• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iletişimsizliği

Bende boşanma aşamasındayım mahkeme günü bekleniyor birde 4yil önce bosanip 2yil sonra tekrar evlendim kızımın babasiyla çocuk etkilenmesin diye belkide seviyordum ama şuan gene boşaniyoruz yani olmuyorsa maalesef olmuyor iletisimsizlik en zor şey bizdede bu var ikimizde evde konuşamayan birbirine tahammülü olmayan insanlarız evet boşanmak çok zor birde senelerini vermişsen ben 15senemi verdim ama olmadı nasip kader imtihan nederseniz diyin şimdi kızım için kemdim icin ayakta duruyorum çabaliyorum 1sene sonra bulunduğum şehri değiştirip yıllardır ev hanımı olan ben iş arayacağım tek korkum bu toplum baskısında kızımın etkilenmemesi ailem destekçim sizin ve evladınız içinde hayırlısı olsun

Benim eşim ailesi bu yazdıklarınızı 11 senedir yapıyorlar eşimin artık beni sevmediğini çok iyi anlıyorum değer vermez umursamaz ilgi saygı yok 10 yaşında kızım var esim yüzünden tansiyon hastası oldum ne yalanları bitiyor ne kumarı şimdi içkiyede başladı telefonuna şifre koydu hiç bir iletişim yok aramızda aileme küfür etti kardesim geçici bizde kalıyordu onu kovdu evden ailem antalyada yaşıyor ben ise bursada neyse boşanma davası açtı 2 haftadır eve gelmiyor ailesinin yanında ve kimsede demiyor o evde karın kızın var git oraya diye o kadar doluyum ki
Siz gerçekten o yaratığın ( adam, koca veya baba demeye dilim varmıyor) eve dönmesini, çocuğunuzun o yaratikla aynı evde büyümesini mi istiyorsunuz? Kurtulduğunuz için zil takıp oynamanız lazım.

Kaç yaşına gelmiş bu adamlar inan değişmiyor sen me kadar fedakarlık yaparsan daha fazlasını bekliyor. Kendini silkeleyip geri adım atıncada vay efendim yuvayı dişi kuş yapar sen çok konuşmaya başladın moduna geçerler. Bizler bu kadar değersiz değiliz ya.Kızım 2 yaşındaydı ben boşandığımda. Amir memur filan değilim zincir marketlerden birinde afedersin eşşek gibi çalışıyorum. Ama huzurluyum hem kendim hem ailem sayesinde koca denen varlığın gölgesine muhtaç değilim.

Bu kadar iletisimsizlikte cocuk nasıl oldu ya ? Adamın tek sözü yok herkese mi böyle?
Benim babam da böyledir 60 yaşına gelecekler daha annemle yeni yeni bir şeyler paylaşır anneme üzülüyorum bazen

Siz gerçekten o yaratığın ( adam, koca veya baba demeye dilim varmıyor) eve dönmesini, çocuğunuzun o yaratikla aynı evde büyümesini mi istiyorsunuz? Kurtulduğunuz için zil takıp oynamanız lazım.
Hayır asla dönmesini istemiyorum ben boşa giden yıllarıma üzülüyorum çocuğumda bende bıraktığı travmalara üzülüyorum iyileşmek ayakta durmak yeni bir hayata başlamak kızımla huzurlu mutlu olmak istiyorum

Back
X