• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne o arıyor nede ben

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
ayrıldık o bitsin dedi bnde tmm dedım ama ayrılan bn olmşm öle kabul ettı o o gunden berı ne ben arıyorum nede o aslında daha yenı 1hafta bıle olmadı ama sızce napmaya calısıo ararmı sızce ben aramamkta ısrarcıyım senı sevıyorum vs dıyodu sevse niye aramıyor sizce sessizlik iyi midir

Daha önce ayrılık yaşadınız mı?
Ne kadar zamandır berabersiniz?
Size kızdığı, küstüğü için mi ayrılmak istedi?
Sorunu sizde mi görüyor yani?
Yaşınız kaç?

sorularından sonra sanırım daha iyi bir cevap vericem :)

Daha önce ayrılık yaşadınız mı?
Ne kadar zamandır berabersiniz?
Size kızdığı, küstüğü için mi ayrılmak istedi?
Sorunu sizde mi görüyor yani?
Yaşınız kaç?

sorularından sonra sanırım daha iyi bir cevap vericem :)

yaşadık
9aydır beraberız
kızmıs bana cok kıskanc
evet bende görüyor sanırım
yaşım 18

yaşadık
9aydır beraberız
kızmıs bana cok kıskanc
evet bende görüyor sanırım
yaşım 18

daha önce de ayrılık yaşadığınızda sen aradıysan yine senden bekliyor olabilir.
inada bindirmişsiniz.
eğer onun düşündüğü gibi haksızsan alttan alabilirsin.
ama eğer sana haksızlık ediyorsa, biraz daha bekle derimmm

sen hıc arama,ne demısler donerse senındır donmezse hıc bı zaman senın olmamıs demektır

daha önce de ayrılık yaşadığınızda sen aradıysan yine senden bekliyor olabilir.
inada bindirmişsiniz.
eğer onun düşündüğü gibi haksızsan alttan alabilirsin.
ama eğer sana haksızlık ediyorsa, biraz daha bekle derimmm

ondan önce kopek gıbı yalvrdım cunku sucluydm bunda hc bı sucum yok

bencede onceden sen aradıgın ıcın senden bekliyo olabilir kendını tut arama sakın bida ayrılma meselesı oldugunda bu kız benı aramaz dıye dusunsun ürksün

bak oda barışcagınızı düşünüyo olur böyle şeyler bende her kavgamız da aha ayrıldık bitti aramıyo kesin barışmıcaz faln dıorum ama bı bakıorum 1 hafta en gec 10gune barısmısız ama bızım ılskıdede cogunluk donen ben oldum 3 kere yasadık böle bı durum ama sıkma canını ilişkim var dediğine göre oda barışcagınızı düşünüyo ama sana tavsiyem iradeliysen adımı sen atma iilerde bunun rahatlıgı çok olur onda

bak oda barışcagınızı düşünüyo olur böyle şeyler bende her kavgamız da aha ayrıldık bitti aramıyo kesin barışmıcaz faln dıorum ama bı bakıorum 1 hafta en gec 10gune barısmısız ama bızım ılskıdede cogunluk donen ben oldum 3 kere yasadık böle bı durum ama sıkma canını ilişkim var dediğine göre oda barışcagınızı düşünüyo ama sana tavsiyem iradeliysen adımı sen atma iilerde bunun rahatlıgı çok olur onda

yok tatlım sey dedıkı bitti yenı bır ılıskıye basldım falan dedı acaba bnm oldgumumu anladı

bi arkadaşım facetekı butun durumlarımı begendı olay bu

kıskanması sevdiğinin bi göstergesi bence.ve kendinionun yerine koy bi.faceni kapatmanı erkek eklememeni fln sölüyomuydu..hani söylüyosa bide üstüne bu olay olduysa kızmış iyice kıskanmstr:44:

ciddimisn :S belkide ozamn başka bri vardı ve senden ayrılmak için bahane arıyodu olablırde olmayabılırde ama buda bı ıhtmal

Bittiyse bitmiştir
Bitiriken aslında bitirmedikde bitirir gibi yapıyoruz diye mi düşündünüz anlamadım
Madem seviyordunuz bitmeyecekdi neden bitirildi?
İlişkileri bu kadar karışıklaştırıp zorlaştırmayın kendinizi yıpratmaktan başka bişey yapmıyorsunuz.

valla su face cıktı mertlık bozuldu...:9::9:saka bir yana kavgaların cogu face yüzünden cıkıyor bu kadar sorun oluyorsa kapatın face inizi..hem merak eder ne yapıyor ne ediyor diye..birde kacan kovalanır simdi ararsanız her ayrıldıgınızda haklı da haksızda olsa ilk adımı sizden bekler..:45::45:

sakın arama bırak o arasın. ayrılmayı biliyor dönmeyi de bilsin. hele ki böyle birşey için ayrılması tam bir saçmalık. madem o kişiden rahatsız oldu listenden silerdi olurdu biterdi ne olcak yani. ben sevgilim rahatsız oluyor diye kaç sene önce profilimi kapadım. daha da açmadım. hala sorduğumda açma diyip duruyor üstelemiyorum bile. bunlar sorun olcak şeyler olmamalı asla. resmen bahane yaratmış bence. bırak sakın arama hatasını anlasın. ilişkileri bitirmek bu kadar kolaymıymış. hatta ben senin yerinde olsam profilimi kapatırdım. ona ders olur. bak sen istesen bunu da yapardım ama hemen ayrıldın dersin yüzüne vurursun zamanı gelince. geri dönersede süründür biraz aklı başına gelsin bence...

bi arkadaşım facetekı butun durumlarımı begendı olay bu

ah bu feysss buuukk...çıktı çıkalı ortalık arapsaçı...falanca filancanın bütün durumlarını beğenmiş...şu şuna yorum yapmış...bu bunu dürtmüş...ali ayşeyi eklemiş...ahmette ilişkisi var,evli vs.. yazmıyormuş...fatma ömere mesaj çekmiş...mehmet zeynebi takibe almışşş...okadar sorunsa kapatın gitsin ilişkiler resmen sanal üzerinde dönüyor nedir anlamadım gitti valla...

:36:

Back
X