Ne ola ki ??

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Malum gurbet ellerde eşten ayrıyım,dolayısıyla da gönülen de mi ırak oldum ?? Rutin olarak sabahları günaydın,gün içerisinde naptın ,nettin,akşamda işle alakalı konular konuşuluyor eşimle aramızda ..Naptın müşterinin işi tamam mı ? Fiyat buldun mu ? İthlatçıyla konuştun mu ? Daha da yeni barıştık yaptığı yanlıştan dolayı ama ne bir romantik söz,ne bir iltifat ..
Asker arkadaşınla mı konuşuyon mübarek :110::110: Teeeee 9000 km ötede yalnız bi insanım ..Ama bir odunla mı beraberim bilemedim :KK16:Hani seksi bi söz,hani özlem dolu bi cümle ..Ben diyorum çok zorlanıyorum işte bu kadar yıl birlikte olunca birden ayrılmak zor geldi evet aşkım kolay değil diyo :mad:
Bu mudur ? Hani ne bileyim desem ki sen bana özlediğini söylemiyorsun,istediğini,aklına geldiği olmuyor mu ? Ne alakası var diyecek ,eminim ..Eeee be adam ben senin ithalatçın mıyım sadece iş konuşuyosun ..Kadınım ben yaaaa :KK62::KK62:

Son düzenleme:
Erkek milleti aman takma 4 yillik evliyim benim ki daha canim diye hitap etmiyor
Tabi sevmiyor anlamina gelmuyir guzel soz soylememesi alistim sende alis
Onceleri soyler miydi

Erkek milleti aman takma 4 yillik evliyim benim ki daha canim diye hitap etmiyor
Tabi sevmiyor anlamina gelmuyir guzel soz soylememesi alistim sende alis
Onceleri soyler miydi

yani hiç beyit falan yazdığı olmadı ,fix aşkım ,hayatım ismimle hitap etmez ama duygusal olarak bir şey yok ..

Nasıl olsa 'eşisiniz'.
Lüzum görmüyordur flört eder gibi cümleler kurmaya, ona öyle geliyordur yani.

Valla mesafe önemli bence ya bir yıl ayrılık az zaman değil.Gerci biraz da orada yalnız oldugunuz için fazladan ilgi bekliyorsunuz sanırım.Fakat giderken az çok bunları göze almış olmanız gerekir.Siz eşinize romantik şeyler söyleyin belki o da sizden bekliyordur.malum birakip giden sizsiniz.

Valla mesafe önemli bence ya bir yıl ayrılık az zaman değil.Gerci biraz da orada yalnız oldugunuz için fazladan ilgi bekliyorsunuz sanırım.Fakat giderken az çok bunları göze almış olmanız gerekir.Siz eşinize romantik şeyler söyleyin belki o da sizden bekliyordur.malum birakip giden sizsiniz.

Ne diyim ki ? Şöyle oluyor genel de Seni seviyorum ,bende seni seviyorum aşkım,Seni çok özledim ben de aşkım ..Bu ne yaaaaa çok sıkıcı :KK67:

Öyle midir ? Ama monotonluk olmuyor mu bu ? Üzücü yani ne bileyim kafama takıyorum ben ..
Elbette takarsınız, her kadın her şartta ilgi bekler.
Fakat artık evli olduğunuz için o aşamaları geçmiş olduğunuzu düşünüyor olabilir eşiniz.
İlgi beklediğinizden bahsedin bence açıkça.
Bazen dürtmek gerekiyor, sorumlulukları olduğunu unutmamalı... (;

Malum gurbet ellerde eşten ayrıyım,dolayısıyla da gönülen de mi ırak oldum ?? Rutin olarak sabahları günaydın,gün içerisinde naptın ,nettin,akşamda işle alakalı konular konuşuluyor eşimle aramızda ..Naptın müşterinin işi tamam mı ? Fiyat buldun mu ? İthlatçıyla konuştun mu ? Daha da yeni barıştık yaptığı yanlıştan dolayı ama ne bir romantik söz,ne bir iltifat ..
Asker arkadaşınla mı konuşuyon mübarek :110::110: Teeeee 9000 km ötede yalnız bi insanım ..Ama bir odunla mı beraberim bilemedim :KK16:Hani seksi bi söz,hani özlem dolu bi cümle ..Ben diyorum çok zorlanıyorum işte bu kadar yıl birlikte olunca birden ayrılmak zor geldi evet aşkım kolay değil diyo :mad:
Bu mudur ? Hani ne bileyim desem ki sen bana özlediğini söylemiyorsun,istediğini,aklına geldiği

Tipik erkek modeli işte .Hepsi bi süreden sonra aynı .Açık ve net.

Elbette takarsınız, her kadın her şartta ilgi bekler.
Fakat artık evli olduğunuz için o aşamaları geçmiş olduğunuzu düşünüyor olabilir eşiniz.
İlgi beklediğinizden bahsedin bence açıkça.
Bazen dürtmek gerekiyor, sorumlulukları olduğunu unutmamalı... (;

Nasıl dürtsem ki :KK64::KK64: Dır dır bile çekilmiyor uzaktan ,tam layığıyla yapılmıyor yani ..Şimdi yeni kural belirlemiş ben deli gibi yazıyosam hiiiççç cevap vermiyo paşa :KK14: Ev de olsa öyle mi olur dır dır dır keyfi çıkar :KK69:

Back
X