• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacagi belli degilken bu tavir da ne?

Bütün konularınız bekarlık ve insanların ne kadar kötü olduğu ile alakalı..Bence siz biraz takıntı yapmışsınız çevresinde etkisiyle..
Çok depresif bir ruh haliniz var ve zihniniz insanların sizi bekarliginizla sürekli aşağiladigina o kadar ikna olmuş ki,belkide farkında olmadan çarpıtma yapıyorsunuz..Kendinizle alakalı anlattıklarınıza şaşıran insanlara ülke gündemiyle alakalı örnekler veriyorsunuz fakat bunların sizin konunuzla ilgisi yok.Duygu dünyanız baya karmaşık bu cümlelerinize epey yansıyor..Somut örnek veremiyorsunuz hep afaki şeyler anlatıyorsunuz.
Biraz sorunu etrafta değil kendinizde de ararsanız eminim size epey faydası olur.

Eski konulardan değil bu konudan konuşmak lazım eski dertler gidiyor yenisi geliyor

Kaç sene öncekilere göre beni yargılamanız ilginç.
Daha faydalı şeyler yapmanızı öneririm
Burada olmayacak galiba

Takıntı yapsam diğer herkes gibi erken yaşta evlenirdim
Bunu isteyenler vardi ve olabilirdi
Verdiğim örnekleri de
Sen nerde yaşıyorsun diyenlere
Ne ağır olaylar oluyor bizim yaşadığımız yer burası uzak bir yer değil demek istedim
Aslında acık şekilde yaşadıklarınızı anlatsanız belki daha anlaşılabilir olabilirdi.Fakat kendinizden yola çıkarak verdiğiniz örnekler, kattığınız yorumlar anlaşılmanıza pek fırsat vermiyor.Bekarim diye şiddet gördüm iteklendim dediniz mesela bu olay nasıl oldu?Gerçekten bunu idrak edemiyorum buradaki diğer üyeler gibi.Ne yaptılar "Sen bekarsın vay hain"deyip üzerinize mi saldırdılar.Ya da bekar olduğunuz için size yapılan kötü muamele ve sözler nedir?
En fazla hadi evlen,evde kaldın,yok mu bir talip vs vs gibi irrite edici şeyler söylenir.Ama ben bunca yıllık ömrümde bekar olduğu için zulüm gören kimseyi görmedim

Eski konulardan değil bu konudan konuşmak lazım eski dertler gidiyor yenisi geliyor

Kaç sene öncekilere göre beni yargılamanız ilginç.
Daha faydalı şeyler yapmanızı öneririm
Burada olmayacak galiba
Sizi daha iyi anlayabilmek için eski konularınıza baktım.
Daha faydalı şeyler hepimiz yapalım tabiki.Bu sayede çevreye ve kendimize takılıp hayatı kendimize zindan etmeyelim.

Bir ara zor bir dönem geçirdim ve yanımda birinin olmasini istedim
Fakat bu yaşadıklarım bitti sorunlarım çözüldü

Bekar bir genç kızsaniz erkek veya kadınlardan her türlü zorbalığa ugruyorsunuz
Evde kaldın yasin kaç oldu en hafifleri oluyor diğerlerini yazmaya terbiyem yetmez.

Sevgiliniz yok diye her erkek size yaklaşmayı doğal görüyor ve reddedince kabalasiyorlar

Daha neler var çarpıtma neden yapıyım adımın bile bilinmediği bir yerde çıkarım ne olabilir?

Bazi yazdıklarımı değiştiriyorum çünkü açıkça yazsam ifşa olurum kimliğimi gizlemek istiyorum
Çoğu arkadaş da benim yaşadıklarımı yaşamışlar
Güzel sohbet ettik
Herkes mi çarpıtıyor?
Bakın ben size bilinçli bir çarpıtmadan bahsetmiyoruz.Bazen zihnimiz bir olaya fazla anlam yüklerse,yaşadığı her olayı onunla bağdaştırır farkında olmadan.
Anlattıklarınızın bir kısmını hepimiz bekarken yaşadık fakat bekar bir kizsaniz kadın erkek her türlü zorbalığa ugruyorsunuz yazmışsınız mesela nedir bu zorbalıklar?
Siz açıkça yazamayinca bizimde anlayamamamız gayet doğal bence.

Bakın ben size bilinçli bir çarpıtmadan bahsetmiyoruz.Bazen zihnimiz bir olaya fazla anlam yüklerse,yaşadığı her olayı onunla bağdaştırır farkında olmadan.
Anlattıklarınızın bir kısmını hepimiz bekarken yaşadık fakat bekar bir kizsaniz kadın erkek her türlü zorbalığa ugruyorsunuz yazmışsınız mesela nedir bu zorbalıklar?
Siz açıkça yazamayinca bizimde anlayamamamız gayet doğal bence.
Bir süre ailemden ve erkek arkadaşımdan uzak kalmak zorunda kaldım
Bekarım diye bana yaklaşan erkekler oldu reddedince psikolojik şiddet uyguladılar
Psikolojik şiddetin sözlük anlamina bakınca ne olduğunu görebilirsiniz.
Kadinlar da yalnız olunca erkek arkadaşlarıyla beni is yerinde korkutmak istediler
Daha ne kadar açık yazayım
Biri beni iktirdi ve hiçbir şey soylemedi
Zaten kötülüğün nedeni olamaz
Yapmak istedi ve yaptı demekti

Doktorların dövüldüğü bir ülkedeyiz
Hiç haber de mi izlemiyorsunuz?
Kadin cinayetleri çocuk cinayetleri oluyor sürekli hiç duymuyor musunuz?

Hindistan ile ne alakası var konunun?
Polis olup eşine siddet uygulayan var.
Ogretmen olup çocukları taciz edenler var
Doktor olup hastasını taciz eden var

Olimpiyatlardaki doktor onlarca sporcuyu taciz etmiş
Yargılanıyor şu an
Bu dünya çapında yaşanmış bir olay ülkemizde değil
Siz nerde yaşıyorsunuz???
Niye bu kadar kizdiniz? İroniyi anlamadınız galiba. Yani bu tür konuşmalar ancak o geri ülkelerde vardır, hala ülkede bunlar nasıl konuşulur demek istedim. Aşırı saçma çünkü. Yani bekar insanı dışlamak, en geri şehirlerde bile yoktur diye düşünüyorum. En fazla kocalarını kıskanip bekar diye dislayabilirler

Çok haklısnız. Evlenen çoğu arkadaşım küçümsedi. Yaşayan bilir. İş yerinde bile sen bekarsın diye kötü program yapmalar. Çok iyi anlıyorum. Resmen 2. sınıf görüyorlar. Çok yaşadım. Yaşamayan anlamaz. Rabbime havale ediyorum. Kimsenin hiçbir şeyi baki değil. Hı tabi ki herkes bir değil. Ama çokça bu tarz kişi var toplumda maalesef. Evlenmeyene kızkurusu diye lakabımız var. Daha ne olsun.
Bekarken bize de berbat program yaparlardı. Ama bunun konuyla alakası yok. Çünkü dislanmaktan, azarlanmaktan bahsetmiş konuda.
Ayrıca sadece evli bekar değil, kadın erkek, yaşlı genç, dişli nahif gibi durumlara göre de muamele yapılıyor. Doğru değil ama gerçek bu. Gelgelelim sen bekarsin deyip azarlamayi anlayamadik

Bir süre ailemden ve erkek arkadaşımdan uzak kalmak zorunda kaldım
Bekarım diye bana yaklaşan erkekler oldu reddedince psikolojik şiddet uyguladılar
Psikolojik şiddetin sözlük anlamina bakınca ne olduğunu görebilirsiniz.
Kadinlar da yalnız olunca erkek arkadaşlarıyla beni is yerinde korkutmak istediler
Daha ne kadar açık yazayım
Biri beni iktirdi ve hiçbir şey soylemedi
Zaten kötülüğün nedeni olamaz
Yapmak istedi ve yaptı demekti
Bu anlattiklarinizla ilk mesajiniz doğrudan alakalı değil ki. İlk mesajda sanki "sen bekarsin kötüsün" yazmışlar gibi anlattınız. Bu mesajınız işe toplumun çarpık davranislarini anlatıyor. Biz bekar evinde dört kız yaşıyorduk, herkes işinde gücündeydi. Ev sahibi, ev soğuk oluyor diyen arkadasa sinirlendi, ailecek evi bastılar. Üç gün içinde defolun yoksa oğlumu gönderirim dedi. Yani bu ahlaksızkik, zorbalık. Ama bekar diye azarlamak değil. Sahipsiz görüp zorbalık etmek oluyor

Bu anlattiklarinizla ilk mesajiniz doğrudan alakalı değil ki. İlk mesajda sanki "sen bekarsin kötüsün" yazmışlar gibi anlattınız. Bu mesajınız işe toplumun çarpık davranislarini anlatıyor. Biz bekar evinde dört kız yaşıyorduk, herkes işinde gücündeydi. Ev sahibi, ev soğuk oluyor diyen arkadasa sinirlendi, ailecek evi bastılar. Üç gün içinde defolun yoksa oğlumu gönderirim dedi. Yani bu ahlaksızkik, zorbalık. Ama bekar diye azarlamak değil. Sahipsiz görüp zorbalık etmek oluyor
Sen bekarsin kötüsün de dediler zaten
Zorbalık yapanlar ile bekarligima laf edenler aynı kişiler
Hem laf söyleyelim hem zorbalık yapalım dediler galiba.

Bekarken bize de berbat program yaparlardı. Ama bunun konuyla alakası yok. Çünkü dislanmaktan, azarlanmaktan bahsetmiş konuda.
Ayrıca sadece evli bekar değil, kadın erkek, yaşlı genç, dişli nahif gibi durumlara göre de muamele yapılıyor. Doğru değil ama gerçek bu. Gelgelelim sen bekarsin deyip azarlamayi anlayamadik

Azarlamak değil aslında aşağılama insanın onurunu zedeleyecek sözler söylediler
İs yerindeki erkeklerden azar da işittim
Her şeyi yaşamışım şu an anlatınca fark ettim

Niye bu kadar kizdiniz? İroniyi anlamadınız galiba. Yani bu tür konuşmalar ancak o geri ülkelerde vardır, hala ülkede bunlar nasıl konuşulur demek istedim. Aşırı saçma çünkü. Yani bekar insanı dışlamak, en geri şehirlerde bile yoktur diye düşünüyorum. En fazla kocalarını kıskanip bekar diye dislayabilirler
O kadar çok kişi alay etti ki öyle tepki verdim siz öyle değilseniz kusura bakmayin

Anlattiginiz gibi bir durum ne yaşadim ne de yaşayan duydum. En fazla teyzeler nineler birileri yok mu tarzi laf sokarlar, soru sorarlar.

Birine bekar diye agir konuşup suç işlemiş gibi davranildigini şuan ilk defa sizden okuyorum. 😂😂😂 Bunu bir intikam şeyine döndürüp boş boş seylerle ugraşmaktansa bir cevre degiştirseniz gecer aslinda.
Ortama göre değişiyor, bundan önce çalıştığım yerde bekarlara ciddi anlamda mobing uyguluyorlardı. Ruh hastası çok

Merhaba arkadaşlar
Ben genel olarak hayatımda yaşadığım
bir şeyi paylaşmak istiyorum
Ben bekarım erkek arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz ama beklememizi gerektiren durumlar oldu.
Ben bekarım diye de etrafimdan ağır sözler ve davranışlar gördüm hem cinslerimden ve sanki insanlık suçu gibi bir durum oldu.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani keşke toplumdaki kötülüklere tepki gösterseniz bana gösterdiğiniz kadar di mi?

Benim anlamadığım kisim şurası
Bugün nişanlı olan veya evli olan kişinin ne olacağı belli değil.
Sen de yarın bekar olabilirsin.

Sağlıklı isen garantisi yok veya çocuğu olanlar hamile kalanlar kalamayanlara karşı bir tavır içindeler.

Hayatta her şey elimizden uçup gidebilecekken bu neyin kafası anlamıyorum.

Bana karşı ağır davranışlarda bulunanlardan da yarın bir gün intikam da alabilirim çünkü onlar başlattı.
Bu güven nerden geliyor Ben anlamıyorum anlayanlar varsa beri gelsin.
Sevgiler
İyi gunler.
Allah Allah bu kadar Agir mi davranislari? Bence seni kiskaniyolarlar

Back
X