Ne olacagi belli degilken bu tavir da ne?

Bu kadar dert ediyorlarsa bi el atsınlar da evleniverin. Konuşmak bedava iken herkes konuşur.

Onların yaptığı ağır hareketi ve davranışı yaparak yani insan söyleyecek ve yapacak şey bulur evli olsalar da yapılabilir
Sakinleşince boş verebilirim evet haklısınız
Tekrar tesekkurler

Bu sözleri duyunca aklımdan şu cümleler geçerdi sanırım.
Şimdi seni nasıl da tak diye çıkarıyorum hayatımdan derdim

Ben şimdi anlayamadım siz bekarsınız diye size ne gibi ağır söz söyleyebilirler ki? Evlenen herkes çok mu mutluymuş? ya da evlenmek bir başarımıymış? Ben hiç evlenmeyi düşünmedim mesela ve tek çocuğum önceden bana "evlen kızım bak ileride yalnız kalırsın" diyen bütün akrabalarım şimdi en iyisi sen yaptın evlenmeyerek diyor Hiç üzmeyin kendinizi ya ciddiye bile almayın. Onlar size karşı nasıl lafını esirgemiyorsa siz de onlara karşı lafınızı esirgemeyin. Evlenmek için evlenip kendini mutsuzluğa mahkum eden bir sürü insan görüyoruz.

Önemli olan insanın nasıl hissettigi ve keyfi ne isterse nasıl mutluysa öyle yapması siz ne güzel öylesiniz
Bu kişiler mutlu ve beni daha az mutlu görüyorlar sanırım
Yaşıtım kisiler
Kocalarının yaptıkları yardımları anlatıyorlar
Bunlarla kalsalar neyse ağır hareket ve sözde bulunuyorlar.
Bazi teyzeler de akrabalardan kızlarının evliliğini ovuyorlar ve kızı yaşındaki bana ağır söz ve hareket de bulunuyorlar

Ay hanımefendi tatlı canınızı hiiiç sıkmayın. Tamam olmak için evlenmeye hiç gerek yok. Siz mutluysanız hiç lüzum yok böyle 3-5 cahil cüheyla için kendinizi üzmeye. Bir şey olacaksa oluyor bilakis zorlayınca yada acele edince sonuçları kötü oluyor. Keyfinize bakın umarım hepsinden daha fazla mutlu olursunuz

Ne kadar güzel bir yorum bu
Çok teşekkür ederim sizin gibiler iyi ki varlar
Umarım siz de hep böyle mutlu olursunuz ve katlanarak devam eder

Bekar olmak sanki agir bir sucmus da size bu yuzden iskence etmisler gibi anlatmissiniz. Ne yapmis olabilirler yahu? En fazla dan dun konusup komik olduklarini sanmislardir, bu durumda da cevabini verir gecersiniz.

Bekar olmak sanki agir bir sucmus da size bu yuzden iskence etmisler gibi anlatmissiniz. Ne yapmis olabilirler yahu? En fazla dan dun konusup komik olduklarini sanmislardir, bu durumda da cevabini verir gecersiniz.
Fiziksel şiddete kadar gitti
Haberleri açıp izlemiyorsunuz galiba neler oluyor hayatta
Benim de haberim olmasaydı keşke de yaşayıp mis gibi devam etseydim
Üzdünüz gercekten

Fiziksel şiddete kadar gitti
Haberleri açıp izlemiyorsunuz galiba neler oluyor hayatta
Benim de haberim olmasaydı keşke de yaşayıp mis gibi devam etseydim
Üzdünüz gercekten
Boyle sacmalik ne gordum ne duydum. Siz iyi misiniz Allah askina? Bekar olduğunuz icin fiziksel siddet gördüğünüzü iddia ediyorsunuz. O zaman buraya yazmak yerine polise gitmeliydiniz.

Boyle sacmalik ne gordum ne duydum. Siz iyi misiniz Allah askina? Bekar olduğunuz icin fiziksel siddet gördüğünüzü iddia ediyorsunuz. O zaman buraya yazmak yerine polise gitmeliydiniz.
Şiddetten kastım öyle degil itekleme düşürme gibi bunlar için aranır mı arasam da yalan der geçerler.

Siz nerede yasiyorsunuz? Etrafınızdaki insanlar ruh hastasi olabilir mi? Boyle davranmalarina nasil musaade ettiniz?
Ruh hastaları evet.
Ama toplumumuzda birinin ruh hastası olması için ille çok büyük suçlar işlemesi adam çocuk öldürmesi gerekiyor.
Normal gibi dolaşan tipler neler yapıyor da
O zamana kadar da toplumda rahatça geziyorlar.

Doktorları hemşireleri dövüyorlar.
Haberlerde görmeniz lazım daha neler var.

Ruh hastası olan çoğu kişi dışarıda zaten.
Bekarım diye değil zaten sadece yanımda beni koruyacak erkek görmediklerinden yapıyorlar

Benide hep kilolarımdan vuruyorlardı ama sanki dediğiniz gibi insanlık suçu işlemişim tarzında gömmelerdi bunlar. Şimdi ameliyat oldum aynı insanlar diyorki çok kilon yoktu niye oldun diyor. Ben artık insanlara takılmıyorum çünkü herkes kendi eksikliğini diğerinden çıkararak ego yapıyor. Herkes bir örnek olacaktıysa neden milyarlarca insan yaratıldı…

Tespitiniz güzel olmuş.
Kimse kimseye zarar vermediği sürece istediğini yapabilir.
Sizin fiziğiniz sizi ilgilendirir
Eminim ki kilolu da çok guzelsinizdir
İyi ve normal insanlar da vardır ama ben bunlara çok rastlar oldum
Teşekkür ederim

Bunlar nasıl bir kafada ya ben bekar olan meslektaşlarıma aman diyorum acele etmeyin diyorum, değişik bir çevre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…