Ne ola ki ??

gökce eşinin sana karşı şehveti bitmiş...ilgi alakada bitmiş baksana...

Dimi ,ilgisi bitmedi şu anlamda korumacılığı var,ama kadın gibi görmek başka sanırım ..Hani libido falan çökmüş bu adamda :KK59: Kalmamış; daha 32 yaşında ama:mad: dükkanı kapattık biz tamamdır ..

Bilemedim ama biz sevgili olduğumuz halde uzaktayken dediklerinizi yaşıyoruz yani ben özlediğimi belirteceğim de o da üstüne bir şeyler söyleyecek falan tabi o da süslü püslü şeyler değil :) Yanınızdayken sorun yoksa bir şey olmaz.Her erkek duygularını açamayabilir.

Tatlım bu sevgilim değil ki benim yahu 8 yıllık kocam artık ben kendimi ne kadar tanıyorsam o da beni o kadar tanıyor ama ne desem bilemedim bana güzel söz söyle çok itici geliyo ..Zorla güzel,seksi,ihtiraslı şeyler mi söylettirilir :(

Bence gokcenin esinin herseyi tam ama gokce bir suru skinti yasadi zor zamanlar geciriyor adam kiza asik ve o iyi olsun istio atlet giy soyle yap boyle yap demesi o yuzden gokce mutlu olmali onu dusunen bi esi var :)

Ebeveyn gibi atlet giydin mi ,yemek yedin mi ,meyve ye,üstünü ört ,deli gibi sokağa çıkma bana böyle şeyler söylüyor :KK53::KK53:
Küçük kız çocuğu gibi işte ...Dana kadar kadınım ,başka şeyler istiyoruuuummmmmm :KK45::KK45:

Saol kuşum sen de çok tatlısın ama bizde atla benim üstüme diyen yok ki :KK43: o da gelcek şubat gibi ne diyim gelince atla benim üzerime mi o_O Yok yaa arkadaşın dediği gibi şehvet yok bence hiçte sevmem bu kelimeyi Nuri Alço filmlerinin repliği gibi şehvet neyse :KK59: Her ne haltsa ondan kalmadı canım bizde yaaa :oops:
Sende libidoyu tavan yaptir dukkan kapandiysa dukkanin kepenglerine tas at yani atla adamin uzerine bak benimki istio ben atlayamam valla annesi kapinin onune koyar beni:KK45: sendenki gelmeden git cin pazarina al sexsi camasirlar bak neler oluyo o zaman :KK53: sonra ara bi şuhhh bi sesle sexsi seyler anlat ayy neler diorum ben ya:oops:

Tatlım bu sevgilim değil ki benim yahu 8 yıllık kocam artık ben kendimi ne kadar tanıyorsam o da beni o kadar tanıyor ama ne desem bilemedim bana güzel söz söyle çok itici geliyo ..Zorla güzel,seksi,ihtiraslı şeyler mi söylettirilir :KK43:
Yani denilmez "Bana güzel şeyler söyle" diye ki zaten söylenilse bile o zaman da bir anlamı kalmaz,zorluyormuş gibi... 8 yıllıkta evliymişsiniz beklentilerinizi bilmeli eşinizo_O Ne diyeyim ki romantikliği sevmiyor herhalde eşiniz. :KK48: Alışın en iyisi artık birlikte nice mutlu senelere :KK68:

Dimi ,ilgisi bitmedi şu anlamda korumacılığı var,ama kadın gibi görmek başka sanırım ..Hani libido falan çökmüş bu adamda :KK59: Kalmamış; daha 32 yaşında ama:mad: dükkanı kapattık biz tamamdır ..

hahayyy şakacı şirin seni :-)

Tatlım bu sevgilim değil ki benim yahu 8 yıllık kocam artık ben kendimi ne kadar tanıyorsam o da beni o kadar tanıyor ama ne desem bilemedim bana güzel söz söyle çok itici geliyo ..Zorla güzel,seksi,ihtiraslı şeyler mi söylettirilir :KK43:
Zorla değil de yolunu siz açsanız durumlar değişir belki, çok oluruna bırakmayın bence, istediğinizi alın:))

Back
X