç gidemeyecek diye korkuyorum.hayır kötü yanı konuşamadıkça ezikleşiyorum sesim falan çıkmıyor,kendimi tanıyamaz oldum.çevremdekiler o halimi görse tanıyamazlar beni.

canım bu kadar kısa sürede mutlaka iletişimde sıkıntı olacaktır.ben 6 ay kadar inan hiç konuşmadım desem yeridir.ama şimdi sorsan hiç susmuyorum resmen.:27:kesinlikle kendini kötü hissetme konuşammak bir kusur değil sadece beraber bişeyler paylaştıkça konuşacak ortak noktalarınızda olacaktır.o yuzden akışına bırak ayrıca bencede tlf çok konuşmak aşırı derecede yıpratıyor ilişkiyi insanın yüzünü görmeyince sinirlenmek alınmak dah kolay oluyor.ben 5 dk önce nişanlımla tartıştım herşey bu tlf knuşma yüzünden oluyo.:43::43:kısacası zamana bırak mutlaka düzlirsin.

Back
X