Ne olacagi belli degilken bu tavir da ne?

hiç öyle bir şey yaşamadım. annemlerin kayınvalidemlerin kafası eski biraz çocuğun olmadığını kimse duymasın dediler ama ben bunu ayıplı bir durum olarak görmediğim için yakınımda olan kişiler gayet de biliyor ve kimseden kötü bir yaklaşım görmedim herkes iyimser ve yardımsever yaklaşıyor. nasıl bir çevreniz var?

Çok haklısnız. Evlenen çoğu arkadaşım küçümsedi. Yaşayan bilir. İş yerinde bile sen bekarsın diye kötü program yapmalar. Çok iyi anlıyorum. Resmen 2. sınıf görüyorlar. Çok yaşadım. Yaşamayan anlamaz. Rabbime havale ediyorum. Kimsenin hiçbir şeyi baki değil. Hı tabi ki herkes bir değil. Ama çokça bu tarz kişi var toplumda maalesef. Evlenmeyene kızkurusu diye lakabımız var. Daha ne olsun.
Kız kurusu gibi laflar ediliyor evet
Kimsenin de aklına gelmiyor mu anlamadım
Evliliği dinle bagdastiran ve beni maneviyatle vuranlar da oldu
Onlar benden yuksekmis manevi olarak

Cinsel yönelimi mi sorguladilar
Sevgilim yoksa bu benim özel hayatım cinsel yonelimimimden sanane değil mi?
Bunları da hal ve sözleriyle ağır olarak yaptılar ben sadelestiriyorum

hiç öyle bir şey yaşamadım. annemlerin kayınvalidemlerin kafası eski biraz çocuğun olmadığını kimse duymasın dediler ama ben bunu ayıplı bir durum olarak görmediğim için yakınımda olan kişiler gayet de biliyor ve kimseden kötü bir yaklaşım görmedim herkes iyimser ve yardımsever yaklaşıyor. nasıl bir çevreniz var?
Yaşamamış olabilirsiniz
Herkes her şeyi isteyerek yapmıyor mecburiyet denen durumlar var O kadar insan istemeden nelere katlanıyor

Siz yaşamamış olabilirsiniz fakat bana yardımcı olmuyor yazdıklarınız

Bu aynı param yok diyen birine işi olmayan birine
Benim isim de var param da var demekle aynı şey oluyor

Kız kurusu gibi laflar ediliyor evet
Kimsenin de aklına gelmiyor mu anlamadım
Evliliği dinle bagdastiran ve beni maneviyatle vuranlar da oldu
Onlar benden yuksekmis manevi olarak

Cansel yönetimi mi sorguladilar
Sevgilim yoksa bu benim özel hayatım cansel yonelimimimden şahane değil mi?
Bunları da hal ve sözleriyle ağır olarak yaptılar ben sadelestiriyorum

"Cinsel yönelim" yazmak istiyorsunuz sanırım "cansel yönetim/yönelim" değil.

İnsanların bu sözleri en fazla 1 kez söylemiş olma ihtimali olabilir ;yanıtını verir , tavrınızla tekrarının olmamasını sağlarsınız.

Yaşamamış olabilirsiniz
Herkes her şeyi isteyerek yapmıyor mecburiyet denen durumlar var O kadar insan istemeden nelere katlanıyor

Yardımci olmuyor, yardımcı olmuyor... Ne yapalım? Ben özgürum mutluyum deyin gezin eğlenin nispet yapın. Napalim biz size koca mi bulalım?

Mobbing uygulandı demek cok açık bir konu
Her türlü fizyolojik psikolojik zorbalığa uğradım demek oluyor
Onun için bu kelimeyi bulmuşlar uzun uzun anlatmamak için
Fizyolojik psikolojik şiddet gördüm demek yeterli zaten.
Ama düşene bir tekme Her yerde atılıyor
Dışarıdakilere dert anlatılmıyor burası da farklı değil

Uzun zamandır buraya girmiyordum
Şimdi hatırladım
Bir daha giriş yapmiyacagim

Size ve sizin gibilere teşekkür ederim
İsabet olur. Anlaşılmaz konularda bir numaraya oynuyor bu konu. Yazdığınız hiçbir şey açık net değil çünkü

"Cinsel yönelim" yazmak istiyorsunuz sanırım "cansel yönetim/yönelim" değil.

İnsanların bu sözleri en fazla 1 kez söylemiş olma ihtimali olabilir ;yanıtını verir , tavrınızla tekrarının olmamasını sağlarsınız.
Hızlı yazdığımdan oluyor
Sonra değiştiriyorum

Yok bu mahlukatlar o kadar kötü ki aynı lafın rengini değiştirerek sürekli önüme ısıtıp koyuyorlar.

Kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle davranmak istedim
Bu kadarını beklemiyordum
Yanınızda erkek olmadan bu ülkede yaşamak zormuş onu anlamis oldum
Siz isteseniz bile yasatmazlar

Zaten sevdiğim kişi var hayatımda artık ve bu onlara yetecek

Merhaba arkadaşlar
Ben genel olarak hayatımda yaşadığım
bir şeyi paylaşmak istiyorum
Ben bekarım erkek arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz ama beklememizi gerektiren durumlar oldu.
Ben bekarım diye de etrafimdan ağır sözler ve davranışlar gördüm hem cinslerimden ve sanki insanlık suçu gibi bir durum oldu.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani keşke toplumdaki kötülüklere tepki gösterseniz bana gösterdiğiniz kadar di mi?

Benim anlamadığım kisim şurası
Bugün nişanlı olan veya evli olan kişinin ne olacağı belli değil.
Sen de yarın bekar olabilirsin.

Sağlıklı isen garantisi yok veya çocuğu olanlar hamile kalanlar kalamayanlara karşı bir tavır içindeler.

Hayatta her şey elimizden uçup gidebilecekken bu neyin kafası anlamıyorum.

Bana karşı ağır davranışlarda bulunanlardan da yarın bir gün intikam da alabilirim çünkü onlar başlattı.
Bu güven nerden geliyor Ben anlamıyorum anlayanlar varsa beri gelsin.
Sevgiler
İyi gunler.
Her şey bir yana da nasıl intikam alacaksınız. Bir kaç kişiyle peş pese5 evlenip ayrılın elimi sallasam ellisi dersiniz ya da en az 5 çocuk falan mı 🫣 neyse bir güldüm ama tabiki abes bir durum yapılan. Bunu yapanların da tek meziyetleri evlenebilmis olmak3ve çocuk dogurmus5olmak

Hızlı yazdığımdan oluyor
Sonra değiştiriyorum

Yok bu mahlukatlar o kadar kötü ki aynı lafın rengini değiştirerek sürekli önüme ısıtıp koyuyorlar.

Kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle davranmak istedim
Bu kadarını beklemiyordum
Yanınızda erkek olmadan bu ülkede yaşamak zormuş onu anlamis oldum
Siz isteseniz bile yasatmazlar

Zaten sevdiğim kişi var hayatımda artık ve bu onlara yetecek
Erkek olmadan yaşamak zor muymus 😳😳 bir erkekle aynı eve girin de görün bakalım hangisi zor

Erkek olmadan yaşamak zor muymus 😳😳 bir erkekle aynı eve girin de görün bakalım hangisi zor
Olmadan yaşamak da çok zor
Tabi ki biriyle yaşamak da zordur
Haddini bilmeden size yaklaşanlar zorla güzelliği normal görenler var
Bunu her türlü tabakadan insan yapıyor
Reddedilince zorbalığa kalkisiyorlar
Size hayati yasatmiyorlar

Her şey bir yana da nasıl intikam alacaksınız. Bir kaç kişiyle peş pese5 evlenip ayrılın elimi sallasam ellisi dersiniz ya da en az 5 çocuk falan mı 🫣 neyse bir güldüm ama tabiki abes bir durum yapılan. Bunu yapanların da tek meziyetleri evlenebilmis olmak3ve çocuk dogurmus5olmak

Erkek arkadaşını benim üzerime salan oldu
Benim yalnız olduğumu biliyordu mesela
Ben de aynısını yapabilirim artık

Bana ağır laflar söyleyen kişilere karşılık verebilirim gibi gibi

Yaşamamış olabilirsiniz

Ne diyelim sana peki, nasıl yararlı oluruz? Git o zaman intikam al insanlardan. :D
sizin düşünceleriniz de en az o çevrenizdeki boş boğaz insanlar kadar garip olduğunuzu gösteriyor.

Ne diyelim sana peki, nasıl yararlı oluruz? Git o zaman intikam al insanlardan. :KK70:
sizin düşünceleriniz de en az o çevrenizdeki boş boğaz insanlar kadar garip olduğunuzu gösteriyor.
Yorumlarımı begenmeseydiniz yazmasaydınız zorla değil ya.
Yazmak zorunda değilsiniz.
Dert anlatan birine gülerek asıl siz kendinizi boş gosterdiniz

Back
X