ne niyet edersen o 'mu oluyo??

Öyle şey mi olur, kenara her "kötü gün" parası koyan kötü günü mü çağırmış oluyor?
Anneniz hastalık psikolojisinden dolayı biraz hassas muhtemelen, takılmayın derim.

annen de bi harikaymış... bakma sen ona, hastalık psikolojisi de geç.. üzme kendini

Allah aşkına ihtiyaç olunca ortada kalsaydı daha mı iyiydi? Önce tedbir sonra takdir demisler. Her zaman en iyiyi ummak ama en kötüye de hazır olmak gerek diye düşünüyorum...

Icin rahat olsun. En iyisini yapmisin. Herkes kötü gün icin kenara para atiyor. Bence anneniz hastaligindan dolayi stres yapiyor kendine

Sanırım anneniz hastalığın getirdiği psikoloji ile böyle söylemiştir.
Yoksa yaptığınız çok takdir edilesi bir davranış, hayırlı bir evlatmışsınız.

Öküz altında buzağı aramak gibi ? Saol kızım Allah razı olsun demek yerine ne demek o ilahi yarabbi

Annen hastalığın verdiği sıkıntıyla ne dediğini bilmiyor olabilir ne alaka yani ne hayırlı iyi bi evlat yetistrmsm beni düşünerek hareket etmssn allah razı olsn demek yerine gereksiz bı çıkış yapms siz yaşlılığına yada hastalığna verin umursamayn gecms olsn.

Hayır tabiii anneniz hastalığın vermiş oldugu etki ile alınganlık yapmıs. Para sadece hastalık ıcınde bırıktırılmez dunyanın bin bir turlu halı var ama hastalık denk gelmıs sız takılmayın annneıızn soyledıklerıne gecmıs olsun.

Yuh!
Yani bir iyi niyet böyle ters algılanır.
Anneniz totem yaptın beni hasta ettin demiş resmen..

Daha geçen gün eşime birikim yapamamakla ilgili konuşurken "Allah korusun bir hastalık falan olsa kenarda hiç bir şey yok" demiştim.
Ne yani ben şimdi hasta olalım mı istiyorum??

Belki annenin deme sekli kaba olmuş ama doğru bencede yani o an kafandan geçen gerçekleşebiliyor iyi ya da kötü ama düşünmüşsün anneni sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…