- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.291
- 598
- Konu Sahibi ilginc Kiz
-
Bu kadar dert ediyorlarsa bi el atsınlar da evleniverin. Konuşmak bedava iken herkes konuşur.Merhaba arkadaşlar
Ben genel olarak hayatımda yaşadığım
bir şeyi paylaşmak istiyorum
Ben bekarım erkek arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz ama beklememizi gerektiren durumlar oldu.
Ben bekarım diye de etrafimdan ağır sözler ve davranışlar gördüm hem cinslerimden ve sanki insanlık suçu gibi bir durum oldu.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani keşke toplumdaki kötülüklere tepki gösterseniz bana gösterdiğiniz kadar di mi?
Benim anlamadığım kisim şurası
Bugün nişanlı olan veya evli olan kişinin ne olacağı belli değil.
Sen de yarın bekar olabilirsin.
Sağlıklı isen garantisi yok veya çocuğu olanlar hamile kalanlar kalamayanlara karşı bir tavır içindeler.
Hayatta her şey elimizden uçup gidebilecekken bu neyin kafası anlamıyorum.
Bana karşı ağır davranışlarda bulunanlardan da yarın bir gün intikam da alabilirim çünkü onlar başlattı.
Bu güven nerden geliyor Ben anlamıyorum anlayanlar varsa beri gelsin.
Sevgiler
İyi gunler.
Onların yaptığı ağır hareketi ve davranışı yaparak yani insan söyleyecek ve yapacak şey bulur evli olsalar da yapılabilirOnların yaptığını nasıl yapacaksınız ki evliler zaten? Umursandıklarını görünce daha saldırgan olacaklar, daha çok üstünüze gelecekler ben yaşadım çünkü. Boşverin en iyisi gerçekten. Sizin de her şey gönlünüzce olsun.
Çokça hareket soz var yanınızda erkek olmayınca boş kale olarak görüyorlar galiba.Neler diyorlar ne yapıyorlar mesela örnek verebilir misin?
Alla alla çok ilginç ya.Çokça hareket soz var yanınızda erkek olmayınca boş kale olarak görüyorlar galiba.
Önemli olan insanın nasıl hissettigi ve keyfi ne isterse nasıl mutluysa öyle yapması siz ne güzel öylesinizBen şimdi anlayamadım siz bekarsınız diye size ne gibi ağır söz söyleyebilirler ki? Evlenen herkes çok mu omutluymuş? ya da evlenmek bir başarımıymış? Ben hiç evlenmeyi düşünmedim mesela ve tek çocuğum önceden bana "evlen kızım bak ileride yalnız kalırsın" diyen bütün akrabalarım şimdi en iyisi sen yaptın evlenmeyerek diyorHiç üzmeyin kendinizi ya ciddiye bile almayın. Onlar size karşı nasıl lafını esirgemiyorsa siz de onlara karşı lafınızı esirgemeyin. Evlenmek için evlenip kendini mutsuzluğa mahkum eden bir sürü insan görüyoruz.
Ay hanımefendi tatlı canınızı hiiiç sıkmayın. Tamam olmak için evlenmeye hiç gerek yok. Siz mutluysanız hiç lüzum yok böyle 3-5 cahil cüheyla için kendinizi üzmeye. Bir şey olacaksa oluyor bilakis zorlayınca yada acele edince sonuçları kötü oluyor. Keyfinize bakın umarım hepsinden daha fazla mutlu olursunuzÖnemli olan insanın nasıl hissettigi ve keyfi ne isterse nasıl mutluysa öyle yapması siz ne güzel öylesiniz
Bu kişiler mutlu ve beni daha az mutlu görüyorlar sanırım
Yaşıtım kisiler
Kocalarının yaptıkları yardımları anlatıyorlar
Bunlarla kalsalar neyse ağır hareket ve sözde bulunuyorlar.
Bazi teyzeler de akrabalardan kızlarının evliliğini ovuyorlar ve kızı yaşındaki bana ağır söz ve hareket de bulunuyorlar
Ne kadar güzel bir yorum buAy hanımefendi tatlı canınızı hiiiç sıkmayın. Tamam olmak için evlenmeye hiç gerek yok. Siz mutluysanız hiç lüzum yok böyle 3-5 cahil cüheyla için kendinizi üzmeye. Bir şey olacaksa oluyor bilakis zorlayınca yada acele edince sonuçları kötü oluyor. Keyfinize bakın umarım hepsinden daha fazla mutlu olursunuz
Fiziksel şiddete kadar gittiBekar olmak sanki agir bir sucmus da size bu yuzden iskence etmisler gibi anlatmissiniz. Ne yapmis olabilirler yahu? En fazla dan dun konusup komik olduklarini sanmislardir, bu durumda da cevabini verir gecersiniz.
Boyle sacmalik ne gordum ne duydum. Siz iyi misiniz Allah askina? Bekar olduğunuz icin fiziksel siddet gördüğünüzü iddia ediyorsunuz. O zaman buraya yazmak yerine polise gitmeliydiniz.Fiziksel şiddete kadar gitti
Haberleri açıp izlemiyorsunuz galiba neler oluyor hayatta
Benim de haberim olmasaydı keşke de yaşayıp mis gibi devam etseydim
Üzdünüz gercekten
Şiddetten kastım öyle degil itekleme düşürme gibi bunlar için aranır mı arasam da yalan der geçerler.Boyle sacmalik ne gordum ne duydum. Siz iyi misiniz Allah askina? Bekar olduğunuz icin fiziksel siddet gördüğünüzü iddia ediyorsunuz. O zaman buraya yazmak yerine polise gitmeliydiniz.
Siz nerede yasiyorsunuz? Etrafınızdaki insanlar ruh hastasi olabilir mi? Boyle davranmalarina nasil musaade ettiniz?Şiddetten kastım öyle degil itekleme düşürme gibi bunlar için aranır mı arasam da yalan der geçerler.
Ruh hastaları evet.Siz nerede yasiyorsunuz? Etrafınızdaki insanlar ruh hastasi olabilir mi? Boyle davranmalarina nasil musaade ettiniz?
Tespitiniz güzel olmuş.Benide hep kilolarımdan vuruyorlardı ama sanki dediğiniz gibi insanlık suçu işlemişim tarzında gömmelerdi bunlar. Şimdi ameliyat oldum aynı insanlar diyorki çok kilon yoktu niye oldun diyor. Ben artık insanlara takılmıyorum çünkü herkes kendi eksikliğini diğerinden çıkararak ego yapıyor. Herkes bir örnek olacaktıysa neden milyarlarca insan yaratıldı…
Bunlar nasıl bir kafada ya ben bekar olan meslektaşlarıma aman diyorum acele etmeyin diyorum, değişik bir çevreAkraba ve iş arkadaşı konusunda şanssızım işten ayrılamayacağım için ve akrabalar ile ilgili de yine onlarla gorusmemi gerektirecek durumlar var.
Sizin yorumunuz da bana bir şey katmadı
Yazıp da zahmet etmeseydiniz keşke
Ne olursa olsun derdi olan birine gülmek doğru değil
Okuyup gecseydiniz
Hindistan'da yaşıyor galiba. Onların dizilerinde öyle oluyor. Evli kadın olma onuruna ermek falan diyorlarNasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamiyorum ki..çevremizde bekarlar da var hiç öyle kaf etmeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?