Kizlar merhaba ben bi konu danismak istiyorum kafami kurcaliyo kac saatir. Acaba bu konuyu buraya acmam dogrumu bilmiyorum aklima baska bisey gelmedi. Neyse konuma geciyorum esim aksam isten gelip banyosunu yapti sanayide calistigi icin yag pas icinde gelir her geldiginde banyo yapar neyse herzamanki baksırlarından giymis yikayip katlarim dolabina koyarim. Sonra yemegini yiyip is yapmak icin tekrar sanayiye gitti anahtari olmadigi icin bekledim gelmesini cocuklarimi uyuttum o sira o geldi actim kapiyi gelir gelmez yatti uyudu. Sabah ise gitti oğlen beni aradi baksırımda sayilar yaziyo bu ne dedi ben sandim hani benimle dalga geciyo guldum falan bu sinirlendi kapatti yarim saat sonra aradim bagirdi cagirdi niye dalga geceyim seninle is vakti diye baksirinda 4216 sayisi yaziyomus mumla yazilmis mum yazisi diyo kaziyinca cikiyomus yenimi aldin hani seri numarasi falan olabilirmi dedi hayir nerdeyse iki senedir pazara cikmiyorumki alayim zaten almaya cekiniyorum oyle seyler zaten katlarken ben goruedum olsa mantikli bi aciklamada gelmiyo aklima kizim evde cok huzursuz disari ciktigimda sakinlesiyo yeni tasindigimizda eve okutmustum komsum geldi dedi evinde biseyler olabilir bidaha okut insallah haftaya yine okutucam mantikli aciklamasi olan varmi